sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

eh işte canım ya pek keyfi yok sürekli mız mızlanıyor ağlıyor laptopum geldi sonunda............sen nasılsın canım benim?

iyiyim güzelim çok sağol...
senin gibi bir oğluşum yada bir tane kızım olsa dahada süper olacam
eksiğim tamamlanıcak ama işte..
hayırlı olsun laptopum ohhh süper bak...
çok kullanışlı oluyor sana anlatamam...
güle güle kullan cnm
eşinin hediyesi dimi:)

ne güzel cydacım Allah kabul etsin verdiğin emeği inşallah..
kayınvaldenle iyisin galiba maşallah..
yok bir sorununuz değil mi?

sağol canım Allah razı olsun..

kayınvalidemle iyiyiz ama resmiyiz anlaşıyoruz ama ne bileyim tam benim istediğim gibi değil.. yine de öyle kavgamız tartışmamız yok Allah' a şükür..

evet canım çok istediğimi biliyodu zaten aldık bakalım ama daha mouse kullanıyorum daha rahat oluyo....ALLAH sanada bi bebek nasip etsin inş canım benim yürekten diliyorum bunu....

sağol canım Allah razı olsun..

kayınvalidemle iyiyiz ama resmiyiz anlaşıyoruz ama ne bileyim tam benim istediğim gibi değil.. yine de öyle kavgamız tartışmamız yok Allah' a şükür..

iyi o zaman işte herkezin huyu suyu farklı oluyor..
anlaşabiliyorsanız sorun yok..
iğneleyici lafları yoksa sorun yok cnm...
kaynanaların bir numarılı huyu ya iğnelemek:)
onun için dedim..
maşallah
benimde belim ağrıyordu kalktığımda sabah of baya bi ağrıyordu..
geçti şimdi.

evet canım çok istediğimi biliyodu zaten aldık bakalım ama daha mouse kullanıyorum daha rahat oluyo....ALLAH sanada bi bebek nasip etsin inş canım benim yürekten diliyorum bunu....

bende mouse kullanıyorum gülüm
dokunmatikte parmağım helak oluyor..
bende dedim ki sabah gelecek falan deyince laptopun annesinin hediyesi mi yada ne biliyim bi yakınının..
ama genede ilk eşini söyleym dedim
yerim seni.

Arada o iğneli laflar olmuyor değil tabii oluyor ama ben de saygıyı yitirmeden söyleyeceğimi söylüyorum valla hiç ezdiremem kendimi

Valla bende de 2.5 senedir laptop var ama hep mouse kullanıyorum.. ötekine alışamadım hiç

Arada o iğneli laflar olmuyor değil tabii oluyor ama ben de saygıyı yitirmeden söyleyeceğimi söylüyorum valla hiç ezdiremem kendimi

bende biraz daha mülayimdim ilk evlendiğimde ilk üç beş ay
söylenene pek cevap vermezdim.
ama artık yok öyle valla..
haklısın cnm

kızlar kusura bakmayın 2 gündür annemlerin ev biraz karışıkta onunla uğraşıyoruz sürekli tlfdayım geç yazıyorum sizler napıyosunuz anlatın bakalım?

sembasım balım nasılsın??
hg.
bende yeni geldim artık yarım saat mi ne kadar oldu
nasılsın geçti mi başın?

iyi sayılırım tatlıım gece korktuğum başıma geldii 3te tuttuk hastane yolunu eve 4tü geldim anca yattım biraz rahattlattı uyumuşum 10 da kalktım misafirim gelcekmişş evmi temizledim bi banyom kaldı ama bendede güç kalmadı hala başım ağrıyor..

ğeçmiş olsun bitanem neyin var ya?geçmişi okuyamdım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…