sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

tamam canım o zaman kısmetse pazartesi gündüz pierre lotiye gidelim.. saatini falan c. tesi ya da pazar günü özel mesajla bildirsem olur mu? bi de yakamıza kırmızı karanfil takarız

ayy sen çok yaşa emi tam ben diyecektim ne takayım yakama d,ye tamam şekerim hafta sonu ayarlayalım saatini.

LEEE BURAYA YAZIONUZ AMA BULUŞACAĞINIZ YERİ
sonra basılmayında....

off benim hayal kurasım geldi ya çıkayım bari bende.biraz hayal kurayım belki uyuyakalırım.öptüm nanaklarınızdan şekerlerim

yüzükleri abla hediye aldım.çoraplar 10 tane çeşit çeşit 2 si benim 8 si ablamın.sağol iyi dileğin için

ayy sen çok yaşa emi tam ben diyecektim ne takayım yakama d,ye tamam şekerim hafta sonu ayarlayalım saatini.

tamam canım inş.

LEEE BURAYA YAZIONUZ AMA BULUŞACAĞINIZ YERİ
sonra basılmayında....

kız sen hangi ara gittin de pembe dolap' a yorum yazdın abbowww ne hızlı gacisinn hee
off benim hayal kurasım geldi ya çıkayım bari bende.biraz hayal kurayım belki uyuyakalırım.öptüm nanaklarınızdan şekerlerim

tamma canım iyi uykularrr

Benim sabah 8' de kalkıp kursa gitmem lazım ya.. hiç sanmıyorum kalkabileceğimi ama geç meç giderim artık :44:

kıss ceyda seni faceden ekledim..
inş sensindir...emoşun facenden gördüm..
bi bakale senmisin...

Kızlar ben de kaçanzi... herkese iyi geceler rüyanızda kocalarınızı görün.. öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…