sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hoşbulduk bacımmmm [/QUOTE
canım fazla bişe yapmadım tavuk pilav cevizli ezme yapptıkk :) başkada bişee yok işte me hoşşgeldin m eloşşş ummm

SU perisiii bebikim listemde online oldun çokk sevindim
melike ve ezgi ilknur online onların yanlarına gittim ama sohbet topici değilmiş
kaldım anem tek başıma

saol canım yeni yılınız kutlu olsun...bende nöbetçiyim bugün evimde bile değilim ama neyse ki iyi bi nöbet hem arkadaşımlayım hem de eşlerimiz burdaydı...

kayınvalidemler bizdeydi :) ne romantik de mi
hımm valla çok klas:)
güzel geçti mi?
eğlendinizz mi hoş muhabbet ile?
saol canım yeni yılınız kutlu olsun...bende nöbetçiyim bugün evimde bile değilim ama neyse ki iyi bi nöbet hem arkadaşımlayım hem de eşlerimiz burdaydı...

cnm kusura bakma ama sen hemşiremiydin?
topic çok hızlı geçtiği için fazla aklımda kalmıyor
yıl başı akşamında bile kaderde nöbetçi kalmak vardı demek:)

evet canım napalım ekmek parası.sizin ii geçmiş heralde... bir kaç gündür bakamadım ama topic maaşşallah yani 150 sayfa ilerlemişş

hımm öyle :))yanlız bırakmak istemedi eşim onları.zaten bizde evdeydik.kış günü yağmura soğuğa nereye gidicez.yemek yedik,bol muhabbet ettik.öyle işte güzeldi.saat 12 de havai fişekler bağırış çığırışlar koptu burda.bende diyom bağırmayın çocuğu uyandırcaksınız :)

senin nasıl geçti

evet canım napalım ekmek parası.sizin ii geçmiş heralde... bir kaç gündür bakamadım ama topic maaşşallah yani 150 sayfa ilerlemişş

tabi cnm meslek herşeyin önünde gelir..
valla bizim yılbaşı kutlama adetimiz yoktur..
ama evde güzellikler tatlı muhabbetimiz ve yıl başı günün bir özelliği sevinci daimdir..
ne güzel hemşirelik
kaç sene oldu mesleğine başlayalı?
kolay mı hemşire olmak:)
evet cnm bu topic biraz hızlı gitti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…