sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hasipse haziranda düğünüm var ve çokk garip bi duygu üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyorum

seni çok iyi anlıorum canm ben de yeni geçtim o yollardann. evet garip bi duygu ama sevin canm sevdiğin adamla evleniosun sonuçta yeni bi hayat herşe yeni evin olcak çok güzel eşyler bence

tabi aileden ayrılmak zor ayrı şehirlerde olacaksan eğer ben ayrı şehirdeyim ama alışılıyor yeterki aşk ve sevgi olsunnn

aileme herkes gibi bende çok düşkünüm evet bide ist gelin gidicem nasıl ayrılıcam ben ailemden die oturup aglıyorum bide:)

aileme herkes gibi bende çok düşkünüm evet bide ist gelin gidicem nasıl ayrılıcam ben ailemden die oturup aglıyorum bide:)

Bende ağlardım düğün videosunu koyupta ağlardım hemde düğünden sonra ama artık alıştım canım sende alışırsın merak etme evlen bak kocanı bırakıp bir yere gidemezsin bile

kızlar cümleten iyi geceler
kendinize harika bakın emi
Allahın izniyle görüşmek üzere hoşçakalın:89:

ben 8.5 yıllık evliyim.vede evlendiğimden beri dışardayım.insan bir zaman sonra alışıyor.birde çoluk çocuğa karışınca.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…