tamm tatlım hadi bak işlerine sendeee bende bi yemek yiyiiim melcim burda olursan gelicem ben birazdan :)
istanbuldanımm canımm nişanlı adayıyım :)) ocakta nişanımm var bir heyecan bir panik durumu halindeyim anlayacağınız 23 yaşındayım :)
ben daha nişanı atlatamadım nasıl düğün olur da sizin durma gelirim bilmiyorum :
iyi alıştı muhabbete bnm sade sembasım
byyyyyyyyyy
mel byyyycnm
istanbuldanımm canımm nişanlı adayıyım :)) ocakta nişanımm var bir heyecan bir panik durumu halindeyim anlayacağınız 23 yaşındayım :)
ben daha nişanı atlatamadım nasıl düğün olur da sizin durma gelirim bilmiyorum :
tatlı heycanlar bunlar canııım gözünü açıp kapayana kadar geçer bu vakitlerrr
öyle mi dersin ?3 aydan beri gün sayıyorum son 25 gün ve daha karar veremediğim şeyler var
geçmiş olsun canım ya hemen git doktoraslm kızlar oğluşum ateşi düşer diye beklemiştim ama dahada çıkmış uyandığında 40 tı ateşi şimdi düşürmeye uğrsıyorum düşmezse doktora götürcem çok moralim bozuldu dua edin kızlar lütfennn
slm kızlar oğluşum ateşi düşer diye beklemiştim ama dahada çıkmış uyandığında 40 tı ateşi şimdi düşürmeye uğrsıyorum düşmezse doktora götürcem çok moralim bozuldu dua edin kızlar lütfennn
cnm biraz daha açarbilirsen konuyu sana fikir verebiliriz belkiöyle mi dersin ?3 aydan beri gün sayıyorum son 25 gün ve daha karar veremediğim şeyler var
cnm bekletmeye gelmez babasını çağırıp dra götürsenize...Allah korusun ateş bu...slm kızlar oğluşum ateşi düşer diye beklemiştim ama dahada çıkmış uyandığında 40 tı ateşi şimdi düşürmeye uğrsıyorum düşmezse doktora götürcem çok moralim bozuldu dua edin kızlar lütfennn
SElamlar herkese
kadınbudu köfte yapçamkızlar ya ne yemek yaptınız bugun
ben sulu yemekten bıktım bu ara:2::2:
kuru birşeyler yapacam siz ne yaptınız daha geç olmadan belki fikrimi değiştiririm
kadınbudu köfte yapçam
cnm biraz daha açarbilirsen konuyu sana fikir verebiliriz belki
eğer gelinlik incik boncuk atıyorum bu gibi nedenlerse aynı bende senin gibiydim
hiç birşeye karar veremezdim
herşeyin en harikası olması için çok uğraştım
elimden gelenide yaptım gönlümce.
gelinlik sadece bir örnek...
Ben tarhana yaptım yanına patates yemeği makarna birde poğaça yaparım
ne zaman yapacaksın canım bunları akşam oldu
pişmesi etmesi zaman alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?