İyi geceler kurdelam hoşçakal:79:
görüşürüz kurdelamm öpüyorum seni
kızlar cümleten iyi geceler
kendinize harika bakın emi
Allahın izniyle görüşmek üzere hoşçakalın:89:
Bende ağlardım düğün videosunu koyupta ağlardım hemde düğünden sonra ama artık alıştım canım sende alışırsın merak etme evlen bak kocanı bırakıp bir yere gidemezsin bile[/QUevet ya oturup aglıyorum okadar babamda bukadar üzülüyosan niye evleniyon kim evlen dedi sana diyomu bukezde kızıyorumm
ben 8.5 yıllık evliyim.vede evlendiğimden beri dışardayım.insan bir zaman sonra alışıyor.birde çoluk çocuğa karışınca.....
Bende ağlardım düğün videosunu koyupta ağlardım hemde düğünden sonra ama artık alıştım canım sende alışırsın merak etme evlen bak kocanı bırakıp bir yere gidemezsin bile[/QUevet ya oturup aglıyorum okadar babamda bukadar üzülüyosan niye evleniyon kim evlen dedi sana diyomu bukezde kızıyorumm
Bu kadar üzülme boşver her şeye alışıyor insan başka dertler biniyor insanın omuzlarına bunlar tatlı şeyler tadını çıkar
Baya olmuş sizin bir şey merak ediyorum eşim bana çok düşkündür her şeyden ve herkesten önde tutar her dediğimi yapar mutlu olmam için elinden geleni yapar acaba cicim ayı diye mi böyle gerçi nişanlıyken de hep beraberdik yine öyleydi ama ne bilim değişir mi acaba:26:
şaka yapıyodur mutlaka :))
sen bugünlerin tadını çıkar bence.en heyecanlı zamanların ....
inan bizim hiç değişmedi.nişanlıykende aynı duygulardaydım halada öyle..eşimin bana karşı benimde ona karşı saygı ve sevgimiz hiç değişmedi.saygı bence en önemlisi....
ne güzelll allahım bir ömür mutlu etsin
su perisi nerde çıktın mı bacım
güzellerrr ben çıkıyorummm eşim hala koltukta uyuyo onu da alıp yatağımıza gidelimmm:)hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:79::79:
güzellerrr ben çıkıyorummm eşim hala koltukta uyuyo onu da alıp yatağımıza gidelimmm:)hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:79::79:
Bende çıkıyorum uyku damlıyor gözlerimden muck
yettim bacım yettimmm...
mutfakta bulaşık vardı
onu makineye attım geldim...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?