su peri hayatım hamile misin?
gidin tabi cnmeşim gelinde burger knge gidelim canım istiyor yada çorbacıya falan.yeni işimi kutlamalıyız
offf harika bi tariftavuk göğsünü haşla didikle,
patates,patlıcan,kabak, havuç mini mini doğra kızart
hepsini bir kaba al ve üzerine mayonez ile yoğurt ekle karıştır
harika oluyor
bugünlerde sol dizim ağrıyor neden oalbilir bi fikriniz varm şekerler ? sol diz kapağımın içe bakan kısmı
ah cnm yakın olsak tabakla getirirdim sana sıcak sıcak:)
neden kötü besleniyorsun bakayım
tam doğurgan çağında
Allah korusun sağlığından da olursun
ne yedin bugun peki_?
Allah bilir kahvaltıda etmemişsindir
öğlen biraz atıştırmışsındır
görmedim tatlım ya . evet öğleden sonra 4 5 tane zeytin ve bi parça ekmek yedim.o kdr ders için gttiğim yerdede biparça irmik helvası ikram ettiler.onuda yiyemedim işte o kdr
görmedim tatlım ya . evet öğleden sonra 4 5 tane zeytin ve bi parça ekmek yedim.o kdr ders için gttiğim yerdede biparça irmik helvası ikram ettiler.onuda yiyemedim işte o kdr
bilmiyorum canım olabilir.çok şiddetli olmasada sürekli ağrıyor.menüsküs mü acaba bebiK?
yok tatlım ben o soruyu dememiştim..
büyük kavganızı sormuştum yani zaten yeni evlisin ne ara oldu demiştim
onun için söylemek istemiyorsan saygı duyarım dedim melişim:26:
bilmiyorum canım olabilir.çok şiddetli olmasada sürekli ağrıyor.
büyük kavgamızda ramazanda oldu.nedenini hiç hatırlamıyorum pc mi kırdı beni biraz tartakladı.bende kumandayı fırlattım ütüyü fırlattım kırdık hertürlü elektronik eşyayı =)
o gün bi beddua ettim kioruçlu ağzımla o da tuttu 2hafta sonra.çok üzüldüm aama çok dokundu kanıma dedikleri.çok gurur kırıcıydı.küfür etti baya zaten kavgada ediyodu aama o son kavgamız oldu.işte 4 ay falan oldu.daha ne küfür ne kavga hiçbişey olmadı.bi kere da bişeye kızdı küfür etmeye kalktı bende dedim bana bak seni kovarım evden aagzını bidaha bozarsan dedim hala akıllanmadın bacın gtti izmirlerde ana avrat dümdüz gidiolar hala düşünmüosunki neden benim anama küfür ediolar diye bi düşün akıllı ol dedm deyiş o deyiş.daha çıt yokartık hiç kavga etmiyoruz maşallah maşallah nazar değmesin rabbim hep böyle huzur dolu geçim versin
monarosa bebeğim hoşgeldin ela gözlüm
hoşbulduk kuzum...geldm bakıyım dedim bi çıkcam canm ya yarın erken kalkcam yine
SU PERİM
çok özür dilerim bi tanem sen beni yanlış anladın
teşekkür ederim ayrıca paylaştığın için ama ben kavganın içeriğini değil
sadece zaman olarak hani iki aylık evliyken beş aylık evliyken demeni bekliyordum
çok özür dilerim
özelini anlatmanı istemezdim bnm için.
çokta teşekkür ederim cnm
((öyle mi
peki cnım bnm
kendine çok iyi bak
görüşürüz
olsun tatlım dertleşmiş olduk mmm kaç aylık evliydik 4 aylık evliydik galiba evet 4 aylıktı canım ramazanın başında işte
SU PERİ çok üzüldüm bu arada olanlara tatlım
keşke olmasaydı(
manevi olarak pahalıya patlamış bu olay size..
umarım bir daha asla yaşamazsınız:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?