sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

düzeltme bir kaç ay sonrayı tam silmemişim bir nisan kalmış 2 nisanda 29 :)) 1.60 boy 54 kilo falan filan :))

bu topik cok eylenelidr süper muhabbtler var sahsen ben baska topiğe gecmiorm yetio burası smdi daha coğu kişi gelmedi gelsin gece gör sen havayııı ohhhhhhhh

evet bizim hatunlar gece canlanıyo.. artık topiğin havasından mıdır suyundan mıdır nedir

ay bende 5te bi uyumuşum 9 bucukta uyandım oda eşim geldi diye off bende çok yemek yemişim yaa midem çok fena

ne uykusu kız bu bu saatte ..
bende hazrlandm suslendim puslendim eşmle bugun rhberler yemeğne gtcekdik bi baktm hiç kadın hyok bende aldım arabayı eve geldm nabamm ama hayal kırklğna uradım okdrda hzrlanmısdm

ya cnm benm bosver manorsayla sacma bi sebepten tarsttlar snra manorsa hep burda duryo die kurdelema asosyal dedi kendisi grmiyomus gibi topiğe ev hanımlarnı kucmsedi falan kurdelam da iice celallendi öle işte

[
[
ben beyaz tenliyim melisim ama saclar kahve gözler kahve boy 1.70 kilio 70 oldum şismanladım işte bölym bennn guzelim yaniii
yas 20 benim tropil senin
170 70 miii yok fazla deilll emine m ama almamaya çalış dengeli olsunn öyleceee

[ bende 1982 dogumluyum 170 62 kiloyum muhasabeciyim,,,izmirliyim bebebk yokk dahaaa..yarışmacı arkidilere baaşrılar dielrimmmm

yok eskiden daha iiyydm sekerim smdi öle abrtı bişi diilde yinede hos deil yani versem eskisi gibi olsam ck zayf olmak istemem zaten ama az verem ii olcak da ben asla veremem

ne uykusu kız bu bu saatte ..
bende hazrlandm suslendim puslendim eşmle bugun rhberler yemeğne gtcekdik bi baktm hiç kadın hyok bende aldım arabayı eve geldm nabamm ama hayal kırklğna uradım okdrda hzrlanmısdm

ne bilim canım yaa havalardanmı ne bu aralar bi acayibim hiç bişey yapasım yok hep uyusaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…