tamam canım o zaman kısmetse pazartesi gündüz pierre lotiye gidelim..saatini falan c. tesi ya da pazar günü özel mesajla bildirsem olur mu? bi de yakamıza kırmızı karanfil takarız
tamam canım o zaman kısmetse pazartesi gündüz pierre lotiye gidelim..saatini falan c. tesi ya da pazar günü özel mesajla bildirsem olur mu? bi de yakamıza kırmızı karanfil takarız
evet Libya'dayım
aa ne resmi yükledinn.. ben de bakayım mı :78:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/119545-pembe-dolap-645.html#post16987990 resimler
yüzüklerini ve çoraplarını güle güle kullan canım..
LEEE BURAYA YAZIONUZ AMA BULUŞACAĞINIZ YERİ
sonra basılmayında....
sonra basılmayında....
ayy sen çok yaşa emitam ben diyecektim ne takayım yakama d,ye tamam şekerim hafta sonu ayarlayalım saatini.
sonra basılmayında....
off benim hayal kurasım geldi ya çıkayım bari bende.biraz hayal kurayım belki uyuyakalırım.öptüm nanaklarınızdan şekerlerim
bı kadın satıcısı falan okuyomus yazdıklarınızı aha ben ... gel senı evıme gotureyım falan zuhahahaha
bı kadın satıcısı falan okuyomus yazdıklarınızı aha ben ... gel senı evıme gotureyım falan zuhahahaha
tamam canım inş.
kız sen hangi ara gittin de pembe dolap' a yorum yazdın abbowww ne hızlı gacisinn hee
tamma canım iyi uykularrr
Allah senii.. kız nerden aklına geliyo .. milletin yapacağı yoksa da iştahlanmıştır artık
kıss ceyda seni faceden ekledim..
inş sensindir...emoşun facenden gördüm..
bi bakale senmisin...
kıss ceyda seni faceden ekledim..
inş sensindir...emoşun facenden gördüm..
bi bakale senmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?