sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

eşim gelinde burger knge gidelim canım istiyor yada çorbacıya falan.yeni işimi kutlamalıyız
gidin tabi cnm
cevap vermedin bana
görmedin mi bilerek mi saygı duyarm bilerekse bacım.
tavuk göğsünü haşla didikle,
patates,patlıcan,kabak, havuç mini mini doğra kızart
hepsini bir kaba al ve üzerine mayonez ile yoğurt ekle karıştır
harika oluyor
offf harika bi tarif
yapacam cnm
havuç bol kızartırım zaten ben çokta severim tavuklada güzel olur karışık

görmedim tatlım ya . evet öğleden sonra 4 5 tane zeytin ve bi parça ekmek yedim.o kdr ders için gttiğim yerdede biparça irmik helvası ikram ettiler.onuda yiyemedim işte o kdr

görmedim tatlım ya . evet öğleden sonra 4 5 tane zeytin ve bi parça ekmek yedim.o kdr ders için gttiğim yerdede biparça irmik helvası ikram ettiler.onuda yiyemedim işte o kdr

yok tatlım ben o soruyu dememiştim..
büyük kavganızı sormuştum yani zaten yeni evlisin ne ara oldu demiştim
onun için söylemek istemiyorsan saygı duyarım dedim melişim:26:

cnm sen böyle mi besleniyorsun bu arada?
yapma böylee bakk
eşin kızsın sana bari
vitamin mi aldın şimdi aşkolsun vallahi halsiz düşersin

menüsküs mü acaba bebiK?
bilmiyorum canım olabilir.çok şiddetli olmasada sürekli ağrıyor.

yok tatlım ben o soruyu dememiştim..
büyük kavganızı sormuştum yani zaten yeni evlisin ne ara oldu demiştim
onun için söylemek istemiyorsan saygı duyarım dedim melişim:26:

büyük kavgamızda ramazanda oldu.nedenini hiç hatırlamıyorum pc mi kırdı beni biraz tartakladı.bende kumandayı fırlattım ütüyü fırlattım kırdık hertürlü elektronik eşyayı =)

o gün bi beddua ettim kioruçlu ağzımla o da tuttu 2hafta sonra.çok üzüldüm aama çok dokundu kanıma dedikleri.çok gurur kırıcıydı.küfür etti baya zaten kavgada ediyodu aama o son kavgamız oldu.işte 4 ay falan oldu.daha ne küfür ne kavga hiçbişey olmadı.bi kere da bişeye kızdı küfür etmeye kalktı bende dedim bana bak seni kovarım evden aagzını bidaha bozarsan dedim hala akıllanmadın bacın gtti izmirlerde ana avrat dümdüz gidiolar hala düşünmüosunki neden benim anama küfür ediolar diye bi düşün akıllı ol dedm deyiş o deyiş.daha çıt yok artık hiç kavga etmiyoruz maşallah maşallah nazar değmesin rabbim hep böyle huzur dolu geçim versin

nasılımmmm

SU PERİM
çok özür dilerim bi tanem sen beni yanlış anladın
teşekkür ederim ayrıca paylaştığın için ama ben kavganın içeriğini değil
sadece zaman olarak hani iki aylık evliyken beş aylık evliyken demeni bekliyordum
çok özür dilerim
özelini anlatmanı istemezdim bnm için.
çokta teşekkür ederim cnm

olsun tatlım dertleşmiş olduk mmm kaç aylık evliydik 4 aylık evliydik galiba evet 4 aylıktı canım ramazanın başında işte

SU PERİ çok üzüldüm bu arada olanlara tatlım
keşke olmasaydı(
manevi olarak pahalıya patlamış bu olay size..
umarım bir daha asla yaşamazsınız:78::78:

olsun tatlım dertleşmiş olduk mmm kaç aylık evliydik 4 aylık evliydik galiba evet 4 aylıktı canım ramazanın başında işte

tazecik gelinken hemde
gerçe şimdide tazeciksin sanırım 7 aylık evlisin
bak biz tutmuyoruz değil mi seni?
çalışan bi bayansın sıkılmanı istemiyorummm:78::78::78:

SU PERİ çok üzüldüm bu arada olanlara tatlım
keşke olmasaydı(
manevi olarak pahalıya patlamış bu olay size..
umarım bir daha asla yaşamazsınız:78::78:

inşallah birdaha yaşamayız canım çok seviyoruz birbirimizi.ama tanıyana kadar oldu işte 2 kere böyle bişey.rabbim birdaha yaşatmasın.şimdi çok iyiyiz elhamdülillah

ali rıza emmiyi uğurladık sonunda
kızlar çok ağladım yaaaa
off kafam dağılsın biraz eee neler yaparsınız canlar
nasıl gidiyor hayat:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…