sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selamın hellooo

hoşgeldin
topik pek sessiz
eee sen napıyosun
su periyle ne zaman buluşuyosunuz

iyidir canım.. eşim yattı. biz de bu saate kadar ev ilanlarına baktık hep.. yarın birkaç yerle konuşacağız pazar günü de bakmaya gideriz sanırım.

pazartesi günü buluşacağız tatlım kısmetse. istanbul' da olan varse gelsin hee

ben kendimden bahsedeyim. 27 yaşındayım adapazarında oturuyorum evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var. ev hanımıyım.eşim bankacı.

ev mi alıyosunuz ,kiralık mı bakıyosunuz
emlakçılar pahalı oluyo ya

Selam kızlar
gece gece moralim bozuldu uykum kactı sizler nabıyosunuz?

hoşgeldinn.. hayırdır tatlım anlat hele.. niye üzüldün? bak dün akşam benim de moralim bozuktu anlattım, bu gacılar hemen düzeltti moralimi sağolsun canlarım benim
selam arkadaşlar bende ilk defa giriyorum bu topiğe
hoşgeldin fıstık.. evett adın nedir nerdensin kimlerdensin kendini tanıtır mısın bize.. ben ceyda 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok
ben kendimden bahsedeyim. 27 yaşındayım adapazarında oturuyorum evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var. ev hanımıyım.eşim bankacı.

ne güzel canım maaşallah... yavrun da çok tatlı Allah bağışlasın.

benimde 2,5 yaşında oğlum var :))
bende 24 yaşındayım giresunda oturuyorum çalışmıyorum böyle işte.aysunla nerden tanışıyosunuz

bilmeyenlere kendimi tekrar tanıtayım.libya da yaşıyorum 82 doğumluyum aslen trabzonlu ama izmir büyümeyim.7 yıllık evliyim çocuk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…