sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ahanda burdan bakın ne demekmiş.
ibne demekmiş gerçekten...

totoş

kız Allah seni hiç üşenmedin di mi
acıkanlar yogurtlu yumurta yapsınnn ıyı gıdıyo bu saatlerde yanına tek demlık cay ve ıvır zıvır
valla diyetteyim 1 lokma bilem alamam
tamam yarında totosun anlamlarını aratrp gelelim diorm ben totoslar die soyadı avr onlar ibne mi oluyor bzm bi artkn soy ismi totos mesela kafama takıldı smdi
kız açıkça demeyin ya banlanıcaksınızzz
bilmemki tatlış nerelere gelebilirsin ? sen baana deyiver ona göre seçelim

Gaziosmanpaşa meydanı, ya da dur ya eyüp pierre loti çok güzel olur aslında ne dersin?

gop meydanı boşver pierre loti süper fikir.ne zaman olsun şekerim

gop meydanı boşver pierre loti süper fikir.ne zaman olsun şekerim

bence de pierre loti güzel olur manzaraya karşı çay içeriz bunlar da çatlasın valla c.tesi eşimle bi arkadaşının eşi doğum yaptı ona gidicez pazar da doluyuz... p.tesi müsaitsen p.tesi gidelim canım

ayyy resim deyince aklıma geldi..
bende fotolarımı eklemiştim..
silmeyi unutttum yaaa...
aklımdayken silem bariii..

bence de pierre loti güzel olur manzaraya karşı çay içeriz bunlar da çatlasın valla c.tesi eşimle bi arkadaşının eşi doğum yaptı ona gidicez pazar da doluyuz... p.tesi müsaitsen p.tesi gidelim canım

olabilir tatlım haftasonu olmaz zaten eşm evde oluyor .pazartesi olabilir bi işim yok akşam özelderse gidecem sadece o da akşam.

olabilir tatlım haftasonu olmaz zaten eşm evde oluyor .pazartesi olabilir bi işim yok akşam özelderse gidecem sadece o da akşam.

tamam canım o zaman kısmetse pazartesi gündüz pierre lotiye gidelim.. saatini falan c. tesi ya da pazar günü özel mesajla bildirsem olur mu? bi de yakamıza kırmızı karanfil takarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…