sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sen çağırmasanda gelirim çıkamıyom sembasın evlilik hikayesini dinliyom

aynen keremce bende cıkmaıyorm ama cıkcam artık yiterrrrrrrrrr
merk ediyorm sembası bende ama nese aksama garii
sembasa bende 18 yasnda evlndm olsun erken evlenmissn birsey olmaz daha ii işde mutlusun da hayrlısı herseyin sevgi olsun eyter mucx öptm ben kaçar

kurdelam bacım saol. öptüm hepinizi byy byy aksam grcem ck fazla kaynatmayın haa

valla kaynayabilirde ocağın altını kısabilirizde o belli olmuyor güselim ama büyk ihtimal biz gidince sakin kalıyor topic nedense:)),
gece ocağn altını acarız harıl harıl kaynatırız cnm fark etmez
byby

hoşgeldin cnmmm nasılsın?
yotun bugun hiç...

valla öyle derler ya keremce..
gene gel diye ev oturmalarında ondan dedimdi ben

ev topladım sabahtan beri elim değmişken çamaşır ütü flnda çıkardım aradan valla anca bitti ee neler kaynatıosunuz bakiyim

bi kerede doğru anlasan lafı şaşrım
beni değil be resmi diyorum.belki göstermek istemez diye.ekle hemen silersin kalmasın burda diye

valla bu kadar mesajın içinde doğru anlamayabilirim nedemek istiyorsun?
doğru konuşur musun buarada...
ben doğru anlıyorum ayrıca insanlık hali

valla bu kadar mesajın içinde doğru anlamayabilirim nedemek istiyorsun?
doğru konuşur musun buarada...
ben doğru anlıyorum ayrıca insanlık hali

ne var bunda bu kadar alınacak kurdelam.çok şaşırdım.samimiyetine güvenerek söyledim.niye yanlış anladın ki?

ne var bunda bu kadar alınacak kurdelam.çok şaşırdım.samimiyetine güvenerek söyledim.niye yanlış anladın ki?

bence çok şey var keremce.
iki günlük bir samimiyete güvenerek söylenen laf çok ağır bence..
bende çok şaşırdım ve bütün neşem kaçtı..
kapatalım konuyu uzamasın.
burda muhabbet için geliyoruz tartışmaya değil.
emin ol ben senden çok şaşırdım..
ben söyledim dimi hızlı ilerleyince sizlerin mesajını bile okumuyorum sadece bana gelenleri cevaplıyorum diye...kaldıki yanlışta anlayabilir bu laf denilir mi..
ben aptalmıyım bir kerede doğru anlamayacak kadar...
lütfen uzatmayalım

aptallıkla ne alakası var şaka yaptım sadece.yapmam daha.girmem de buraya bir daha.

kurdelaam canıım yapma böylee bu çok alıncak bir laf değil ne zamandr burda muhabbet ediyoruz onun samimiyetne güvenerek yapılmış bi şaka yanlış anlamışsın sen kuşuuum

havadan sudan cnm şuanda çok keyfim kaçtı çıkıyorum zaten kusura bakma daha sonra görüşürüz cnm..

bende gidip biraz uyuycam.bi selam veriyim diye girmiştim akşama gelirim artık.üzme kendini sakın hadi görüşürz

aptallıkla ne alakası var şaka yaptım sadece.yapmam daha.girmem de buraya bir daha.

sen bilirsin
diyecek lafım kalmadı bile çok zoruma gitti tercihin mantıklı..

sembas çok ağırıma gitti bence çok ağır..
ben herşeyi anlayabilecek kapasitedeyim
kabul ediyorum unutkanım vs ama okuduğumu anlamayacak kadar aptal değilim.
bence arkadaş anlatamadı bende öyle anladım
neyse iyi akşamlar herkeze..

canım hepimiz dalgınız unutkanızzz bunlar aptalız manasına gelmiyor.. tamam gülüm alınmış olabilirsin bişey diyemem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…