sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

var canım.aslında en çok seni merak ediyorum ama sen bi msjında eklemem resim falan demiştin.bende ondan teklif etmedim.

ya cnm resmi neden koymuyorum biliyorsunuz..
demiştim daha önce...
net kullananlar çok günümüzde.
bakarsın tanıdık falan örneğin görümce bilmemne çıkıverir...
bende burda rahat konuşuyorum eşimin ailesiyle ilgili konuları...
ondan sonra papaz oluruz
kavga çıkar....açıkçası..
ne olur ne olmaz diye....anlatabildim umarım.

ayyy buda benim gibi kendimde değişiklik yaptığım zaman aynanın karşısından ayrılmıyorum
biz kadınlar hepimizmi böyleyiz ya...

anladım dur msnyi yolliyim sana

hoşgeldin canım

hoşbuldum tatlım.. nasılsınn?
ayyy buda benim gibi kendimde değişiklik yaptığım zaman aynanın karşısından ayrılmıyorum

hiç sorma yaaa.. kuaföre gittik mi en basit fön bile çektirsek.. bi havalarr kleopatra zannedersin. ama hepimiz genciz güzeliz oh sefamız olsun.. benim havam bi kaç güne daha sönmez

EVET HER KADIN GİBİ... SÜPERSİN SEKERİM VALLA kendini iyi hisstmen süper biz kadınlar aslnda cok ufak sylerlede mutlu olabliyorz dimi
bende elimde ayna tv ilzerken bile saclrma bakrm boyadğm zaman yakısmısmı diye

görmemiş gibi koptum ceydacım yaaa
temem ben msj atcam:80: Söylemesek dcen yoktu ama bebek

cnm anca konuşuyoruz sayfa ilerliyor yazılanları kaçırmayayım derdindeyim şekerim...
resim falan hiç gelmedi aklıma cnm

EVET HER KADIN GİBİ... SÜPERSİN SEKERİM VALLA kendini iyi hisstmen süper biz kadınlar aslnda cok ufak sylerlede mutlu olabliyorz dimi

hahahaha
aynı ben....

iyi valla uğraşıyoz ne olsun gülüm.sendne ne haber?

biz kadınları mutlu etmek hiç de zor değil gerçekten

canım fotolarına baktımm.. fıstık gibi hatunsun maaşallhhh.. kızını da Allah bağışlasın cnm
görmemiş gibi koptum ceydacım yaaa

cnm anca konuşuyoruz sayfa ilerliyor yazılanları kaçırmayayım derdindeyim şekerim...
resim falan hiç gelmedi aklıma cnm
ama öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…