sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Gidenlere iyi geceler bısı sorcam bu saate yatıp kacta kalkıyosunuz ben 2den asagı kalkamıyorum bu aralar allahtan abım bendede cocuga o bakıyo kalkınca sızler kacta kalkıyosunuz

Gidenlere iyi geceler bısı sorcam bu saate yatıp kacta kalkıyosunuz ben 2den asagı kalkamıyorum bu aralar allahtan abım bendede cocuga o bakıyo kalkınca sızler kacta kalkıyosunuz

ben bu sabah 10da kalktım
yine bu sabah da 10 da kalkarım herhal ya da 11 de

Haydı gıdelum hayde hayde gıdelum hayde daga kara yemıse bende kacıyorum herkeze allah rahatlık versın gonullerıne huzur evlerıne nur yagdırsın allah kocalrınızla aranız süperrrrr olsun cocuklarınız saglıklı evınız bereketlı olsun haydı ıyı geceler

güle güle canım iyi uykular

amin canım hoşçakal

Allah bizi davul etmeye yaaaa saat 5' e kadar full time yazmışızz

iyi pazarlar arkadaşlar gece sohbet koyuymuş...
ben oğluşla uğraştımm gece emzir uyut sabahın köründe de kalktık şimdi gezecezz hava süperrr...

günaydın kızlar nasılsınız?biz yine acildeydik gece 3 buçukta geldik eve
çağana hava verdiler

tatlııııım bitanemm hoşgeldiiiiiiin :))))
şu hastalık geçmek bilmiyor hayatım ya
çocuğum aç kalkıyor aç yatıyor
antibiyotik işe yarasada geçirse tez zamanda......

sen nasılsın,kuzun nasıl

ay canım yaa bnm yiğenime bişey tavsiye etmişti hemşire onu sölıym kızlar tonimerden falan daha ii geliyoo
bir bardak suya bir tatlı kaşığı normal tuz koyup karıstırın sonra eczaneden aldığınız sırıngayla bebişlerinizin burnuna sıkın acayip burun açıyo ben koca kazık bile hastalanınca yapıyorum geceleri rahat uyuyorum vallahii

akşam yoktum süper kaynatmışsınız gene ama işin oldugu için çok okuyamadım gecmişi size msj atıp kaçmaya geldiim sözde biz sinemaya gidicektik akıllı kocam gec gidince bilet almaya doğal olarak bilet kalmamış bizde fenerbahçeye marinaya gittik arkadaşlarla sohbet muhabbet 2de geldim eve anca yat kalk şimdide evi temizlemeye başlıycam akşam bize gelicekler kocaman öptüm szii canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…