sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ne güzel yaa sabah gene kalkabiliyosun sen be eşimi geçiriyorum hopp uyuyorum bi daha
cnm yazın bende yatıyordum şimdide çoğu kez yatabiliyorum ama kışın braz karanlık oluyor ya hemen geri yatamıyorum
keremi yedirdim geldim :))

saabh 9 da kalktım bende.akşam su perisiyle manorasa beni çekiştirmişler sorucam onlara

ne demişler acaba merak ettim ya

kurdelamcım,mellcim kusura bakmayın tam yazacaktımki çağan uyandı az uyudu ona baktım yazamadım size haval efilan demediler canım doktor bazı çocuklar ateşe karşı dirençli olur sizin çocuğunuzda ateşe dirençli o üyzden ateşi düşmüyor dedi inş ilerde bişey olmaz diyorum şimdide çok kötü ishal olmuş yavrum ya

çok geçmiş olsun canım ya ALlah korusun.....

slm şekerler ...
hepiniz kaçmışsınız yine...
ay saat 13:30da uyandım valla...
kız yatınca bende yatmışım...
öpüldünüz canlar

kurdelamcım,mçocuklar ateşe karşı dirençli olur sizin çocuğunuzda ateşe dirençli o üyzden ateşi düşmüyor dedi inş ilerde bişey olmaz diyorum şimdide çok kötü ishal olmuş yavrum ya
olur cnm o kadar ishal falan bünye yırpranıyor işte..
çok geçmiş olsun.ne güzel bak oğluşun ateşe dirençli maşallah
slm şekerler ...
hepiniz kaçmışsınız yine...
ay saat 13:30da uyandım valla...
kız yatınca bende yatmışım...
öpüldünüz canlar
hoşgeldin bacım naber iyisin umarım...mucuk
Herkese tünaydın gerçi bana daha günaydın 12 gibi kalktım
günaydın skopca bacım hg

görmedim kız
ya burası çok hızlı akıyo nen yetişemiyorum bi öğlen gidip geliyom bakıyom uçmuşunuz

napıyon kuzum

iyiyim balım sağol
biraz öyle oluyor ama ne oldum dememeli ne olacm demedi tatlım:)
bakarsın gün gelir bir sayfa bile ilerlemez:))
iyiym güzelim ya öyle bakınıyorum sabah evcezimi topladım ettim şimdide çamaşır falan astım geldim ne yapayım kanepede oturacağıma pcde oturuyorum..
bu ay Allahın izniyle aşılama düşünüyoruz ama kesin değil...
büyük ihtamal yaptıracaz..
dra gittim ya klomen verdi bu ay..
kullanacam reglin 3.günü gene gidecem..
biraz daha olmazsa tüp bebek düşünüyoruz ya of
nasıl çalışayım bu şartlarda be nihancım
evde oylanıyorum işte

hadi hayırlısı olsun canım deneyin tabi inş aşılama ile olur bi an önce çok uğraştırmadan bebikim

sen neler yapıyorsun hafta sonun nasıl geçti ballı lokumum?
keşke netin olsa çok alıştım ben sana gündüzleri
hafta sonum cumartesi öğlende kalktım temizlik filan derken geçti öyle bişey anlamadım
pazarda yine biraz gezdim arkadaşa gittim derken geçti
pazartesi oluverdi bile
keşke olsa canım ya normal zamanlarda da görüşürdük:97::97:

selam kızlarrr :))) ayy biride beni kaldırsın temizlik yapıym ... msafirlerim vardı ya gittiler yapmadım hala temizlikkk ayy hiç yapasımda yok yaaa bugün çok tembelim çokkk

aynı bende senin gibiyim cuma gezdik ama biz eşimle
cumartesi temizlik nasıl geçti anlamadım onuda akşam yaptım daha temiz kalsın ertesi güne misafir için...
neyse dünde öyle geçti
akşam biraz sıkıntım vardı galiba tatil bitiyor diyeydi bebikim ama şimdi biraz iyiym
çok şükür..
eşin hiç mi net alma taraftarı değil balım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…