Evet var ne fark eder canım görüşmedikten sonra
5 aylık evli olarak ben tavsiye ediyorum canm ilerde nolur bilmem tabi
hasipse haziranda düğünüm var ve çokk garip bi duygu üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyorum
hasipse haziranda düğünüm var ve çokk garip bi duygu üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyorum
kıslarrrrr hoş sohbetler ben uyumaya gidiyorummm k.i.b hepinizi öptümm byeeee:79::79::79::79::79:
kıslarrrrr hoş sohbetler ben uyumaya gidiyorummm k.i.b hepinizi öptümm byeeee:79::79::79::79::79:
:79::79::79::79:güle güle canım.
saol canımmm öpcem ama sabah şimdi uyanırlarriyi gecelerrr canm bebeklerini öpp benm için
aileme herkes gibi bende çok düşkünüm evet bide ist gelin gidicem nasıl ayrılıcam ben ailemden die oturup aglıyorum bide:)
aileme herkes gibi bende çok düşkünüm evet bide ist gelin gidicem nasıl ayrılıcam ben ailemden die oturup aglıyorum bide:)
kızlar cümleten iyi geceler
kendinize harika bakın emi
Allahın izniyle görüşmek üzere hoşçakalın:89:
kızlar cümleten iyi geceler
kendinize harika bakın emi
Allahın izniyle görüşmek üzere hoşçakalın:89:
sanada iyi geceler canımm sende bak güzelimmm özletmem hayatımmmm gellirim hemencikkbende kaçıyorum bebişim şimdi kendine çokkk iyi bakk
özletme kendini lütfen:89::89:
ben 8.5 yıllık evliyim.vede evlendiğimden beri dışardayım.insan bir zaman sonra alışıyor.birde çoluk çocuğa karışınca.....aileme herkes gibi bende çok düşkünüm evet bide ist gelin gidicem nasıl ayrılıcam ben ailemden die oturup aglıyorum bide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?