bebeğim çalsıyorm da hafta içleri kursunm var die hafta sonuna gectm smdilk 1 aydr öleym 3 ay kurs öle idare etcem snra gene full baslcam
eminecim ben seni ekledm bu arada sen kabul ettin mi beni?
geçmiş ola güselim iyiyiz bizde...bi uğrayım dedim kalkıp geri geliyorum işte...geldim kızlar kusura bakmayın okuma gözlüklerim deli etti beni kulağıma ağrı yapmaya başladı
iyiyim güzellerim sizler nasılsınız?
ya ben sizin güzel sohbetlerinize yetişemiyorum bazen
canm bana istek gelemdikibdaha ekle bakdm smdi msndeym ama gelmmiş..
uzmanlık yapıorm cnm cilt bakımı ama baska iş bakıorm ondan da kusra gdiorm benm iş cok stresli bıktm 2 yıldr
mennnnnnn geldimmmmmmmmmmms
mennnnnnn geldimmmmmmmmmmms
geçmiş ola güselim iyiyiz bizde...bi uğrayım dedim kalkıp geri geliyorum işte...
nasıl gidiyor bakalım hayat?
yetişirsin cnm valla gün gelir yetişirsin kimse yazmaz:)
heee tmam kuşum biliyorum bu işle ilgilendiğini ama kursuna mı gdiyorsun yoksa çalışıyor musun onu bilmiyordum ok ekliyorum
teşekkür ederim tatlım yani uyandım sayılır dün gece 4kadar burdaydım annemin kalk çıglıklarıyla kalktım
teşekkür ederim tatlım yani uyandım sayılır dün gece 4kadar burdaydım annemin kalk çıglıklarıyla kalktım
geçmiş ola güselim iyiyiz bizde...bi uğrayım dedim kalkıp geri geliyorum işte...
nasıl gidiyor bakalım hayat?
yetişirsin cnm valla gün gelir yetişirsin kimse yazmaz:)
heee tmam kuşum biliyorum bu işle ilgilendiğini ama kursuna mı gdiyorsun yoksa çalışıyor musun onu bilmiyordum ok ekliyorum
ah bebişim öyle görmemek istiyorum deme beynin daha fazla direnir yapmamak için...ayyyyyy kurdelam halımı halı yıkmaya verdim 1 hafta önce geldi bugun küllük döküldü sıvandı iice görmen lazm silcem smdi kaç gunudr evde diilm ya ev cok berbat düşündkce deli oluyorm o yuzden kalkmamak ve görmemek istiyorm aama kalkcam ben brasdan ev temizlği ıyyyyyyyyy
iyi gidiyor cnm bugün izinliyim evdeyim keyif yapıyorum :) senin nasıl gidiyor?
ya vallah yetişemiyorum sadece okuya kalıyorum :) ama dedin gibi bigün yetişirim umarım :)
iyi gidiyor cnm bugün izinliyim evdeyim keyif yapıyorum :) senin nasıl gidiyor?
ya vallah yetişemiyorum sadece okuya kalıyorum :) ama dedin gibi bigün yetişirim umarım :)
ay halıya dökülen külayyyyyy kurdelam halımı halı yıkmaya verdim 1 hafta önce geldi bugun küllük döküldü sıvandı iice görmen lazm silcem smdi kaç gunudr evde diilm ya ev cok berbat düşündkce deli oluyorm o yuzden kalkmamak ve görmemek istiyorm aama kalkcam ben brasdan ev temizlği ıyyyyyyyyy
ah bebişim öyle görmemek istiyorum deme beynin daha fazla direnir yapmamak için...
sen işten korkma iş senden korksun..
bazen bende kendimi deşarj ederim böyle...
mis gibi sil halını
bende kalkcam birazdan sende kalkarsın silersin bebişim stres yapma kuz
:
kız yaptm valla yetrnce ama bi kalksam durmama heryeri yalr yutrmda kalkmak önemli ama kalkcam busfrkurdelam sn cıknca cıkrm bende
[QUO
:
kız yaptm valla yetrnce ama bi kalksam durmama heryeri yalr yutrmda kalkmak önemli ama kalkcam busfrkurdelam sn cıknca cıkrm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?