sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ahh fıstığım yaa geliyorum peşinden rejim bölümlerindesin ordada sohbet edemeyiz diye geri kaçıyorum sıkıldım valla
dedim ezgicim gelde muhabbet edelim
ayyy canım benim yaaa açtım keremi uyutuyodum bi okuyodum geldigini görmedim de nasılsın sekerimmmmm ederiz canım muhabbett tabeeee

anladım...
kurdelam sana bişi sorcam.burda tanışıp reelde görüştüğün kimse var mı

benim var görüştüğüm .İstanbul danız biz.İlk görüştüğümüzde sanki çok eski 2 arkadaşın uzun yıllar sonra buluşması gibi oldu buluşmamız ve hiç resimden bile tanımıyordum.Öyle bir sarıldıkki birbirimize.Arkadaşımın yanında eşi vardı o bile hayret etti.Sonra tekrar bir başka arkadaşımızla buluştuk.Çok keyifli sohbet ettik.

herkese sağlıklı başarılı mutlu ve cocuklu yıllar dileğiyle selamlar
hoşgeldin cnnm sanada mutlu sağlıklı hayırlı nice sağlıklı yıllar olsun inşallah
sıkıcı bir akşam mı harika bir akşam mı yoksa bnm gibi sade normal bir akşam mı geçirdin?:)
ayyy canım benim yaaa açtım keremi uyutuyodum bi okuyodum geldigini görmedim de nasılsın sekerimmmmm ederiz canım muhabbett tabeeee

ay şekerim senin uykun gelmiştir şimdi çıkacam dersin:84:
uyu tabi sen iki çocuk annesisin
ne var ne yok bakim?

negüzel.gerçekten sanal alem burası ama çok da güzel dostluklar kuruluyo okuyorum burda.
hala görüşüyo musunuz?

valla canım evdeydik ve herşeyiyle ilk defa güzel bir gece gecirdim :)))

ROSEM ay ne kadar harika ya..
kk dostluğu budur işte:)
senin yaşın kaçtı kaç senelik evlisin?
profiline baktım da:78::78:

benim mi uykum gelcek valla gözler fal taşı bende ben degilde siz kaçarsınız eşleriniz evde yeniyıl tbi beraaber uyumak istersiniz
çok şükür canım uyuttum çoçuklrı rahat rahat netteyim canım bi burayı bi faceyi idare ediyorum

negüzel.gerçekten sanal alem burası ama çok da güzel dostluklar kuruluyo okuyorum burda.
hala görüşüyo musunuz?

istanbulda olmamıza rağmen çok uzağız ve çalışma saatlerimiz uymuyordu.Ama hala netten ve telofonla görüşüyoruz.Kimselere anlatamadığımız sıkıntılarımızı paylaşıyoruz zaman zaman.çok rahat oluyor böylesi.Hani çekinme aman duyulmasın laf olmasın derdi yok
ve ben onu çok seviyorum oda beni biliyorum.Görüşemeyince çok özlüyorum o arkadaşımı

rahat netteyim canım bi burayı bi faceyi idare ediyorum [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

SU PERİSİ bacım gibi sende çok hızlısın demek
şekerim ya..
yaşdaşım benim

ben önce oğluşumu sonra kocişimi öptüm :) annemi erkenden aradım kutladım.baban yok mu kurdelam

var keremce Allahıma çok şükür..
ama annemle konuştum bir tek babam belki uykuya geçiş yapmaktadır falan diye uyumuyor muş gerçe ama rahatsız etmeyim dedim:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…