- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
bende dıstan üni okyorm ilk calsmadm gördm olmyo calsmadan smdi calscama rtık btrmem lzm iş için bide ing snvlarm baslıo 5 ocak bide calsıyorm ben hafta sonları hepsi biraraya karscak hadi hyrlısı. sende kazanrsn bebeim insallah.ing öğtmnlerimi hep sevmişmdr valla ben. bazen kardesmin oklan gdiyorm ing öğrtmnleri hp havalı cıtır kızlar olmstr bzm gözmzde bana hocam diolar ing öğtmnmsinz sende cıtırsın demek
ooo skopca gelmşşşş:) hoşgeldnnnn kuzum
anladım canm çalışınca biter canm ya .çıtırım heralde 22 yaşındayım canmm
emincecimm geç olsun güç olmasın bakalımm yenii düşünmeye başladık işteee
kıssmttttt ne gösteriki bilmiyorum antalyaa sıcakmı yagışşlımııı sen düşünüyomusun bebekk pekiii
valla kuzum ant havasına belli olmyo bi gunesli bi yağmurlu bide kar soğu olyo bugun yağmurlu ve cook soğuk dun denize grilcek hava vardı srekli hastayz burda ne gyceğmizi sasrıyos
bzde hafften dusnmeye basldk da bazı seyler varönmzde benm okl falan btsn öyle ama hep istedik bebek. inşallah sizinde gec olmaz hemncik oluverr
aynı yaştayız kısss...
Sana da selam melisdenizcim
Ne kaynatıyorsunuz gene
ama senin bir de kızın var bide ana erken evlendn diolar kkda herkes küçük valla:)
Hoşbulduk tatlım hani kırmızı halım nerde
Sana da selam melisdenizcim
Ne kaynatıyorsunuz gene
atheyem canm hoşgeldnnnn
anladım canm çalışınca biter canm ya .çıtırım heralde 22 yaşındayım canmm[/Qcıtırsın cıtırrr masallah
hosbuldum canım naberr?
nolsun canm ders çalışıorum başladım artıkkk:) sen napıosun?
Hoşbulduk eminecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?