kız senin başına gelcek var bak ben sana diyim.. sen bu korkuyla fazla yaşamazsın[/yaw emoş hep kork hep kork nere kadarrr kır şu zincirleri artıkınn B]
emoş da olsun sen de ol.. herkes olsn bebemmm
valla benim mutfağımın heryeri tavana kadar fayans olduğu için önce fayansları silerim kurularım.. sonra mutfak dolapları ve bilimum yerlerdeki örtüleri toplayıp yıkarım dolapların içini ve dışını silerim. uzun zamandır kullanılmayan tencere vs varsa dolabın içinde onları yıkarım. çay şeker tuz kavanozlarımı falan yıkarım. mutak tezgahımı ocağımı mirodalga ve turbo fırınımın içini ve dışını temizlerim. mutfak camını siler tülleri yıkarım. şimdilik aklıma bunlar geldi.. son olarak da tabii yerleri silerim. hee bi de mutfaktaki avizemi de silerim
allah bağışlasın canım.....evet 3 yaşında toruncuğum...cansuyum diyorum ona ben.....
yaş mevzusuna gelince derya baykalın dediği gibi BOŞVER YAŞINDAYIM....ama şunu diyebilirim ki İKİNCİBAHARımı yaşıyor ömrüm.......anneanneliği tattık rabbim nasip ederde birde babaanneliği tadarsam değmeyin keyfime.....
kız senin başına gelcek var bak ben sana diyim.. sen bu korkuyla fazla yaşamazsın[/yaw emoş hep kork hep kork nere kadarrr kır şu zincirleri artıkınn B]
hee sen dalga gec ceydaa kalkmıorm laan yerimdeeennnnsabah kadr burdym ben size sölymmm vallaa
bende korkuyorum şuan...
kahve yapmaya gidecektim vaz geçtim...
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kalkıyorum
cümleten iyi geceler hayırlı sabahlar
bende korkuyorum şuan...
bende korkuyorum şuan...
iyi geceler canım............arkadaşlar bende yatıyorum.size iyi sohbetler.tekrar görüşmek ümidiyle
bende korkuyorum şuan...
temiz avratttt anammm buuu...
aferin sana....
iyi geceler canım............arkadaşlar bende yatıyorum.size iyi sohbetler.tekrar görüşmek ümidiyle
bende korkuyorum şuan...
ne işle ugarsıyordunuz acaba boyle bır ogretmen yada ne bılım cıddı bı meslek dalından gıbı geldınız bana
Korkma bacım... duanı et uyu Allah' ın izniyle bişey olmaz.
hayırlı sabahlar
anam sağolsunn
kız kamyon arkası yazısı gibin oldu şimci farkettim babam saolsun yazarlar ya...
hee sen dalga gec ceydaa kalkmıorm laan yerimdeeennnnsabah kadr burdym ben size sölymmm vallaa
kız bana bak yatağa etme sakın hee
şaka bi yana ne korkuyon yawru duanı et bol bol ...
kzuum valla saka bi yana dedğn gibi ilk defa korkyorm böle ama eşimi uyndrcam macbur korkunun ecele faydası yokk yatarım brazdan zatenn
Soledıklerınız not ettım ya aslında hepsını yapıyorum ama bazen yorgunluktan yada ne bılım ıste unutmaktan atlıyorum bazı yerlerı hazır cocuguda yuvaya vermısken baslıyım ttemızlıge gelen temızlıkcı bı b..k yapmıyo sallama yapıp gıdıyo en ıyısı kendın temızlıcen abı anca cam halı falan sılıncegı zaman cagırcan paranla rezıl oluyosun
evet ceydoşşş birazda kamyon arkası paylaş ya...
haydi ceydoş haydi ceydoş haydiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiii
herkes sustu valla
neyse hadi bende yatıyım artık çok geç oldu.bye bye hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?