anladım canım hayırlı olsun yeni adın
iyiyim canım sen nasılsın
burdayım canııımaysunege sesin çıkmıyor ya:2::2:
sembassss
nerdesin bacım?
sadece msnde misin yoksa?
unutuldum mu neeee
ben de evlendiğimde yanımda kimse olmayacağından vaktimin büyük bir kısmını burada geçiririm zaten ailemle az bir zamanım var onlarlada vakit geçirmek istiyorum.akşamlarıda burdayım zaten kkyla
hiii bebikimmm valla nickin yoktu deminden beri aşkolsun cnm sen buranın temellerindensin bacım yeni açtığımda senide gördüm burda ilklerindensin yani çekinme ben seni misafir gibi görmüyorum hiç biriniziiiiiunutuldum mu neeee
anladım canım hayırlı olsun yeni adın
iyiyim canım sen nasılsın
çalışıyorum canım tabiiyiyim datlum valla evdeyim bişi yaptığım yok sen çalışıyosun hala ben seni kaç günfür kkda görmedm
öyle canımben de evlendiğimde yanımda kimse olmayacağından vaktimin büyük bir kısmını burada geçiririm zaten ailemle az bir zamanım var onlarlada vakit geçirmek istiyorum.akşamlarıda burdayım zaten kkyla
takılıorum ben sana kurdelammm biliorum ben senihiii bebikimmm valla nickin yoktu deminden beri aşkolsun cnm sen buranın temellerindensin bacım yeni açtığımda senide gördüm burda ilklerindensin yani çekinme ben seni misafir gibi görmüyorum hiç biriniziiiii
oğlum uyandı ben çıkıyorum kızlar
akşam burda olursanız görüşürük
kurdelam
ne oliyii kız niye trip atıyon:82::82:
bende sefiyomseviyorum senle sumağa böyle yapmayı
sevdiğim için canem
sen niye atıyorsun peki
tamam cnm görüşürüz gene gelllloğlum uyandı ben çıkıyorum kızlar
akşam burda olursanız görüşürük
evet tatlım bende dedim ya ilklerindensin yani onların içinde sen varsın melideniz var v.ssadece bir kişi için demedim gülüm...aaa kurdelamcım topiğine ilk yazan bendim aşkolsun yani unuttun galiba...
takılıorum ben sana kurdelammm biliorum ben seni
ooooooooooooooooofffff
içim sıkılıyo yaaa
niye bebikim bak kızlar vardı ne güzel geçirdik vakit
iki orta bi sade haydi bana müsade ben kaçıyorum fıstıklar
biraz kanım hareket etsin kalkayım
siziler ne yapacaksınız??
bırakammıyorum sizi yaaaa:2::2::2:
kızlarrrr ben kalkıorum temizlik yapcam yemk yapcam yapcam da yapcamm:)) üff alışverişi de çıkmadımmm ne yapsamki yavvvv:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?