sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

melis deniz tropili neden konusmyosunuz arkadaslar?:26:

tatsız bi konu manorasayla tartstlar ikside ceza aldı ama asalla kuzum acmayalm bu konnuyu
kız neden kavga etiler kii bacımm ben demiştim onaa kimswye bakma diyee durduk yere tartışma neden çıktım emoşş
hee buykmusun bizden yas kaç?
bilmiyorumkii
melisdeniz dün yapılan sohbette en büyük benmişim:)))) aslında gencim ama ablanızım sanırım.
öncelikle hoşgeldin yenisin gallibaayaş kaçç bimliyorumki ben:97:

kız neden kavga etiler kii bacımm ben demiştim onaa kimswye bakma diyee durduk yere tartışma neden çıktım emoşş

bilmiyorumkii
öncelikle hoşgeldin yenisin gallibaayaş kaçç bimliyorumki ben:97:

ya cnm benm bosver manorsayla sacma bi sebepten tarsttlar snra manorsa hep burda duryo die kurdelema asosyal dedi kendisi grmiyomus gibi topiğe ev hanımlarnı kucmsedi falan kurdelam da iice celallendi öle işte

ne kavgası.abla olmayı isterim küçük abla.bence ablalık çok güzel birşey benim ablam var onu çok seviyorum.benden küçük 2 kardeşim var yani alışkanlık belkide ablalık :)))

ne kavgası.abla olmayı isterim küçük abla.bence ablalık çok güzel birşey benim ablam var onu çok seviyorum.benden küçük 2 kardeşim var yani alışkanlık belkide ablalık :)))

tamam ozamn abla diyelim sana bende ablalıkdan hiçç hoslanmam hep ezilen ben oldum nedense

ya cnm benm bosver manorsayla sacma bi sebepten tarsttlar snra manorsa hep burda duryo die kurdelema asosyal dedi kendisi grmiyomus gibi topiğe ev hanımlarnı kucmsedi falan kurdelam da iice celallendi öle işte
hımm neysee gelsin alantır emine kendiedeee olmasaymıl ama olmuş aartık bebişş
melis deniz ya bişi dcem prfldeki kaıdn sarsın ya sende sarsnmısın kız valla cok merke ttim sdmi
kumral saylırımm sen

oo kardeşilikk iştee:)yaş kaçtı canımm

hımm neysee gelsin alantır emine kendiedeee olmasaymıl ama olmuş aartık bebişş
kumral saylırımm sen

oo kardeşilikk iştee:)yaş kaçtı canımm

ben beyaz tenliyim melisim ama saclar kahve gözler kahve boy 1.70 kilio 70 oldum şismanladım işte bölym bennn guzelim yaniii
yas 20 benim tropil senin

ben 82 doğumluyum bir nisanda 29 oluyorum.ama kendimi 20 hissediyorum dermişim :) evt yeniyim foruma libya paylaşım alanı için kayıt oldum sonra baktım sorum bahane sohbet şahane dedim bakayım ne oluyor orda ve burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…