valla bağımlılık yapıyo :))hiç iş olmasa akşama kadar girsem
valla bağımlılık yapıyo :))hiç iş olmasa akşama kadar girsem
SEMBASSS bebikim bu arada o fitilin içinden bi sürü poşet çıktı
hiç birini görmemişim son ikitane kala buldum
bi zararı olmuştur tabi dimi poşetsiz kullanımda
canm öğrtmen olarak değil öğrenci olarak gidiorum kpss için:)) dersi kaçırdım sadece bide iş olarak başlasaydım dersaneye nolurdu bilmemkız manyak seniee ne dedin sonra hastayım falan deseydin bari.sen başladın mı dershaneye.?
atlatamadım heralde salak salak gülüorumneyse sağlıkk olsun telafi ederim artıkk. sen nasılsın kurdelam?
tebrik ediyorum seni tatluuuuuum fitil bitiminde keşfetmişsin poşetleriiii
bişey olmaz canım merak etmeeeee
ne fitili ne poşeti anlamadım benSEMBASSS bebikim bu arada o fitilin içinden bi sürü poşet çıktı
ne fitili ne poşeti anlamadım benSEMBASSS bebikim bu arada o fitilin içinden bi sürü poşet çıktı
öyle oldu ya bu kadar olur cnm
birde pişkin pişkin yok sembas bnmkinde poşet diyordum
amam enfeksiyonu tetiklemiştir
ne fitili ne poşeti anlamadım ben
valla keremce bu ara bende afalldım
kkda muhabbet tatlı geldikçe
insan diyor ki pembe dünyadan kalkınca
anee bu iş biter mi?
kkda yazışmak varken falan oluyorum
iyiyim güselim
hava ne soğuk yaaa
camdan öyle bir üfürüyor ki anlatamam
sen söyle bakayım kesin birşeyler almışsındır eşine
yıl başı hediyesi
sen kokoşsun fıstığım düşünürsün öyle şeyler
hiç sorma.yemek yapıcam daha kalkamıyom bak :))
bizim bilgisayar yokdu.arkadaşın evine gitmiştim orda arkadaşımla hep netten bişiler aratıyoz.sürekli kk çıkıyo karşımıza.ya bu da neymiş falan dedim.yok yok içinde.sonra kkya girmek için hep onlara gittimen son bakdım böyle olmicak.ısrarla bilgisayar aldım eve.o kadar bağlandım yani
canm öğrtmen olarak değil öğrenci olarak gidiorum kpss için:)) dersi kaçırdım sadece bide iş olarak başlasaydım dersaneye nolurdu bilmem
ay burda da nasıl eskişehririn soğuğu meşhur zaten ondan kalkamadım heralde kaldım yatakta:) canm öle hediye olarakn değilde birlikte aldık biz ayakkabı falan. ben de sevmiorum öle pek şimdi sürpriz bişey alcak o beğenmicek ben beğenmicem olmıcak. biz hep bilikte alırız nasıl hediye oluosa artık
kızlarrr 300.sayfamız hayırlı uğurlu olsun
hepimizib sayesinde tebriklerrr
:92::92::92::92:
hiç sorma.yemek yapıcam daha kalkamıyom bak :))
bizim bilgisayar yokdu.arkadaşın evine gitmiştim orda arkadaşımla hep netten bişiler aratıyoz.sürekli kk çıkıyo karşımıza.ya bu da neymiş falan dedim.yok yok içinde.sonra kkya girmek için hep onlara gittimen son bakdım böyle olmicak.ısrarla bilgisayar aldım eve.o kadar bağlandım yani
ay burda da nasıl eskişehririn soğuğu meşhur zaten ondan kalkamadım heralde kaldım yatakta:) canm öle hediye olarakn değilde birlikte aldık biz ayakkabı falan. ben de sevmiorum öle pek şimdi sürpriz bişey alcak o beğenmicek ben beğenmicem olmıcak. biz hep bilikte alırız nasıl hediye oluosa artık
hımm.bende ingilizce öğretmeni olarak başladın sandım dershanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?