ayyy canım benim yaaa açtım keremi uyutuyodum bi okuyodum geldigini görmedim de nasılsın sekerimmmmm ederiz canım muhabbett tabeeeeahh fıstığım yaa geliyorum peşinden rejim bölümlerindesin ordada sohbet edemeyiz diye geri kaçıyorum sıkıldım valla
dedim ezgicim gelde muhabbet edelim
anladım...
kurdelam sana bişi sorcam.burda tanışıp reelde görüştüğün kimse var mı
yok tatlım siz yokken ben bunalmıştım canem
gul bum ve senden önce ben listemde iki kişi onlinedı ve onları kovalıyordum
zorlada olsa şükür uyudu canımmm ohhh uyusunda büyüsün onlar enneleri sohbet etsinniyim canım saol.uyudu evet.senin kerem nasıl :)
herkese sağlıklı başarılı mutlu ve cocuklu yıllar dileğiyle selamlar
hoşgeldin cnnm sanada mutlu sağlıklı hayırlı nice sağlıklı yıllar olsun inşallahherkese sağlıklı başarılı mutlu ve cocuklu yıllar dileğiyle selamlar
ayyy canım benim yaaa açtım keremi uyutuyodum bi okuyodum geldigini görmedim de nasılsın sekerimmmmm ederiz canım muhabbett tabeeee
benim var görüştüğüm .İstanbul danız biz.İlk görüştüğümüzde sanki çok eski 2 arkadaşın uzun yıllar sonra buluşması gibi oldu buluşmamız ve hiç resimden bile tanımıyordum.Öyle bir sarıldıkki birbirimize.Arkadaşımın yanında eşi vardı o bile hayret etti.Sonra tekrar bir başka arkadaşımızla buluştuk.Çok keyifli sohbet ettik.
zorlada olsa şükür uyudu canımmm ohhh uyusunda büyüsün onlar enneleri sohbet etsinn
hoşgeldin cnnm sanada mutlu sağlıklı hayırlı nice sağlıklı yıllar olsun inşallah
sıkıcı bir akşam mı harika bir akşam mı yoksa bnm gibi sade normal bir akşam mı geçirdin?:)
ay şekerim senin uykun gelmiştir şimdi çıkacam dersin:84:
uyu tabi sen iki çocuk annesisin
ne var ne yok bakim?
benim mi uykum gelcek valla gözler fal taşı bende ben degilde siz kaçarsınız eşleriniz evde yeniyıl tbi beraaber uyumak istersinizhoşgeldin cnnm sanada mutlu sağlıklı hayırlı nice sağlıklı yıllar olsun inşallah
sıkıcı bir akşam mı harika bir akşam mı yoksa bnm gibi sade normal bir akşam mı geçirdin?:)
ay şekerim senin uykun gelmiştir şimdi çıkacam dersin:84:
uyu tabi sen iki çocuk annesisin
ne var ne yok bakim?
yeni yıla sizle girmek istedi herhalde ondan uyumamıştır
benimki uyuyodu saat 12 olunca ilk uykuda onu öptüm :)
negüzel.gerçekten sanal alem burası ama çok da güzel dostluklar kuruluyo okuyorum burda.
hala görüşüyo musunuz?
evet canım yeni yıla emekleyerek bagırarak girdi yaramazımmm oyy maşallah canımm olur tatlımm bende öptün onu canımm:)yeni yıla sizle girmek istedi herhalde ondan uyumamıştır
benimki uyuyodu saat 12 olunca ilk uykuda onu öptüm :)
bende kocama sarıldım öptüm sonra annemi aradım
bende kocama sarıldım öptüm sonra annemi aradım
kız okadarmı sadece sarıldın öptunmu:)
ben önce oğluşumu sonra kocişimi öptüm :) annemi erkenden aradım kutladım.baban yok mu kurdelam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?