sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bak gördün mü tesdüfü.ahanda arkadaş buldun kendine

bosna çukurçeşme tramway duragının oralardayım şekerim ben ya ay ne bileyim bilseydim daha önce sölerdim.

valla bak sana denk geldiğim iyi oldu.. o dediğin yeri bilmiyorum ama küçükköy merkezi biliyorum bi de işte ismek var oraları biliyorum.. ben de avrupa konutları tem var ya işte o cddenin karşısında gazi mah. girişinde oturuyorum.

ayy keremce bak birbirlerini buldular...
kıss sende keşke malatyada olsaydın...

velhasıl kelam yakınmışız =)

bak gördün mü tesdüfü.ahanda arkadaş buldun kendine

valla kız bu kadar olur yanii...

yok canım istanbul üni. matematik uzatmaları okuyorum

maaşallah.. inş. sınavın güzel geçer..
demekki bu yüzden uyuyamamışım =) biri beni arıyorumuş

he kızzz ben dürtüklüyomuşum seni bak

Kaç yaşındasın peki, evli misin -ki evlisin sanırım.. kaç yıllık, çocuğun var mı?

evet canım 8 aylık evliyim.daha çocuk yok 2 sene falan düşünmüyoruz. sen ?

keşke gülüm ya...senin eşin ne iş yapıyo tayin falan çıkma işi varsa belki siz gelirsiniz he :)))

öğretmen canım eşim..
kıss tayin istesek memleketi isteriz..
istemıyoz ama evimi alıp öyle giderim..
burda lojmanda oturuyorum.
para biriktirmek için çok iyi burası.
kira parası,su parası,yakıt parası derdi yok...
memlekete gitsem hepsini ayrı ayrı ödücem..
en iyisi evimi alıp gitmek...

orası da doğru
oh valla ne rahatsın gülüm parayı biriktirmek için fırsat işte.inşallah evinde olur.biz de 1 sene oldu alalı ev rabbim sana da nasip etsin

evet canım 8 aylık evliyim.daha çocuk yok 2 sene falan düşünmüyoruz. sen ?

ne güzel daha yeni gelinsin sen maaşallah.. Allah hayırlı uğurlu eylesin..

ben 2.5 yıllık evliyim canım, 24 yaşındayım. Biz de 2 sene çocuk düşünmedik işte kısmetse yaza doğru istiyoruz bakalım.. Benim önce biraz kilo vermem lazım biraz dediğime bakma 10 kilo vermem lazım yaza kadar

Ne güzel canım ya fırsat bu fırsat parayı biriktirmeye bakın canım. Allah gönlüne göre verir inş.

orası da doğru
oh valla ne rahatsın gülüm parayı biriktirmek için fırsat işte.inşallah evinde olur.biz de 1 sene oldu alalı ev rabbim sana da nasip etsin

Allahım evinde huzurla oturmayı nasip etsin canım...
inş bacım inş..rabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…