sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

boğa burcu erkeğinin çok iyi eş ve baba olduğunu biliyorum.hatta hep derdim boğa burcu biriyle evlensem diye :))))aam senin burcunla uyumunu bilmiyom

bu arada ben başak burcuyum, eşim de boğa burcu. geçen sabah derya baykal' ın programında cemil ipekçi' yle bi kız vardı astrolog mu nedir.. başak kadını ve boğa erkeği çok uyumluymuş efemm boğa burcu erkeği çok iyi baba olurmuş. pınar altuğ başak, yağmur atacan boğaymış mış mış mışş işte.. gerçi cemil ipekçi'nin lafına inansam mı bilemedim ama [/B][/COLOR][/QUOTE]

kız ne inancan onaallah iiliğini versin

kız ne inancan onaallah iiliğini versin[/QUOTE]

onu diyom ya işte... ben cemili senelere önce bi kuaförde gördümm heeee resmen ben şoklardaydım ay burası ne güzel cıvılll cıvıl dimişti bize bakıp

kız ne inancan onaallah iiliğini versin

onu diyom ya işte... ben cemili senelere önce bi kuaförde gördümm heeee resmen ben şoklardaydım ay burası ne güzel cıvılll cıvıl dimişti bize bakıp [/QUOTE]
yemekteyize katıldı geçen gördün mü şoka girdim
kadın çantası takıyo,parmaklar ojeli...kaşlar makyaj falan

az ütülerim var yapiyim gelcem
kimse kaçmasın bi yere he
tamam biz burda nöbet tutuyoz kolay gelsin canım
cyd86 veee su perisi canım sizde bana atın ben keremceye atayım

tamam canım atıyorum..

mesaj atanlar atmayanlara mesaj atmaları için baskı yapsın, mesaj alıp da faceine,msnine eklemeyenler de mesajsız kalsın, topiklere giremesinnn, cezalara gelsin

töbe yaa geece gece biri kapıyı calmıs ben volkan diyor volkan kim diyorum ben volkan diorm yanlıs bastın diorm yok ben volkan dior snr oldum ya trsttm valla
bizim karsıda genc otryo onlara gelmişdr kesin snr oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…