iyyim cnm sen nasılsn bak bu topikde en az orası kadr guzeldir ikisnde cook seviormmm
cnm bi bana hosgeldn demdim görmedinmi beni?:26:
ahahha suyun içmiş bebeğim yaa.. saka bi yana olur böle syelr ya kırk yıllk dostlar bile ekio brbrlrni bişi demym ama benn nesee
iyiym bende eminecim nihanı bastımda buradasizede bi selam veriyiym dedim kabul ederseniz uğrarım yanınıza
orası öyle tabi.
bebeğim demedim fırsat kalmadı hoşgeldin balım...babmla konuşuyordum msnde...
babamın falan olduğu diğer msnde...
çok pardon balım.
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın
iyiyiz bizde yaprakcım ya takılıyoruz öyle
kalkayımda yemek yapacam daha cnm:)
anaa adım çıktı gezençi diyeaaa ne demek bebeğim gel herzaaman ben de nihanı orda basmıstm htrlıomusn sende burda nihanı basdın nihann ne dolasp duryosn kızzzzzzz
tabi cnm.. ay bende ağdacımdan randevu istedim ben sna döncem dedi saat kaç oldu dönmedi bana bak işde ağdacılar bile ekio biizi
aaa ne demek bebeğim gel herzaaman ben de nihanı orda basmıstm htrlıomusn sende burda nihanı basdın nihann ne dolasp duryosn kızzzzzzz
:
çok pardon balım.
anaa adım çıktı gezençi diye
herkez beni basıyo valla
çok pardon balım.
he bacım ya topiklerden topluyoz bu gacıyı
:78::78: sağol canım ya sende öylesinbasarız vallla sende orda burda takılıyosnnsaaka bebğim saka istdğn yerde ol sen bitanesin
ahh kuzum bende dedim görmmişdir die bende msne gel dcekdm ama babla konsyomusn nese..ben kacrm brazdan zatenn
ne yemeği yapacan canım
:78::78: sağol canım ya sende öylesin
canım yorma kendini istersen
ya varya bugun hiçbişi istdğm gibi olmadı bende kendimi temzilğe verdim mutfakdan basladım camlara kadr ama basit işleri yapmdm süprmek ve silmek giibi direk dernlere daldım ben yapsammı ki bu saatten sonra?
cnm tavuk fırında yapacam..
pilav çorba...
kızartmada yapmayı düşünoyrdum patlıcan falan ama cnm hiç istemiyor yağ kokusu çekmek...
azıcık sebze yemeğim var o bitsin bari...
emoşummmmm seni görmez olurmuyum balım ya aşkolsun
valla babacımla konuştum kapattım
şimdide kalkıyorum mutfağa doğru marş marşşş
sende gidecekmisin gece görüşürüz artık bitanemmmm
kızlarr ben kaçıyorum.işe gidicem hepinizi teker teker öpüyorumakşama dedikodu yaparız artık.
canım yorma kendini istersen
yarın devam et
cnm tavuk fırında yapacam..
pilav çorba...
kızartmada yapmayı düşünoyrdum patlıcan falan ama cnm hiç istemiyor yağ kokusu çekmek...
azıcık sebze yemeğim var o bitsin bari...
emoşummmmm seni görmez olurmuyum balım ya aşkolsun
valla babacımla konuştum kapattım
şimdide kalkıyorum mutfağa doğru marş marşşş
sende gidecekmisin gece görüşürüz artık bitanemmmm
tamam bitanem gel ama gece.kızlarr ben kaçıyorum.işe gidicem hepinizi teker teker öpüyorumakşama dedikodu yaparız artık.
oohh mis yemeekler smdden ellerine sağlık bebeğmmm..bende full temzlikdi bugun babamın ynnda gdemcem yattı carsamba gdcez artık..ağdacımda ekdi beni randevu vermedii..artık son planımı uygulablym bari dus alcam balık yemeğe gtcez insallahh... görüşrz tatlım benim seni seviorm araya kendmi de skstrdm ahahha
cnm ya gene diyim çok geçmiş olsun babacığına...
ne güzel evini temizlemişsin güle güle kirlet emi..
afiyet şeker olsun bnm içinde ye bi lokma balık olur mu:)))
ne güzel süslenirsin şimdi sen ohhh:=)))yakışır emoşuma....
görüşürüz bebeğim iyi gezmeler....
tamam bitanem gel ama gece.
çok öptm seni
Allaha emanet ol emi..
oohh mis yemeekler smdden ellerine sağlık bebeğmmm..bende full temzlikdi bugun babamın ynnda gdemcem yattı carsamba gdcez artık..ağdacımda ekdi beni randevu vermedii..artık son planımı uygulablym bari dus alcam balık yemeğe gtcez insallahh... görüşrz tatlım benim seni seviorm araya kendmi de skstrdm ahahha
cnm ya gene diyim çok geçmiş olsun babacığına...
ne güzel evini temizlemişsin güle güle kirlet emi..
afiyet şeker olsun bnm içinde ye bi lokma balık olur mu:)))
ne güzel süslenirsin şimdi sen ohhh:=)))yakışır emoşuma....
görüşürüz bebeğim iyi gezmeler....
ahh gülm bu ne guzel dilkeler snn içnde yerim canın saolsunnn güle güle canım saol optum sende guzel yemklrini yap bakalm
ohhh afiyet olsun canım ben işten dolayı bu kadar yemeği hiç bir arada yapamadımkolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?