hoşbulduk esmer bomba sen nasılsın?
mozaik pastam
ay ben esmerrr değilim yaaaaaaaaaaa
he bu arada
MONAROSA
olabilr mi hamişlik?:
peki değilsin cnm ben öyle görmüşüm okiş
ayy evet benmde cnm mozaik pasta istiyor bende cok ii pasta yaprm ama bi onu beceremdm kaç saat buzdobnda kalcakmıs falan usendim bide. kurdelam temzlik yaptm valla grmedm ki hiç yeni girdm sekerim bi yemek yapmısım aksam garnitrlü pataesli etli yemek plaav salata falan süper oldu valla şiştimmm siizn yernzede yedim
kız monorasa hamiş olma ihtmaaln varmıhadi ıns
bilmiorum olabilirr hap falan öle kesin bi korunma yöntemi kullanmıorumm. bi değişik hissediorum kendimi bi kaç gndürrr yaaa
canımı istettin balım ya yemeklerinden
cnm sen hiç yapmadın mı mozaik...?
çok basit şekerim ya
nasıl yani güzelim??
hiç mi korunma yöntemin yok kendince?
ee tabi hamişlik olur
ama istemediğin bi dönem sanırım...göze aldın mı peki bunu?
yok ya inş değilimdir ben istemiorum şimdilikkk.. adetim yakın bakalım bekleyip görcemm
bilmem ya uzun die denemdm hiç ama yapan olursa seviorm cok yapcam bigun bende benm elm ck sellztlidr kız valla bak becerrm herseyiiiya bu arada ben uyemiym buraya ziyaretcimym?
ay var tabikii hap iğne gibi hormon içeren kesin yöntemler yok yani.eşim korunuyo yani. tabiki bu korunma yönteminde yüzde yüz koruma yok tabiki
ne uzunu kıss bebişim en kısa tatlı o neyse
nasıl üyemiyim ziyaretçimiyim bacım ya?
ÜYESİN YA...
noluo be ay ayyyy
oylemym uye falan olmadm da ben ondan asağda bi syretcş yazıor ben kendmm sandım o..
kız yapılısı uzun değildr de buzdolbnda beklior falan ya aksam dan yapmak lzm die bliorm ben ondan dedim
kızlar ben geldim ama çıkayım artık herkese iyi aksamlar yarın gelemem pek dışarda olucaz kib hepinizi öpüyorum hoş sohbetler diliyorum sizlere bye......
ne biliyim şekerim senden geçti herhalde.
ayyyy ben esmer değilim
ayyy var tabiii korunuyorum
bende bi ay çekiyim dedim.
benden mi geçtii.... ee sen de söylenen şeyi tek seferde anlasan ben de habire ayyy diyerek açıklama yapmak zorunda kalmam değil mi? ha şunu da belirteyim kendi kendine kapris yapıosun bazen anlamıorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?