yok bebişim ne dinlemesi
Allahıma bin şükür kkya gireliden beri hiç dinlemiyorum
sabahları nasıl kalkardım bir ben bir Allah bilir..
öyle mutsuz öyle huzursuz..
sırf bebek olmuyor diye...
valla buraya gireli çok şükür iyiyim öyle bunalım depresyonum yok
ama kendimi dinlersem hemen çıkıyor içimden...
tribe geeel
oyyyyyyyyy kıyamam sana ben kuşum sen ve bi kaç kişi daha var sizlerin yeri ayrı bende biliyosun sen.......
başın sağolsun canım benim...
kızlar aksama ne yemek var anlatın bakalım?
yok tatlıım bnm babm vefat etti annemde bostancıda oturuyo ama kyınvalideler 2 sokak üstümde oturuyolar..
biliyorum ama ben seni çok seviyorum üzüntünden dolayı biraz yorgun ve mutsuz görünüyorsun güselim..ama üzülme bak iyileşiyor oğluşunn
ama sen avatarını koyuyorsun oğluşunun oraya..
sonra bnm yiyesim geliyor onuuuuuuuu
bnmde var bi makarna mı yapsam yanına...düşünüyorum
başın sağ olsun balımüzülmeee
gelde ye canım zaten hast herkesin maskotu oldu dün iğne yaptırmaya gittik yanımızda bi adam oturuyo gitmiş adamı çekiştiriyo baksın diye biraz öncede ben laptopa bakıyorum yeni geldiğinde arkama geçmiş beni çekiştiriyo çekilde ben bakayım diye
gelde ye canım zaten hast herkesin maskotu oldu dün iğne yaptırmaya gittik yanımızda bi adam oturuyo gitmiş adamı çekiştiriyo baksın diye biraz öncede ben laptopa bakıyorum yeni geldiğinde arkama geçmiş beni çekiştiriyo çekilde ben bakayım diye
sağol canıım 10 sene olduu tabiki acısı hala taze içimde ama zamanla herseye alışılıyo bunuda alıştım artık...
maşallah oğlunaaa biraz daha ii dimi canım düştümü ateşi?
anladım cnm haklısın tabiki...
alışmak lazım.
ama baya bi ufakmışsın
kıyamam sana...Allah bir bebiş versin sana yaa:84:
kızlar gelin çay içelim kurabiyede var
gel buyur sah:)iyi olur valla gelelim
güle güle tatlımamiin canııım
oyy yazık bebeğime yaa geçmiş olsun derfatcııım cnm bende cayımı içtim kalkıyorum aradı misafirim geliyomuş su son kaln işlerimide halletiim öptm sizi kızlar
keşke yakın olsaydık canım gelirdim çağanında alıp afiyet olsun sana canım bizde yarın dışarı çıkcaz eşimle alışveriş yapcaz biraz
gel buyur sah:)
güle güle tatlım
ayyy yakın olsak gelirdin oğluşunla yaa
neler almayı planlıyorsun bakim var mı aklında birşey?
ilk başta market alışverişi yapıcazda ben kışlık elbise istiyorum aslında eşim yarın alalım dedi ama bi yere gitmiyorumki nerde giycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?