sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok emoşcum
çok şükür bi sıkıntım..
ama en büyük etki tatil bitti kocacımdan ayrılacam ya sabahın köründe birde erkenden kalkacaz of onun sıkıntısı bence

owww kuzum takma kafana yaa soncta aksamları eve geliyor sizin askınız size yeter bebeğim.
aslnda benmde bir sıkıntım var babam ayrın amelyat olyor:2:

emoş neden cnm çok geçmiş olsun neyi var babacığının?

bebeğim benm babam 7yıl önce dusmustu byerden kalca kemiği kaymıs amltay oldu kendne bakmadı dahda kötu oldu(alkolden)tek ayağı kotyken ikside pert oldu en iyi kemik doktonu bulduk smdi ıspartada gttk geldk baya bugun gttler yarın da amltay oluyor sabah ama cok zor amlyatmıs 6 saat surcekmiş bi ağnı bi bi ağanda snra yapıcakmıs kemikler donmus falan bayadır asıyodu babam inşallah suzelcek die cok seviniyorum ama biyandan da korkuyorm babmda korkuyo.yarın sabahda onun ynna gtcez işte

ay eminecimmgerçekten çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin cnm...
inşallah acısınz çabucak biter cnm ameliyat..
üzülmeyin.
Allah daha başka dertler vermesin tatlım

NANCYC hoşgeldin şekercim
nasıl bi gelinlik düşünüyorsun bakalım o muhteşem gün için..
biraz erken ama şu anki düşüncelerinlede olsa bi model vardır cnm aklında

ay eminecimmgerçekten çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin cnm...
inşallah acısınz çabucak biter cnm ameliyat..
üzülmeyin.
Allah daha başka dertler vermesin tatlım

amin sekerim ya eşimde bugun erken kalktıya yarın ben gec gtcem öleden sonra diyor sanki gezmeey gider gibi onada snrendm biraz

benimde biraz renkli çamaşırım vardı
onları unutmuşum ya
attım makineye çok şükür ramak kala..
eşimin kıyafetleriydi..
rahatladım şimdi

ya canım babam ayrı bi dert içki içiyor sonra iyi oluyor herkezi peşnde kosturyor.eşimi açığıryo içki içtiği zamnlar benmki sokklardan toplyo babamı zorma gdiyor smdi amlyt olcak ne yuzle ben gidelim diebilrm ki eşim anlayıslıdr ama cekiniyorm yinede. ama ben sölemeden kendisi söledi giderz diye saolsun.
annem dersen babam anneme birsürü borc taktı hep akdın bataklıkta uğrasıyo b işler için nezamn hal hatr sorsam borc var diyor elimde olsa vermek istiyorum ama bende zor geicniyorm ama onlara göre biz mukemmel paralar alıyorz cok harcıyorz onlara suraya gttk bişi yaptk demey korkuyorm cnkü onlar o durmda oldukca utanıyorm.smdi babmın amlyat masrafları var.. ben 300 veriosam anneme 100veriyorm diyorum murata öle öle idare ediyorm ama yıpranıyorm.aileme bağım cok buyuk aklım onlarda kalıyo cünkü biz yasadıklarmızla guclendik bağlarmızı.. babnnem ben ceekrim masrafları demiş smdde yan ciziyous kavga ediyorlarmıs surekli.eşimin ailsyle benm ailem de kus bugun kayınvalidemdeydim oda babamın durumu bilio dalga gecer gibi soru sryo yarama basıyo içerse nolcak diyo..
sonra annmler ıspartaya hastaneye gidince kardesm evde yalnız kalmıs unuttum kardesimi bilsem onuda yanıma alırdım ama ben bugunu ztesi zanndiyorm biz ptesi izin kullndğmuz için genelde. onu almaya gttik amcam almıs ordan gezmeye gtcekmiş ynnda götrmüyoda annmlere bırakıo taa. benm evle annmlern evi cok uzk okulu olmasa yanma alcam ama uzak servisi gecmiyor.aklım onlarda işte..

istanbuldaydım...bakırköy pazarına gitmeyi istiyordum cok uzun süredir metnini cok duymustum dün hazır istanbuldayken oraya gittim.sonra bikac a.v.m ne gittim.ama cook güzel 3 gün gecirdim

bende şimdi geldim melscimmm hoşgeldin nasılsın şekerm?
ne var ne yok neler yapıyorsun?

[iiiylikk canımmuyucam birazdann

yeni yıl için öncesii kardeşimee geldik şehir dışındayım izmirde onlar uyudu işte):bizde eşimle oturuyoruzz o tv bakıyorrr sen naptın bakm

istanbuldaydım...bakırköy pazarına gitmeyi istiyordum cok uzun süredir metnini cok duymustum dün hazır istanbuldayken oraya gittim.sonra bikac a.v.m ne gittim.ama cook güzel 3 gün gecirdim
ne güzel cnm ya
havada güzel istanbulda oh valla
[iiiylikk canımmuyucam birazdann

yeni yıl için öncesii kardeşimee geldik şehir dışındayım izmirde onlar uyudu işte):bizde eşimle oturuyoruzz o tv bakıyorrr sen naptın bakm

iyiyim güselim öyle misafirli bir pazar geçirdim öyle bakınıyorum tatil bitti gıcık oluyoru
bebiş çalışmaların ne alemde melis balım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…