sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selam kızlar ben geldim

şimdi gördüm tatsızlık olmuş üzüldüm ne güzel sohbetleriniz oluyordu kurdelam cnm?

Aaaa ceza mı aldı kaç gün uzak kalacak forumdan acaba:44: gerçekten üzüldüm bak keşke muhatap olmasaydı

durduk yere hakaret etti ya burda takılanlara asosyal filan dedi cok sacma bi sebpten bide valla garip oldum:44:

burda olanlar asosyalde o nerden burdaymış bu yazamana kadar bende bunu anlayamadım evet ev hanımıyız ama çok şükür gezmemizide biliyoruz başka faaliyetlerle uğraşmayıda

evet söledi bende konsuyorm suanda ..snnle kosntğnu söledi banda okudunuz dimi gecmişi nkdr snr bozcydu

banada dedi senle yazıstığını çok sinir bozucu yaa acayip sinirlendim ve hiç beklemediğim bir insan söylüyo bunları yazııık eğitimci olmakla kültürlü olunmuyomuş demekki...

burda olanlar asosyalde o nerden burdaymış bu yazamana kadar bende bunu anlayamadım evet ev hanımıyız ama çok şükür gezmemizide biliyoruz başka faaliyetlerle uğraşmayıda

aynen sekerim ev hanımlarını kucumsedi resmen kusra bakmasın aama bzmde kendmze göre işmz guucmuz var burda calsan da baylnar var hem ev hanımı olmak kotu bişimi ben sok oldum yemin ederim beklemzdm böle bişi hiç

aaa kurdelam kayıp,kapsama alanı dışında yazınca buraya bakayım dedim ama sanırım bir tartışma olmuş,üzüldüm.biraz önce çevrimiçi görünüyordu ama sanırım okuyabiliyor ama yazamıyor.kurdelam hepimiz bekliyoruz seni canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…