sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.isteyen herkese de versin (amin amin amin)

sağol bacım .ya çatkapı geldi haber vermeden (
çok da yorgundum neyseki fazla oturmadı

bitti sonunda tanırsın benı ıste yıne cenemı tutamadım sen nerden bılıyon loo banlandıgımı kız bıde nıye hıc msnye gırmıyon

kızım sen girmiyon ben kaç kez canı sıkılanlar topikine yazdım baktım cvp veren yok
bende buraya giriyom artık
tesadüfgördüm ceza aldığını.kapsama alanı dışında yazıyodu

kızım sen girmiyon ben kaç kez canı sıkılanlar topikine yazdım baktım cvp veren yok
bende buraya giriyom artık
tesadüfgördüm ceza aldığını.kapsama alanı dışında yazıyodu

dagılık valla ya benm funnylr gorusuyorum hemen hemen hergun msndende dıgerlerı ve sen gorusemıyoruz artık ahh ahh az mı karnım agrıdı gulmekten sabah 5lere kadar özledım walla

keremce.. bacım sen ani gelen misafire ne ikram ettin de hele var mıydı hazır bişilerin. Ben artık poğaça kurabiye ypıp buzluğa atıyorum valla ne olur ne olmazz diye

keremce.. bacım sen ani gelen misafire ne ikram ettin de hele var mıydı hazır bişilerin. Ben artık poğaça kurabiye ypıp buzluğa atıyorum valla ne olur ne olmazz diye

yemek hazırladım gülüm.yemekleri yeni yaptıydım zati :))
pohaça börek yapacak halim yokdu hiç
öyle hazırlayıp atmak iyi oluyomuş ya ben de mi yapsam ne

yemek hazırladım gülüm.yemekleri yeni yaptıydım zati :))
pohaça börek yapacak halim yokdu hiç
öyle hazırlayıp atmak iyi oluyomuş ya ben de mi yapsam ne

yap kız yap valla çok rahatlık oluyr. geçen akşam kayınvalidemelr geldi öyle çaya, hemen dondurucudan sigara böreği çıkartıp kızarttım. Bi de baton kek vardı buzlukta onu da çıkardım üzerine praik 5 dk.da hazır çikolata sosu döktüm, yine buzlktan kurabiye çıkarttım, çay demledim tamam işte..

oh ne güzel valla
ya ceyda sigara böreğini bende yapıp koyduydum bi kerede
hep yapışmışlardı ayaıramadım .sen nasıl koyuyon

oh ne güzel valla
ya ceyda sigara böreğini bende yapıp koyduydum bi kerede
hep yapışmışlardı ayaıramadım .sen nasıl koyuyon

canım ben sarıp dondurma kapları var ya onun içine diziyorum ama 2. sıraya geçince arasına yağlı kağıt , streç film ya da alüminyum folyo koyuyorum o şekilde düzgün oluyor ve yapışmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…