ben 82 doğumluyum bir nisanda 29 oluyorum.ama kendimi 20 hissediyorum dermişim :) evt yeniyim foruma libya paylaşım alanı için kayıt oldum sonra baktım sorum bahane sohbet şahane dedim bakayım ne oluyor orda ve burdayım.
yakalanmışım hoşbuldum canııım geçmişi okuyodum napıyosnuz bakim kızlar
herkese iyi geceler...
nasılsınız?
konu neydi acaba??
yakalrımmmm bennnnnnniyi nabalım bugun rahatım benmki evde değil bende muhebtt etcek kişi arıyorm hadi konu aclım yaaaaa
evet bizim hatunlar gece canlanıyo..artık topiğin havasından mıdır suyundan mıdır nedir
hoşbulduk cnmhoşgeldin güzelim
hoşbulduk ..hosgeldin yıldızım
evet bizim hatunlar gece canlanıyo..artık topiğin havasından mıdır suyundan mıdır nedir
ay bende 5te bi uyumuşum 9 bucukta uyandım oda eşim geldi diyeoff bende çok yemek yemişim yaa midem çok fena
ay bende 5te bi uyumuşum 9 bucukta uyandım oda eşim geldi diyeoff bende çok yemek yemişim yaa midem çok fena
ya cnm benm bosver manorsayla sacma bi sebepten tarsttlar snra manorsa hep burda duryo die kurdelema asosyal dedi kendisi grmiyomus gibi topiğe ev hanımlarnı kucmsedi falan kurdelam da iice celallendi öle işte
170 70 miii yok fazla deilll emine m ama almamaya çalış dengeli olsunn öyleceeeben beyaz tenliyim melisim ama saclar kahve gözler kahve boy 1.70 kilio 70 oldum şismanladım işte bölym bennn guzelim yaniii
yas 20 benim tropil senin
ben 82 doğumluyum bir nisanda 29 oluyorum.ama kendimi 20 hissediyorum dermişim :) evt yeniyim foruma libya paylaşım alanı için kayıt oldum sonra baktım sorum bahane sohbet şahane dedim bakayım ne oluyor orda ve burdayım.
[
[
170 70 miii yok fazla deilll emine m ama almamaya çalış dengeli olsunn öyleceee
[ bende 1982 dogumluyum 170 62 kiloyum muhasabeciyim,,,izmirliyim bebebk yokk dahaaa..yarışmacı arkidilere baaşrılar dielrimmmm
bende sekiz buçukta uyumuşm demin kalktım
kışın sıcak olunca oda uykusu geliyor insanın..
hadiiiiiii hanumlarrrr canlanıyoruzzzzzz halay başlaıyoruzz topik canlandıı veselamm
sobalı canım sizin eviniz;?
ne uykusu kız bu bu saatte ..
bende hazrlandm suslendim puslendim eşmle bugun rhberler yemeğne gtcekdik bi baktm hiç kadın hyok bende aldım arabayı eve geldm nabamm ama hayal kırklğna uradım okdrda hzrlanmısdm
ne bilim canım yaa havalardanmı ne bu aralar bi acayibim hiç bişey yapasım yok hep uyusaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?