sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

skopca dedikodu sevmem dedi ya ona gülüorum canm ama dün gece en kimin kaynanasından bahsedioldu bilmiodum bile sonradan öğrendim ve kötü niyet yoktu canm benm

Sevmem dedim dedikodu yapmam demedim kiDedikodu yapmam diyen herkes yapıyor ya bence herkes yapar yani farkında olmadan:26:Kayınvalidenin günahını aldım baya helallik istiyim :97:

ne yapıyorsunuz hb monarosacım...
su perisiii..
skopca...

KEREMCE HG KUZUCUk
bende şimdi geldim muhabbete paris kaldık ikimizde:)

Sevmem dedim dedikodu yapmam demedim kiDedikodu yapmam diyen herkes yapıyor ya bence herkes yapar yani farkında olmadan:26:Kayınvalidenin günahını aldım baya helallik istiyim :97:

benmd eilk garibime gitti ama sonrdan baktım oda saskın isteyerek olan birsey deil cana da kıyamdılar napsın kız.valla gidin isteyin helallik

valla ben brsey demiyorm kınamayın basınıza gelebilr sizde kaynana olcanız ona göre

cnm kınanacak birşey yok vallahi estafurullah
eğer kırdıksa seni özür dileriz..
şahsen bnm annemin başına gelse böyle birşey bende çok espiri yapardım bu konuda..
kasıtlı birşey değil güselim...

ne yapıyorsunuz hb monarosacım...
su perisiii..
skopca...

KEREMCE HG KUZUCUk
bende şimdi geldim muhabbete paris kaldık ikimizde:)

Kaynatıyoruz napalım kurdelam

valla ben brsey demiyorm kınamayın basınıza gelebilr sizde kaynana olcanız ona göre

Ben kınamıyorum canım kimi kınadıysam aynısı başıma geldi benim ki kınamak değil kızıyorum sadece

benmd eilk garibime gitti ama sonrdan baktım oda saskın isteyerek olan birsey deil cana da kıyamdılar napsın kız.valla gidin isteyin helallik

Canım kınanacak bir şey yok ortaada Allah bir tane daha vermiş ne güzel kıyamayacaklar tabi Allah analı babalı büyütsün

sağolun kızlar napayım ya hastden geldik iğne yaptırdık çağana ateşi yok ama ishal olmuş çok kötü pişik olmuş poposu çıldırcam ya bi iyileşemedi oğlum ya sizlerde ne var ne yok?

emoşum naber
canım benim senin kayınvaliden hakkında konuşmadık biz.konu hamilelikten geçdi.arkadaşın kaynanası hamileymiş dedik.herkes kayınvalidelerini konu aldı.seninkiyle alakalı değil yani.darılma tamam mı
tabiki verici Allah.ben öyle çok gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…