- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
monarasaaa sesin çıkmıyo hoşgeldin
hoşbuldukkk canmm, nasılsın?
iyiyimm canım sen nasılsın ?
slm kızlarrr giremedim ben de yeni yıl falan derken. herkese mutlu yıllarrrrrokudum ben de keremce bence şaka bile yapmamış gayet normal bişey yazmış kurdelam alınmış anlamadım valla
iyyim canm yorgunum biraz eşim de nöbetçi bugün( dün okadar geç yattık bugün nasıl nöbet tutcak bilmiorumm sen naptın bursadamıydın yeni yılda:)
çokta normal bişey değil aslında bence anca samimiyete güvenerek bir şaka yapılabilirr çoğu insanın bu tarz konusmalar hoşuna gitmeyebilirr[/Q
ya bence anormal bişey yoktu neyse...
ben yeni yılı bigün önceden bursada kutladımdün gece evdeydik eşimlee mezler aldık güzel sofra kurduk içtik erkende yattık zaten i gece önceden hiç uyumadığımız içinn bnm eşimde işte halaaa...
aynen tatlımm ben de çok içmişim ya hala başım ağrıyorrrr
Kendinize gelebildiniz mi kızlar ya:26:
Kendinize gelebildiniz mi kızlar ya:26:
ay ben içicem içicem dedim de içemediim ben cin severim sadece e eşimd votka almışş çok içemdim 2 bardak sadece oda midemi alt üst ettii
ben de votka hastasıyım votka_elma kaç bardak içtim hatırlamıorum valla bide öle hemen sarhoş olmam baya içmişim demekk
ohh iyi yapmışsııın benide anca cin çarpıyo 4 bardaktan sonraaa ayy balayımızda içtiğimi unutamam aslaa bir daha o kadar içemem herhaldee
ee balayında da içilir hani
maşallah valla dayanıklıymışsın bayasabah 10da başlamıştım cin içmeye gece 12 ye kadar 12den sonrada 4 bardak duble yaptırmıştııım ALLAhhh ne geceydi yaaa yerimden kalkamıyodummmçok eğlenmiştim
[/COLOR]
maşallah valla dayanıklıymışsın baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?