sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ben de evlendiğimde yanımda kimse olmayacağından vaktimin büyük bir kısmını burada geçiririm zaten ailemle az bir zamanım var onlarlada vakit geçirmek istiyorum.akşamlarıda burdayım zaten kkyla

unutuldum mu neeee
hiii bebikimmm valla nickin yoktu deminden beri aşkolsun cnm sen buranın temellerindensin bacım yeni açtığımda senide gördüm burda ilklerindensin yani çekinme ben seni misafir gibi görmüyorum hiç biriniziiiii
anladım canım hayırlı olsun yeni adın
iyiyim canım sen nasılsın

takılıorum ben sana kurdelammm biliorum ben seni

oğlum uyandı ben çıkıyorum kızlar
akşam burda olursanız görüşürük
tamam cnm görüşürüz gene gellll
aaa kurdelamcım topiğine ilk yazan bendim aşkolsun yani unuttun galiba...
evet tatlım bende dedim ya ilklerindensin yani onların içinde sen varsın melideniz var v.ssadece bir kişi için demedim gülüm...
takılıorum ben sana kurdelammm biliorum ben seni

kızlarrrr ben kalkıorum temizlik yapcam yemk yapcam yapcam da yapcamm:)) üff alışverişi de çıkmadımmm ne yapsamki yavvvv:26:

hımm iyi o zaman kızlar artık oğlum uyanıkkende nete girbeileceğim eşim bana notebook alıyo ama bitürlü alamadı boynum çok ağrıyo masaüsütü pcde alsada rahatca girsem nete bu seferde hiç kalkmam basından

kızlarrrr ben kalkıorum temizlik yapcam yemk yapcam yapcam da yapcamm:)) üff alışverişi de çıkmadımmm ne yapsamki yavvvv:26:

tembel hatunlar siziiiiii ben sabah bitirdim temizliğiii bi yemek işim var ama oda içimden gelmmiyoo dışarı cıkmak istiyorum bugün yemeğee msj attım kocişedeee ütü md var aslında yapsam fena olmazda ıyyy yaaa

kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıdı hemde oğluşum bakayım bi nasıl oldu diye öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…