sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

benimde hiç yok valla...
yarın gündüz topikte kimsecikler olmaz artıkın..
herkes yatar...
aynen öyle bacımm
ben yatarım öğlene kadar
nasılsa temizliğim bitti ama dip var off
nyse evi süpürdüm bulaşığım yok oh tam yatarım kocam acıktım der kahvaltı ister
ben gitmiorum burdayım kazık çakacam yatınca hep hayal kuruyorum uyuyamıorum en iyisii burda olmak
ne hayali bebiş=?

hayatım bende öyleyim banane kaç para var bankada gelsin yeterki zengin ettim avonu tabakçıyı onu bunu oyuncakçı hele y ben niye hiç para biriktiremiyom kızlar siz de mi böylesiniz

ben bırıktıyorum ama benımbırıktıme sıtılım farklı ben kagıt para bırıktrmeyı sewmıyorum bozuk para olucak bana gece esımın cebınden calarım bozuk para masa ustune bırakır ordan araklıarım ole bırıktırım aldıgım kagıt paraları harcarım bı gun bısı alıcaktım 20 mılynoum eksıktı 10 dk ıcınde buzdolabı cekmece yuzuk kolye falan kutularının ıcınden topladım bozuk paraları 250 500 falan 20 ye ulastım 10 dk ıcınde sende ole yap bozuk paralrı aklına gelınce alamıcagın bıyere koy esının cebınden arakla ben araklıyorum ama benımkı bılyo aldıgımı yanı habersız almıyorum acıkca soluyorum çalıyorum dıe

aynen öyle bacımm
ben yatarım öğlene kadar
nasılsa temizliğim bitti ama dip var off
nyse evi süpürdüm bulaşığım yok oh tam yatarım kocam acıktım der kahvaltı ister

ne hayali bebiş=?

sorma yaaa ben çok hayal kuruyorum dizi gibi benim hayallerim bigün senaryo yapmayı planlıyorum ama bazen hastalık gibi oluyor sürekli sürekli hayal hayal .çok mutlu oluroum hayal kurunca.sizde kuruomusunuz?

sorma yaaa ben çok hayal kuruyorum dizi gibi benim hayallerim bigün senaryo yapmayı planlıyorum ama bazen hastalık gibi oluyor sürekli sürekli hayal hayal .çok mutlu oluroum hayal kurunca.sizde kuruomusunuz?

pek kurmuyorum cnm
çocukken kurardım çok
şimdi bebek hayalim bitmiyor tükenmiyor

sorma yaaa ben çok hayal kuruyorum dizi gibi benim hayallerim bigün senaryo yapmayı planlıyorum Ama bazen hastalık gibi oluyor sürekli sürekli hayal hayal .çok mutlu oluroum hayal kurunca.sizde kuruomusunuz?

bende hayal kurmasını severım esımle kavga ettıgım zaman ondan bosandgımı sonra yanına son model arabayla gıttıgımı ona hava attıgımı dusunurum zuhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…