skopca dedikodu sevmem dedi ya ona gülüorum canmama dün gece en kimin kaynanasından bahsedioldu bilmiodum bile sonradan öğrendim ve kötü niyet yoktu canm benm
cnm eşimle oturduk biraz..
anca işte birazda uyukkamışım yanında...
herkeze iyi akşamlar kızlar...
skopca dedikodu sevmem dedi ya ona gülüorum canmama dün gece en kimin kaynanasından bahsedioldu bilmiodum bile sonradan öğrendim ve kötü niyet yoktu canm benm
Sevmem dedim dedikodu yapmam demedim kiDedikodu yapmam diyen herkes yapıyor ya bence herkes yapar yani farkında olmadan:26:Kayınvalidenin günahını aldım baya helallik istiyim :97:
valla ben brsey demiyorm kınamayın basınıza gelebilr sizde kaynana olcanız ona göre
valla ben brsey demiyorm kınamayın basınıza gelebilr sizde kaynana olcanız ona göre
ne yapıyorsunuz hb monarosacım...
su perisiii..
skopca...
KEREMCE HG KUZUCUk
bende şimdi geldim muhabbete paris kaldık ikimizde:)
herkes burda bi ben yokmuşum ya :))
slm kızlar.nediyonuz bakem.konu ne
benmd eilk garibime gitti ama sonrdan baktım oda saskın isteyerek olan birsey deil cana da kıyamdılar napsın kız.valla gidin isteyin helallik
ohh mutlluğnz bozolmasın masallah. ama senş takdir ettm kuzum
Canım kınanacak bir şey yok ortaada Allah bir tane daha vermiş ne güzel kıyamayacaklar tabi Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?