sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hosgeldn torpili hosgeldn melike canlarım nasılsınız bugun
çok saol tatlım benim iyiym çok şükür sen napıyon nasılsın kusumm
hoşgeldiniz ..nasılsınız?

en iyi fikir bu galiba..insan sakin kafayla daha iyi çıkartıyor tadını muhabbetin.

hoşgeldin melike ecesu nasılsın?
çok soal bitanem benim naber nasılsınnn güzelimm
aa niden kızzzzzz ne yaptıkiiiiiiii

meloşş naberrrr kuzu

ooo adamımm burdamısın canım arkidişimm benimmm canımsınnn zuzumm naber nasılsınn
slm kızlar ben geldim...
bulaşık vardı onu yıkadım.
buzdolabının içini temizledim...
çamaşır atmıştım makineye onları serdim...
bitirdim işi geldim )
nasılsınız baklalım...

al bitane dahaaa naber can dostumm hoşgeldinnn kolay gelsin kusum yorma kendiniiii

tamam canım ben söylerim merak etme sen nasılsın güzelm bebiş nasıl

çok tesekürler güzel teyzesiii bizde bugün babamızla beraber doktorumuza gittik balımm bebişimiz gördük ayy nasılda kıpır kıpırdı maşallahhh bi ara elini kaldırdıııı doktorumuz patlattı espiriyi tabikiii kuzusum benimm tabi ben o ara hello die el salladım hissetii akıllım benimm oyy kurban olurum ben onu bana verene yaaa sonra önce burnunu ölçtü ondan ense kalınlıgını cünkü ikili test için lazım bunlar çok güzel herseyi maşallah dedi kan verdik canım haftaya bugün belli olucak bu arada cinsiyeti ne belli mi deidm erkege benizyo dedi büle kaldım herkes kızın olucak diodu yaa ona alıştırmışım kendimi babamızda istiyodu hakkımızda hayırlısı olsun napalım kesin deil zatiii darısıda isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşallahhh duanızı esirgemeyin bizden olurmu inşalah hayırlı haberler alırız

melike ecesu Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah..
ne mutlu sana.
hayırlı uğurlu bir evlat olsun size inşallah

melike ecesu Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah..
ne mutlu sana.
hayırlı uğurlu bir evlat olsun size inşallah

allah razı olsun bitanem benimmm inşalah canım zaten hep dua ediyom rabbime önce bize sonrada vatana millete hayırlı bir evlat olsun die bide çok istedik yaa rabbimden hayırlsıı olsun diom çok tesekkür ederim canımsınn rabbim de sizin güzel gönlünüze göre versin inşallahhh

evet kızlarrr kocişi yatırdım veee hemen buraya damladım.. N' apıyosunuz, kimler var kimler yok bakim. yoklama yapıciğimm bakk

amin cnm çok teşekkür ederim.
Allah gülen yüzünü soldurmasın hiç ne mutlu sana..
istemene değmiş Allah isteklerini boş çıkartmamış

amin cnm çok teşekkür ederim.
Allah gülen yüzünü soldurmasın hiç ne mutlu sana..
istemene değmiş Allah isteklerini boş çıkartmamış

evet canım ama gercekten doktor cok önemli 3 doktora gittim 3 de bişi yapamadı ama bi tane doktor buldum önce allahın sonrada onun sayesinde ilaç verdi çok şükür kuzum beninle darısıda herkese olsun inşallahhh

geldim nihayet
ay bugün temizlik yaptım .canım çıkdı desem abartmış olmam .o yorgunlukla bi de habersiz misafir geldi.ay bittim bugün...

akşam 8 de uyuyakalmışım :))gözümü açtım saat 10.annem de keremi uyutmuş.oh bi dinlendim valla....ee siz neler yapıyonuz bakalım

kolay gelsin canımnaber nasılsın kuzummm

amin tatlım benimm

keremce burdaaaa

hoşgeldin bacımmm

ellerine kollarına sağlık canım güle güle kirlet inş.. ya habersiz misafir nası oluyo ya ben sevmem şahsen habersiz gelen misafiri..

Bu arada ben de bugün cam sildim hava güneşli diye ama aldatan güneşmiş yaww dondum valla :100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…