sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

onu diyom ya işte... ben cemili senelere önce bi kuaförde gördümm heeee resmen ben şoklardaydım ay burası ne güzel cıvılll cıvıl dimişti bize bakıp
yemekteyize katıldı geçen gördün mü şoka girdim
kadın çantası takıyo,parmaklar ojeli...kaşlar makyaj falan [/QUOTE]

hahahaha

hahahah
oda güzel kısss.....

töbe yaa geece gece biri kapıyı calmıs ben volkan diyor volkan kim diyorum ben volkan diorm yanlıs bastın diorm yok ben volkan dior snr oldum ya trsttm valla
bizim karsıda genc otryo onlara gelmişdr kesin snr oldum

birde şu var kapı çalar ev sahibi kimsin der dışardaki cevap verir peki sen kimsin :))))

burdayız da birbirimizi ekliyoruz
keremce hadi ver hayatım adresi
ama eşine söyle benim arkadaşlarım de yanlış anlaşılma olmasın
ben korkarım böle şeylerden:)

birde şu var kapı çalar ev sahibi kimsin der dışardaki cevap verir peki sen kimsin :))))

hee kafasıda guzel galba ben volkan doir baska bişi demior en snnda esm uyandı cıktı bağrdı ya ben evde yalnız kadın gördü hrhal urasıo salka yaa

ya geçen akşam da bizim zile biri bastı.. kim o diyorum kamyoncunun evi mi diyo ya bi de bizim zilde isim yazıyor.. ona rağmen basıyorlar bi de başka komşunun ismini sölüyolar burası işte falancnın evi değil mi diye. ya kardeşim zilde isim yazıyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…