günaydın hatunlar nasılsınız bakalım?gerçi şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyosundur ben mecbur ayaktayım ufff ya çağan grip bi iyileşseyddi yavrum benimde içim rahat edecekti dün ağladım niye bu kadar çok hastalanıyo diye neysse kızlar sizler uyanınca oğluşumda uyuyunca konusuruz artıkın ......
huuuu hhuuuuu hanımlaaarrr kahvaltı hazırladımm hadi gelin
gece gelemedim iyyiiice kaynatmışsınız valla kızzz.su-perisi avatarınıda gördüm.gözlerimi alamadım
hadin öpüorum sizi.kahvaltımı yapayım ceydoşcumlan buluşcaz
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım?gerçi şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyosundur ben mecbur ayaktayım ufff ya çağan grip bi iyileşseyddi yavrum benimde içim rahat edecekti dün ağladım niye bu kadar çok hastalanıyo diye neysse kızlar sizler uyanınca oğluşumda uyuyunca konusuruz artıkın ......
huuuu hhuuuuu hanımlaaarrr kahvaltı hazırladımm hadi gelin
gece gelemedim iyyiiice kaynatmışsınız valla kızzz.su-perisi avatarınıda gördüm.gözlerimi alamadım
hadin öpüorum sizi.kahvaltımı yapayım ceydoşcumlan buluşcaz
ohhh kuzu ağlamayaa iyileşcek cağann..
bende geldim ama cıkcam ev işlerim var babamın yanna gdecz ıspartaya optum hepinizi aksam görüşrz
afiyet olsun canım bulsun bakalm ceydosla alıcaz havadisleri hadi baklaımm
emoşşşum sen nasılsın kuşum...
iyidr kusum valla benmki evde işde kahvaltı yaptık smdi otryoz evi toplcam dus alcam ağdada randevum var ona gtcem okula urucam sonrda kardesmi annemi alıp babamın ynna gtcez hastaneye ısprataya yoğun bi gundeym yaniisenden ne var ne yok?
hoşbulduk canım naberslm canım hg......
hosgeldin canım benim...selm kızlar
kurdelam geldinmi
ooo ooo baya yoğunsun desene bugün...
bende cadıyı şimdi bahçeye çıkardım geldim hava güneşli olunca....
durmuyo hiç..
dışarı çok soğuk duramadık geldik...
su-perisim avatarına bakmaya girdim
hoşbulduk canım denk gelemediknese kuzucuklar pcyi eşim istdi yaa
kendnze ii bakın optum kocamanaskam görüşrz...
hosgeldin canım benim...
ooo orasıdamı gunesli demek burda da ahva cok güzel bebeğim...
kız giidn bulusun garri catlıcam merakdann
tamam cnm gez köpüşünüde havalandır...nirdesiniz hatunlarrrbende çıkıcam şimdik kocamın iş yerine gidicem köpişimle geziym azcıııkk
akşam görüşrüz kızlar öpüldnüzzz
su peri inanki çok üzüldüm cnm ya.selam kızlar cyd gelmedi bende eve geldim haberiniz olsun.foto moto yok yani.insan bii arar haber verir madem gelemiceksin bi aksilik oldu yada ne bileyim neden gelemiyorsa bi haber veriri değilmi.ben mi yanlış düşünüyorum.1 saat bekledim gelen giden yok telefon kapalı.hadi telefonunda yok bişey oldu diyelim msnden yaz bişey yap bilmiyorum çok üzüldüm.daha da kmseyle buluşmam sanırım.
tamam cnm gez köpüşünüde havalandır...
görüşürüz sonra öptm seni
su peri inanki çok üzüldüm cnm ya.
kesin cydanın mantıklı bi açıklaması vardır sanırım cnm..
kızlarrrr cümleten selamlar...
nihan hb...
nasılsınız?
hava çok güzel yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?