budayım canım geziniyomm sizde uyumamışsınızezgi ordamısın kısss.
sesin çıkmıyor uyudunmu yoksa...
budayım canım geziniyomm sizde uyumamışsınız
su perim,
ezgiilknur
abuela ablacım ben çıkıyorum yatıyım artık hepinize iyi gecelerrrr,
su perisi o tatlı böceği öp benm için
iyi geceler canımm allah rahatlık versinnsu perim,
ezgiilknur
abuela ablacım ben çıkıyorum yatıyım artık hepinize iyi gecelerrrr,
su perisi o tatlı böceği öp benm için
ben de bunu hep duyarım ama benim için öyle olamaz......evlat insanın canından kanından kopup gelen dünyada eşi benzeri olmayan bir sevgi.... ve sorumluluk......
toruna gelince gerçekten anlatılmaz yaşanır bir duygu.... sevgisini, tadını anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır......, ama torunu Severken doyasıya Sevgisini yaşıyor insan bu da işin kolay tarafı oluyor......yani evlatta, torunda içinde sonsuz sevgi barındıran, uğrunda herşeyi göze alabileceğimiz varlıklar.....
hep derim ki hayatta en değerli varlıklarım 2 idi şimdi 3 oldu.....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?ben kaç gündür acillerdeyim çağanın ateşi 40 tan aşağıya düşmedi iğneyide atşi düşmeden yapmadılar yavrum soldu iyice en sonunda dün yapamadık doktor ve hemşireye siz burda müdahele yapmıyosanız ben çocuğumu eve götürcem dedim eve geldik ateş 39.5 ateşini düşürdük evde tekrar hast iğnesini yaptırdıkta geldik ben böyle hast görmedim çocuğun ateşi 40 diyoruz hiç bi müdahele yapılmadı sadec ateş düşürücü verildi üstünü çıkarıp soğuk uygulayın dendi çocuk soğuk uygulamaktan zature olacaktı düşüremediler oğluşumun ateşini çıldırttılar bizi git 1 saat sonra gel git yarım saat daha bekle öyle gel ne bu ya gıcık oldum ama 4 gün daha gitmek zorundayım iğneleri içinnnnnnnnnn
balım hoşgeldinnn kknın güzeli...günaydın kızlarrr
günaydınnnn kızlarrrr
hg cyda..,teşekkürlerGünaydınnnn hatunlar... Herkese güzel bir Pazartesi diliyorumm
günaydınnn hamişçimm nasılsın?günaydınlarrrrrrrrrrrr:80:
cnm tatlım derfatcım hoşgeldin masum arkadaşımsoğuk uygulamaktan zature olacaktı düşüremediler oğluşumun ateşini çıldırttılar bizi git 1 saat sonra gel git yarım saat daha bekle öyle gel ne bu ya gıcık oldum ama 4 gün daha gitmek zorundayım iğneleri içinnnnnnnnnn
kardeşim böyle ateşlemişti. en son battaniyeleri dondurucuya koyup daha sonra onlarla sarmıştık ...çokk geçmiş olsun bu arada ılık duş falan hiç etki etmiyor mu
kardeşim böyle ateşlemişti. en son battaniyeleri dondurucuya koyup daha sonra onlarla sarmıştık ...çokk geçmiş olsun bu arada ılık duş falan hiç etki etmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?