sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aferim bebekimee

oyyyyyyyyy kıyamam sana ben kuşum sen ve bi kaç kişi daha var sizlerin yeri ayrı bende biliyosun sen.......

biliyorum ama ben seni çok seviyorum üzüntünden dolayı biraz yorgun ve mutsuz görünüyorsun güselim..ama üzülme bak iyileşiyor oğluşunn
ama sen avatarını koyuyorsun oğluşunun oraya..
sonra bnm yiyesim geliyor onuuuuuuuu

gelde ye canım zaten hast herkesin maskotu oldu dün iğne yaptırmaya gittik yanımızda bi adam oturuyo gitmiş adamı çekiştiriyo baksın diye biraz öncede ben laptopa bakıyorum yeni geldiğinde arkama geçmiş beni çekiştiriyo çekilde ben bakayım diye

[

hiiii oyyy valla sonunda gelip yicem zaten..:78::78:

maşallah oğlunaaa biraz daha ii dimi canım düştümü ateşi?

maşallah oğlunaaa biraz daha ii dimi canım düştümü ateşi?

evet canım ateşi düştü ama sürekli uyku hali var ayakta duramıyo sürekli ağlıyo isha olmuş oda poposuna pişik yapmış bide bacaklarından iğne yapıyolar daha 3 tane var iğnesi bacaklarıda acıyo demekki

anladım cnm haklısın tabiki...
alışmak lazım.
ama baya bi ufakmışsın
kıyamam sana...Allah bir bebiş versin sana yaa:84:

amiin canııım
oyy yazık bebeğime yaa geçmiş olsun derfatcııım cnm bende cayımı içtim kalkıyorum aradı misafirim geliyomuş su son kaln işlerimide halletiim öptm sizi kızlar

iyi olur valla gelelim
gel buyur sah:)
amiin canııım
oyy yazık bebeğime yaa geçmiş olsun derfatcııım cnm bende cayımı içtim kalkıyorum aradı misafirim geliyomuş su son kaln işlerimide halletiim öptm sizi kızlar
güle güle tatlım
keşke yakın olsaydık canım gelirdim çağanında alıp afiyet olsun sana canım bizde yarın dışarı çıkcaz eşimle alışveriş yapcaz biraz

ayyy yakın olsak gelirdin oğluşunla yaa
neler almayı planlıyorsun bakim var mı aklında birşey?

gel buyur sah:)

güle güle tatlım

ayyy yakın olsak gelirdin oğluşunla yaa
neler almayı planlıyorsun bakim var mı aklında birşey?

ilk başta market alışverişi yapıcazda ben kışlık elbise istiyorum aslında eşim yarın alalım dedi ama bi yere gitmiyorumki nerde giycem

ilk başta market alışverişi yapıcazda ben kışlık elbise istiyorum aslında eşim yarın alalım dedi ama bi yere gitmiyorumki nerde giycem

ay kıyamam sana olur mu öyle şey giyersin cnm al bi iki tane birşeyler...
oğluşun eşin yemeğe gidersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…