sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyiym bende eminecim nihanı bastımda burada sizede bi selam veriyiym dedim kabul ederseniz uğrarım yanınıza

aaa ne demek bebeğim gel herzaaman ben de nihanı orda basmıstm htrlıomusn sende burda nihanı basdın nihann ne dolasp duryosn kızzzzzzz

orası öyle tabi.

tabi cnm.. ay bende ağdacımdan randevu istedim ben sna döncem dedi saat kaç oldu dönmedi bana bak işde ağdacılar bile ekio biizi

anaa adım çıktı gezençi diye
herkez beni basıyo valla

anaa adım çıktı gezençi diye
herkez beni basıyo valla

basarız vallla sende orda burda takılıyosnn saaka bebğim saka istdğn yerde ol sen bitanesin

ahh kuzum bende dedim görmmişdir die bende msne gel dcekdm ama babla konsyomusn nese..ben kacrm brazdan zatenn

ne yemeği yapacan canım

cnm tavuk fırında yapacam..
pilav çorba...
kızartmada yapmayı düşünoyrdum patlıcan falan ama cnm hiç istemiyor yağ kokusu çekmek...
azıcık sebze yemeğim var o bitsin bari...

emoşummmmm seni görmez olurmuyum balım ya aşkolsun
valla babacımla konuştum kapattım
şimdide kalkıyorum mutfağa doğru marş marşşş
sende gidecekmisin gece görüşürüz artık bitanemmmm

:78::78: sağol canım ya sende öylesin

ya varya bugun hiçbişi istdğm gibi olmadı bende kendimi temzilğe verdim mutfakdan basladım camlara kadr ama basit işleri yapmdm süprmek ve silmek giibi direk dernlere daldım ben yapsammı ki bu saatten sonra?

ya varya bugun hiçbişi istdğm gibi olmadı bende kendimi temzilğe verdim mutfakdan basladım camlara kadr ama basit işleri yapmdm süprmek ve silmek giibi direk dernlere daldım ben yapsammı ki bu saatten sonra?
canım yorma kendini istersen
yarın devam et

oohh mis yemeekler smdden ellerine sağlık bebeğmmm..bende full temzlikdi bugun babamın ynnda gdemcem yattı carsamba gdcez artık..ağdacımda ekdi beni randevu vermedii..artık son planımı uygulablym bari dus alcam balık yemeğe gtcez insallahh... görüşrz tatlım benim seni seviorm araya kendmi de skstrdm ahahha

kızlarr ben kaçıyorum.işe gidicem hepinizi teker teker öpüyorum akşama dedikodu yaparız artık.

görürşrz tatlm kendne ii bak optm

ohhh afiyet olsun canım ben işten dolayı bu kadar yemeği hiç bir arada yapamadım kolay gelsin canım

kızlarr ben kaçıyorum.işe gidicem hepinizi teker teker öpüyorum akşama dedikodu yaparız artık.
tamam bitanem gel ama gece.
çok öptm seni
Allaha emanet ol emi..

ohhh afiyet olsun canım ben işten dolayı bu kadar yemeği hiç bir arada yapamadım kolay gelsin canım

yok cnm ya en basit yemekler bana göre tavuk pilav vallahi...
genelde en az üç çeşit ayıklayıcı doğrayıcı şeyler yaptığım için bunlar devede kulak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…