cnm çok geç olmasın yl başına kadar..şuan derste olmam lazım aslındadoya doya gün geçiriyim bari.yılbaşında uyurum artık en güzeli
markete gittim geldim :))ne kaynatıyonuz bakem.manarosam gülüm naber
markete gittim geldim :))ne kaynatıyonuz bakem.manarosam gülüm naber
kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi aldınız mı ya da alıcak mısınız?
Keremce hoşgeldin tekrar ne çabuk gittin geldin?
Mzy gec uyu canım ya dengen altüst olur
kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi aldınız mı ya da alıcak mısınız?
Keremce hoşgeldin tekrar ne çabuk gittin geldin?
Mzy gec uyu canım ya dengen altüst olur
ben almadım cnm aslında alış veriş yaptık eşime birşeyler aldık ama yılbaşı olarak adlandırmadık..kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi aldınız mı ya da alıcak mısınız?
yani cnmbenmde aynı sekilde eşim gelir yemek yeriz çayımızı koyarız biraz oturduktan sonra oda bende alırız pclerimizi karşılıklı otururuz :) gerçi o bnm henüz kkya girdiğimi bilmiyosormaz bile napıyosun diyee gerçi bilsede bişey demez bilir huyumu
gecen senede başka bi forumda çok takılmıştım
keremcemmm şoktayım şuan dersanem vardı bugün sabah 9da ben 13.00da uynamışımmsaat çalmamışş. telefonuma bi baktım dersaneden arkadaşlar aramışlarrr nerdesin falan diye... eşim de aramadı. kaldım böle dersi kaçırdım yaaaaaaaaaa:84::84:
market yakın .aldım geldim hemencecik.balıkhaneden da balık aldım.akşama sebzeli balık var.gelin yiyek
keremcemmm şoktayım şuan dersanem vardı bugün sabah 9da ben 13.00da uynamışımmsaat çalmamışş. telefonuma bi baktım dersaneden arkadaşlar aramışlarrr nerdesin falan diye... eşim de aramadı. kaldım böle dersi kaçırdım yaaaaaaaaaa:84::84:
ben almadım cnm aslında alış veriş yaptık eşime birşeyler aldık ama yılbaşı olarak adlandırmadık..
öyle huyumuz yok pek..
yani cnm
bir yere kadaar onca saat konuş otur eşimle
ama onunda kafa dinlemeye biraz birşeyler okumaya etmeye ihtiyacı var
valla ben başında nane olmak istemem sürekli
yniiii zten konusacığımız bişey varsa pcler kucagımızdaykende konusabiliyoruz
cnm çok geç olmasın yl başına kadar..
bence şimdiden uyuda yıl başında dinç ol..
alışkanlık yapıyor dimi kk
hemen geldin eve direk kk ya
komiksin sembas kabul et cane
inanmıyorum cnm ya bire kadar uyanamadın demek...
geçmiş olsun diyim birdaha olmasın inşallah
hoşgeldin bu arada
nasılsın şuan?
şoku atlatabildin mi?
Geleyim canım da balık istiyordu buguün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?