sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

neden canm yolamı gittin? ben de ders çalıştım buıgün baya beynm yorgun

cnm babam amelyat olcak dedim dün kacrmıssn ıspartaya gttk işte kaç hafdr onnla urasıyorz gt gel kac gndr böleym dunde gezmeye gttk demre kekova filan ondan..yarnda full bi temzlilk var sonra dnlenme zamanı bana
benmde çalısmam lazım kuzum ama işte akslik olyor hep sen calısyon bari ne guzel.. ne snvına grceksin?

aboww kınama kız bdaha bak benm kayınvalideyide kınarsan bsuna gelir görrsun

ay canm bilmiodum ben geçmiş olsun canm ingilizce öğretmeniyim ben canm kpssye hazırlanıorum bu sene fiyaskoydu malum sen okuyomusun?

kurdelammm buğünnnn yokmuu gelmediiii gece işleiermiii vardı gaslibaaaaa

melikeeeeee nerelerdesinn kzummmm

ay canm bilmiodum ben geçmiş olsun canm ingilizce öğretmeniyim ben canm kpssye hazırlanıorum bu sene fiyaskoydu malum sen okuyomusun?

bende dıstan üni okyorm ilk calsmadm gördm olmyo calsmadan smdi calscama rtık btrmem lzm iş için bide ing snvlarm baslıo 5 ocak bide calsıyorm ben hafta sonları hepsi biraraya karscak hadi hyrlısı. sende kazanrsn bebeim insallah.ing öğtmnlerimi hep sevmişmdr valla ben. bazen kardesmin oklan gdiyorm ing öğrtmnleri hp havalı cıtır kızlar olmstr bzm gözmzde bana hocam diolar ing öğtmnmsinz sende cıtırsın demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…