cnm yazın bende yatıyordum şimdide çoğu kez yatabiliyorum ama kışın braz karanlık oluyor ya hemen geri yatamıyorumne güzel yaa sabah gene kalkabiliyosun sen be eşimi geçiriyorum hopp uyuyorum bi daha
keremi yedirdim geldim :))
saabh 9 da kalktım bende.akşam su perisiyle manorasa beni çekiştirmişler sorucam onlara
ben okuyamadım geçmişiii
akşam resimlerimi kaldırdııım anam benim ki uçan kuştan kıskanıyo zaten ne me lazımmm kapışmayalım dediiim zaten hepinizz gördünüzzz :78::78::78::78:
kızlar ben bi kahvaltı edyyym geliceeem öpüldünüzzz
kızlar ben bi kahvaltı edyyym geliceeem öpüldünüzzz
kurdelamcım,mellcim kusura bakmayın tam yazacaktımki çağan uyandı az uyudu ona baktım yazamadım size haval efilan demediler canım doktor bazı çocuklar ateşe karşı dirençli olur sizin çocuğunuzda ateşe dirençli o üyzden ateşi düşmüyor dedi inş ilerde bişey olmaz diyorum şimdide çok kötü ishal olmuş yavrum ya
olur cnm o kadar ishal falan bünye yırpranıyor işte..kurdelamcım,mçocuklar ateşe karşı dirençli olur sizin çocuğunuzda ateşe dirençli o üyzden ateşi düşmüyor dedi inş ilerde bişey olmaz diyorum şimdide çok kötü ishal olmuş yavrum ya
hoşgeldin bacım naber iyisin umarım...mucukslm şekerler ...
hepiniz kaçmışsınız yine...
ay saat 13:30da uyandım valla...
kız yatınca bende yatmışım...
öpüldünüz canlar
günaydın skopca bacım hgHerkese tünaydın gerçi bana daha günaydın 12 gibi kalktım
kurdelammm
görmedim kızkaç kere yazdım sana görmedin mi nihoş ya:84:
özletiyorsun kendini yaa:84:
görmedim kız
ya burası çok hızlı akıyo nen yetişemiyorum bi öğlen gidip geliyom bakıyom uçmuşunuz
napıyon kuzum
iyiyim balım sağol
biraz öyle oluyor ama ne oldum dememeli ne olacm demedi tatlım:)
bakarsın gün gelir bir sayfa bile ilerlemez:))
iyiym güzelim ya öyle bakınıyorum sabah evcezimi topladım ettim şimdide çamaşır falan astım geldim ne yapayım kanepede oturacağıma pcde oturuyorum..
bu ay Allahın izniyle aşılama düşünüyoruz ama kesin değil...
büyük ihtamal yaptıracaz..
dra gittim ya klomen verdi bu ay..
kullanacam reglin 3.günü gene gidecem..
biraz daha olmazsa tüp bebek düşünüyoruz ya of
nasıl çalışayım bu şartlarda be nihancım
evde oylanıyorum işte
hadi hayırlısı olsun canım deneyin tabi inş aşılama ile olur bi an önce çok uğraştırmadan bebikim
hafta sonum cumartesi öğlende kalktım temizlik filan derken geçti öyle bişey anlamadımsen neler yapıyorsun hafta sonun nasıl geçti ballı lokumum?
keşke netin olsa çok alıştım ben sana gündüzleri
hafta sonum cumartesi öğlende kalktım temizlik filan derken geçti öyle bişey anlamadım
pazarda yine biraz gezdim arkadaşa gittim derken geçti
pazartesi oluverdi bile
keşke olsa canım ya normal zamanlarda da görüşürdük:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?