sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

slm kızlarrr giremedim ben de yeni yıl falan derken. herkese mutlu yıllarrrrr okudum ben de keremce bence şaka bile yapmamış gayet normal bişey yazmış kurdelam alınmış anlamadım valla

slm kızlarrr giremedim ben de yeni yıl falan derken. herkese mutlu yıllarrrrr okudum ben de keremce bence şaka bile yapmamış gayet normal bişey yazmış kurdelam alınmış anlamadım valla

çokta normal bişey değil aslında bence anca samimiyete güvenerek bir şaka yapılabilirr çoğu insanın bu tarz konusmalar hoşuna gitmeyebilirr

iyyim canm yorgunum biraz eşim de nöbetçi bugün( dün okadar geç yattık bugün nasıl nöbet tutcak bilmiorumm sen naptın bursadamıydın yeni yılda:)

ben yeni yılı bigün önceden bursada kutladım dün gece evdeydik eşimlee mezler aldık güzel sofra kurduk içtik erkende yattık zaten i gece önceden hiç uyumadığımız içinn bnm eşimde işte halaaa...

aynen tatlımm ben de çok içmişim ya hala başım ağrıyorrrr

ay ben içicem içicem dedim de içemediim ben cin severim sadece e eşimd votka almışş çok içemdim 2 bardak sadece oda midemi alt üst ettii

ben de votka hastasıyım votka_elma kaç bardak içtim hatırlamıorum valla bide öle hemen sarhoş olmam baya içmişim demekk

[/COLOR]
sabah 10da başlamıştım cin içmeye gece 12 ye kadar 12den sonrada 4 bardak duble yaptırmıştııım ALLAhhh ne geceydi yaaa yerimden kalkamıyodummm çok eğlenmiştim
maşallah valla dayanıklıymışsın baya

Son düzenleme:
[/COLOR]
maşallah valla dayanıklıymışsın baya

evet canım dayanıklıyımdırrr bide temiz hava havuz kenarı çarmamıştıı eee başka neler yaptınız dün geceee biz bi kanald beyaz bi trt çekişliş gezdik durdukkk kocacım hayallere daldııı bilet ya çıkarsa diye gene ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…