sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok sıkıcı bir akşam:78::78:

ben sana bugünkü maceramı anlatayım mı ne dersin =) eşim onla çalışmadan arabayı vermek istemiyodu.bende kavga edip duruyodum arabayı bana aldın vermiosun falan diye.bugün onu dinlemedim.aldım arabayı .gittim gaz aldım.arkadaşıma gittim.çok trafik vardı.ilk defa kendi başıma trafiğe çıktım.ordan özel ders için anlaşcagımız ailenin yanına gittim.kendim parkedemem diye düşünüodu.ben parkettim.akşam trafiğide vardı ama olsun.bundan sonra hep alırım artık.canım nereye istiyosa oraya gttm bugün.kocamda iş yemeginde.o orda egleniyo valla.bende böyle eglendim

bak bu süper işte..
gerçekten harika yaa:)
çok heyecanlı olmuştur senin için
tebrik ediyorum seni
artık araba senin
ama dikkatli ol bebikim sen daha miniksin:))

bakıp çıktın cnm demin yakaladım seniii o zaman
nasılsın?
neler yaptın bakalım?
ben bi tavuk haşlayayım dedim bıktım valla ocaktan alamadm iki saattir
neden pişmezse
kaynat kaynat
hepte fırında yapardım
uzun zamandan sonra ocakta yaptım pişmek bilmedi

bak bu süper işte..
gerçekten harika yaa:)
çok heyecanlı olmuştur senin için
tebrik ediyorum seni
artık araba senin
ama dikkatli ol bebikim sen daha miniksin:))

evet heyecanlıydı.zaten boyum yetmio pedallara koltuk küçük kalıyo =) arkadan bakan şoförü görmüyodur ohhh iyi oldu eşimide aradım söyledim ben arabayı aldım geziyom dedim =) şaşırdı önce.hihooooyytttt iyi tamam dedi bişey diyemedi bundan sonra araba benim.zaten bigün kavga ettik ondan sonra barışmak için almıştı.artık durumuzda düzelir.gaz yok benzin yok derdi de olmıcak istediğim zaman alcam gezcemmmmm

benim eşimde kullanmamı istemezdi ama şimdi özellikle uzun yollarda iyiki kullanıyorsunda dinleniyorum der
ama kullanırkende dolu laf söyler
sen dönüşleri böylemi yapıyorsun hep,yok yok sana otomatik vites almalı vs vs......

erkekler hep öyle.napalım çarpa çarpa ögrencez illaki :82::82: kmse anasının karnından şoför çıkmıyo.şehir içinde yanlız başına kullanmadıkça iyi bi şöför olamayız.alıp gtmek lazım :82::82:

SU PERİM ne güzel barışmak için araba
benzinede zam geliyor zırt pırt
valla gıcık oluyor artık türk halkı
imkanın el veriyorsa acısını çıkar şekerim

SU PERİM ne güzel barışmak için araba
benzinede zam geliyor zırt pırt
valla gıcık oluyor artık türk halkı
imkanın el veriyorsa acısını çıkar şekerim

evet kötü kavga etmiştik ama yani anlatsam boşansaydın dersiniz.komşular polis falan çağırmıştı o kadar kötüydü=) sonra şakasınıda yaptı.bundan sonra kavga etmeyelim mümkünse daha fazlasını alamam 12binlirama maloldu dedi =) dedim bidahaki sefer evden aşağısı kurtarmaz ona göre ayagını denk al
şaka bi yana zaten almak istioduk da işte o da vesile oldu

en son babamların bahçe kapısına çarptım
kapı yerinden çıkmıştı
çok utanmıştım çokk:26:

kurdelam bütün tavuk mu hayatım

su peri çok fena kafa dengisin
anlatışa bak ya resmen olayın içinde hissettim kendimi
kıyamam sana ya miniciğim demiyor komşulara duyuruyor sesini:)
ne zaman oldu cnm bu sen zaten yeni evlisin bebikim?
en son babamların bahçe kapısına çarptım
kapı yerinden çıkmıştı
çok utanmıştım çokk:26:

kurdelam bütün tavuk mu hayatım
bütün şekerim::)

tavuk mu tavuk bende istiyorum kurdelammmmm yaaa ben açım hiçbişey yemedim desem yeridir bugün.çok kötü besleniyorum çok

ah cnm yakın olsak tabakla getirirdim sana sıcak sıcak:)
neden kötü besleniyorsun bakayım
tam doğurgan çağında
Allah korusun sağlığından da olursun
ne yedin bugun peki_?
Allah bilir kahvaltıda etmemişsindir
öğlen biraz atıştırmışsındır

eşim gelinde burger knge gidelim canım istiyor yada çorbacıya falan.yeni işimi kutlamalıyız

tavuk göğsünü haşla didikle,
patates,patlıcan,kabak, havuç mini mini doğra kızart
hepsini bir kaba al ve üzerine mayonez ile yoğurt ekle karıştır
harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…