anladımmmm smdiiiii doğru tabi haklısınızz
ay kerem doğdu banyo yaptıramıyorum :)kayınvalidemde çalıştığı için sık gelemiyo.o kadar korkuyodum ki.çok küçük çünkü.komşumu çağırıyodum arada.o da emanet diye korkuyodu
sonra eşime dedimki bu böyle olmayacak gel cesaretimizi toplayalım yapatıralım.daha kırkı çıkmamıştı yaptırmaya başladık
eminecim olmuyo zaten ekli diyor alla alla anlamadım
aynen yaa bende de öle dior snr oldum valla nsl cozcez bunu derfatcım yaaa:26:
bilmiyorum kuzum kuşların söyledğine göre biraz canın sıkkınmış madem msnden konusamıyoruz ne oldu özelden yaz umarım kötü bişey yoktur bitanem
kızlar nerdesinz yaaa ben kacıyorm ananmlere gtcez aksam hazrlancam kendnze iyi bakın hoscaklın öpütm hepinizi:82:
öff canım sıkıldı yaa
kız sen 2 saat önce çıkmıyomuydun hala niye burdasın
niye sıkkın canın
ayrılamayon demi bizden
iş başa düşünce öğreniliyor canımay kerem doğdu banyo yaptıramıyorum :)kayınvalidemde çalıştığı için sık gelemiyo.o kadar korkuyodum ki.çok küçük çünkü.komşumu çağırıyodum arada.o da emanet diye korkuyodu
sonra eşime dedimki bu böyle olmayacak gel cesaretimizi toplayalım yapatıralım.daha kırkı çıkmamıştı yaptırmaya başladık
en büyük sorun banyo değil canım yaevet galiba en buyk sorun banyo dimi annemde öyle anlatyo bana banyo yaptrmak cesaret istrmiş
yanlış bilmiyorsam window-liv- kısmı varya onu açıyorsunuz orda davet gönderen arkadaş yazıyor kabul ediyorsunuzeminecim olmuyo zaten ekli diyor alla alla anlamadım
geldim canım siz nerdesinizaysuncum gel gece canım ederiz muhabbet
iş başa düşünce öğreniliyor canım
bende ilk banyosunda ebe olan arkadaşımı çağırmıştım
yoksa kayınvaldem çocuğu tuzla ovucaktı
eşim geldi egeyi ona bıraktım
bu arada eylemdeyim evi çok dağıtıyorlar ve toplamama eylemi başlattım
Kızz tuzla mı ovacaktı çocuğu
bu arada eylemin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?