aa niden kızzzzzz ne yaptıkiiiiiiii
meloşş naberrrr kuzu
abalmızmıııı
melisdeniz dün yapılan sohbette en büyük benmişim:)))) aslında gencim ama ablanızım sanırım.
melis deniz tropili neden konusmyosunuz arkadaslar?:26:
kız neden kavga etiler kii bacımm ben demiştim onaa kimswye bakma diyee durduk yere tartışma neden çıktım emoşştatsız bi konu manorasayla tartstlar ikside ceza aldı ama asalla kuzum acmayalm bu konnuyu
bilmiyorumkiihee buykmusun bizden yas kaç?
öncelikle hoşgeldin yenisin gallibaamelisdeniz dün yapılan sohbette en büyük benmişim:)))) aslında gencim ama ablanızım sanırım.
burda abla kardse yk hepimizzzzzzzz bacıyızzzzzzzzzzzzzz bu kavgaaaaa ne diyeeeeeeeeeeee
kız neden kavga etiler kii bacımm ben demiştim onaa kimswye bakma diyee durduk yere tartışma neden çıktım emoşş
bilmiyorumkii
öncelikle hoşgeldin yenisin gallibaayaş kaçç bimliyorumki ben:97:
ne kavgası.abla olmayı isterim küçük abla.bence ablalık çok güzel birşey benim ablam var onu çok seviyorum.benden küçük 2 kardeşim var yani alışkanlık belkide ablalık :)))
sembasım hosgeldn bebeğim sende hosgeldn tekrr ceydacımm
hımm neysee gelsin alantır emine kendiedeee olmasaymıl ama olmuş aartık bebişşya cnm benm bosver manorsayla sacma bi sebepten tarsttlar snra manorsa hep burda duryo die kurdelema asosyal dedi kendisi grmiyomus gibi topiğe ev hanımlarnı kucmsedi falan kurdelam da iice celallendi öle işte
kumral saylırımm senmelis deniz ya bişi dcem prfldeki kaıdn sarsın ya sende sarsnmısın kız valla cok merke ttim sdmi
oo kardeşilikk iştee:)yaş kaçtı canımmne kavgası.abla olmayı isterim küçük abla.bence ablalık çok güzel birşey benim ablam var onu çok seviyorum.benden küçük 2 kardeşim var yani alışkanlık belkide ablalık :)))
kız senden de heç bişi kaçmıyohoşbuldum hoşbuldum
hımm neysee gelsin alantır emine kendiedeee olmasaymıl ama olmuş aartık bebişş
kumral saylırımm sen
oo kardeşilikk iştee:)yaş kaçtı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?