amin canım ya iyi bi paraya anlaştım.çok mutluyum =)
çok sıkıcı bir akşam:78::78:
ben sana bugünkü maceramı anlatayım mı ne dersin =) eşim onla çalışmadan arabayı vermek istemiyodu.bende kavga edip duruyodum arabayı bana aldın vermiosun falan diye.bugün onu dinlemedim.aldım arabayı .gittim gaz aldım.arkadaşıma gittim.çok trafik vardı.ilk defa kendi başıma trafiğe çıktım.ordan özel ders için anlaşcagımız ailenin yanına gittim.kendim parkedemem diye düşünüodu.ben parkettim.akşam trafiğide vardı ama olsun.bundan sonra hep alırım artık.canım nereye istiyosa oraya gttm bugün.kocamda iş yemeginde.o orda egleniyo valla.bende böyle eglendim
kızlarrrr
bak bu süper işte..
gerçekten harika yaa:)
çok heyecanlı olmuştur senin için
tebrik ediyorum seni
artık araba senin
ama dikkatli ol bebikim sen daha miniksin:))
ben sana bugünkü maceramı anlatayım mı ne dersin =) eşim onla çalışmadan arabayı vermek istemiyodu.bende kavga edip duruyodum arabayı bana aldın vermiosun falan diye.bugün onu dinlemedim.aldım arabayı .gittim gaz aldım.arkadaşıma gittim.çok trafik vardı.ilk defa kendi başıma trafiğe çıktım.ordan özel ders için anlaşcagımız ailenin yanına gittim.kendim parkedemem diye düşünüodu.ben parkettim.akşam trafiğide vardı ama olsun.bundan sonra hep alırım artık.canım nereye istiyosa oraya gttm bugün.kocamda iş yemeginde.o orda egleniyo valla.bende böyle eglendim
benim eşimde kullanmamı istemezdi ama şimdi özellikle uzun yollarda iyiki kullanıyorsunda dinleniyorum der
ama kullanırkende dolu laf söyler
sen dönüşleri böylemi yapıyorsun hep,yok yok sana otomatik vites almalı vs vs......
SU PERİM ne güzel barışmak için araba
benzinede zam geliyor zırt pırt
valla gıcık oluyor artık türk halkı
imkanın el veriyorsa acısını çıkar şekerim
en son babamların bahçe kapısına çarptım
kapı yerinden çıkmıştı
çok utanmıştım çokk:26:
kurdelam bütün tavuk mu hayatım
su peri çok fena kafa dengisinevet kötü kavga etmiştik ama yani anlatsam boşansaydın dersiniz.komşular polis falan çağırmıştı o kadar kötüydü=) sonra şakasınıda yaptı.bundan sonra kavga etmeyelim mümkünse daha fazlasını alamam 12binlirama maloldu dedi =) dedim bidahaki sefer evden aşağısı kurtarmaz ona göre ayagını denk al
şaka bi yana zaten almak istioduk da işte o da vesile oldu
bütün şekerim::)en son babamların bahçe kapısına çarptım
kapı yerinden çıkmıştı
çok utanmıştım çokk:26:
kurdelam bütün tavuk mu hayatım
tavuk mu tavuk bende istiyorum kurdelammmmm yaaa ben açım hiçbişey yemedim desem yeridir bugün.çok kötü besleniyorum çok
su peri çok fena kafa dengisin
anlatışa bak ya resmen olayın içinde hissettim kendimi
kıyamam sana ya miniciğim demiyor komşulara duyuruyor sesini:)
ne zaman oldu cnm bu sen zaten yeni evlisin bebikim?
bütün şekerim::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?