ne güzel daha yeni gelinsin sen maaşallah.. Allah hayırlı uğurlu eylesin..
ben 2.5 yıllık evliyim canım, 24 yaşındayım. Biz de 2 sene çocuk düşünmedik işte kısmetse yaza doğru istiyoruz bakalım.. Benim önce biraz kilo vermem lazım biraz dediğime bakma 10 kilo vermem lazım yaza kadar
Ne güzel canım ya fırsat bu fırsat parayı biriktirmeye bakın canım. Allah gönlüne göre verir inş.
aaaaaaaaaaa neden ???
14 şubata kocamla cem yılmaza bilet aldık nasıl çok romantikiz değil mi =)
ne güzel daha yeni gelinsin sen maaşallah.. Allah hayırlı uğurlu eylesin..
ben 2.5 yıllık evliyim canım, 24 yaşındayım. Biz de 2 sene çocuk düşünmedik işte kısmetse yaza doğru istiyoruz bakalım.. Benim önce biraz kilo vermem lazım biraz dediğime bakma 10 kilo vermem lazım yaza kadar
Ne güzel canım ya fırsat bu fırsat parayı biriktirmeye bakın canım. Allah gönlüne göre verir inş.
Allahım evinde huzurla oturmayı nasip etsin canım...
inş bacım inş..rabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin...
tartışmışlar akşam manorasayla kurdelam 1 hafta ceza aldı.
manorasanın üyeliği iptal edildi
14 şubata kocamla cem yılmaza bilet aldık nasıl çok romantikiz değil mi =)
sağol gülüm.
bıcırık uyudu mu?
topiktemi tartışmışlar kaçıncı sayfa bileniniz varmı aaa çok merak ettim yahu.geçici bi cezamı ? gelecek değilmi kurdelam yine
valla romantiklikte yeni bi sayfa açmışsınız
topiktemi tartışmışlar kaçıncı sayfa bileniniz varmı aaa çok merak ettim yahu.geçici bi cezamı ? gelecek değilmi kurdelam yine
süpersiniz kuşummm.
çok ormantiksiniz haaa...
kurdelamın cezası geçici canım.
ayın 8inde bitiyomuş...
he valla zorla uyuttum...
bebişin ağlıyo bak diye diye uyuttum.
yoksa ayağımda durmuyo cadı...
inş..hayırlısı olsun canım verirsin inşallah
ben çok istiyordum napayım=) o da beni kırmadı en uygun gün 14 şubattı.benden sana sevgililer günü hediyesi olsun dedi bende hiç hayır demedim valla.en güzel sevgililer günüm olacak
yerim onu ben
ilayda konuşmaya başladı mı
inş..
çok istediğin bişeyse güzel bi hediye tabii.. mesela benim 1. evlilik yıldönümümde biz tatildeydik eşim de bana tatil hediye etmişti çünkü 1. yıl dönümümüz özel olsun istemiştim..ama kocişim bi de altın yüzük almıştı sağolsn canım o yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?