sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi valla uğraşıyoz ne olsun gülüm.sendne ne haber?

iyiyim canım Allah' a şükür. hafta sonu annemdeydim cumartesi- pazar.. anneciğimle bi güzel gezdik alışveriş yaptık başbaşa. Dün akşam eve geldim işte, evi topla duş al kocayla ilgilen falan derken öle geçti. Bugün de sabah erken kalktım epey, haftasonu evde yoktum tabii temizlik yaptım dip köşe. sonra da kuaföre gittim. akşam da kayınvalidemler geldi çaya. Allah' tan buzluğumda poğaça kek börek vardı çıkarıp hazırladım çayın yanına. Eşim uyudu ben de bakayım dedim bizim fıstıklar ne yapıyor diye

biz kadınları mutlu etmek hiç de zor değil gerçekten

canım fotolarına baktımm.. fıstık gibi hatunsun maaşallhhh.. kızını da Allah bağışlasın cnm

ama öyle..

tşk ederim bitanem...
amin cümlemizinkini...

ceyda resimlerine batım guzelsin guzeliz guzeller anacımmm guzeller topiğine cevir burayı kurdelam
ama ben kacıyorm uzulerek kızzar valla gözlrm acıyor öptm hepinizi yarn bomba gibi olcam görüşürz tekrar iyii geceler ii sohbetler bak yine dedikodumu yaparken yakalrsam afftmem haaaaa

iyi geceler kuşum....
yok kıss yapmayız dedikodunu rahat uyu sen..

sağol balım... iyi gecelerrr

güle güle canım.gözün arkada kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…