Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.isteyen herkese de versin (amin amin amin)
hoşgeldin bacımmm
ellerine kollarına sağlık canım güle güle kirlet inş.. ya habersiz misafir nası oluyo ya ben sevmem şahsen habersiz gelen misafiri..
Bu arada ben de bugün cam sildim hava güneşli diye ama aldatan güneşmiş yaww dondum valla :100:
kolay gelsin canımnaber nasılsın kuzummm
amin tatlım benimm
galiba ben varken sohbet olmuyor.herkes birbirini tanıyor.size iyi geceler.
huuu ben geldım nbr kıss keremce
kısss kaçak nerdesin sen
cezan bitti mi
galiba ben varken sohbet olmuyor.herkes birbirini tanıyor.size iyi geceler.
bitti sonunda tanırsın benı ıste yıne cenemı tutamadım sen nerden bılıyon loo banlandıgımı kız bıde nıye hıc msnye gırmıyon
kızım sen girmiyon ben kaç kez canı sıkılanlar topikine yazdım baktım cvp veren yok
bende buraya giriyom artık
tesadüfgördüm ceza aldığını.kapsama alanı dışında yazıyodu
dagılık valla ya benm funnylr gorusuyorum hemen hemen hergun msndende dıgerlerı ve sen gorusemıyoruz artık ahh ahh az mı karnım agrıdı gulmekten sabah 5lere kadar özledım walla
sorma ya valla dağıldık
bebiş nasıliyi mi?
keremce.. bacım sen ani gelen misafire ne ikram ettin de hele var mıydı hazır bişilerin. Ben artık poğaça kurabiye ypıp buzluğa atıyorum valla ne olur ne olmazz diye
iyi sayır yıne bronsıt baslangıcı oldu oksuruyo zor uyuttum dunde saat 2 de uyudu senınkı napıyo
yemek hazırladım gülüm.yemekleri yeni yaptıydım zati :))
pohaça börek yapacak halim yokdu hiç
öyle hazırlayıp atmak iyi oluyomuş ya ben de mi yapsam ne
yap kız yap valla çok rahatlık oluyr. geçen akşam kayınvalidemelr geldi öyle çaya, hemen dondurucudan sigara böreği çıkartıp kızarttım. Bi de baton kek vardı buzlukta onu da çıkardım üzerine praik 5 dk.da hazır çikolata sosu döktüm, yine buzlktan kurabiye çıkarttım, çay demledim tamam işte..
oh ne güzel valla
ya ceyda sigara böreğini bende yapıp koyduydum bi kerede
hep yapışmışlardı ayaıramadım .sen nasıl koyuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?