hb istanbullum...:76::76:
selammmm prensesim hoşgeldinnn
ne zamandır gelmiyorsun buraya
bebiş yok mu?
bnm bu ayda umudum bitti...
iyiyim cnm bende yemek hazırladım.
çay yaptım çay içiyoruz eşimle...
aynı valla çok şükür iyiyim
afiyet olsun şekerim ufff çağan ağlıyo yine.....
selammmm prensesim hoşgeldinnn
ne zamandır gelmiyorsun buraya
bebiş yok mu?
bnm bu ayda umudum bitti...
iyiyim cnm bende yemek hazırladım.
çay yaptım çay içiyoruz eşimle...
aynı valla çok şükür iyiyim
ağlamaları hiç bitmıyoki kuzum ya....
oy oy oy utanmış utanmışş
ama o koyu renk galiba siyahtı
ne de güzel ve çekici durmuş sen kıs su perim:))
süslü kokana seni
evet canım sen olamyınca bende gelmedim pek buraya çünkü buradaki arkadaşları tanımıyorum henüz,utanır sıkılırım ben çünkü.bebiş geçen ayda olamdı canım,bugün doktora gittim rahim filmi için,doktor spekülümle alttan baktı birde ultrasonla ama herşey normal dedi,rahim temiz falan filan,3-4 ay daha bekle olmazsa öyle rahim filmi çekelim dedi,iyi dedim bende geldim eve.umutlar bu aya canım işte,Allahtan ümidimi kesmiyorum.
neyi diyon şeker anlamadım...
kıss resimleri göstermiştin ya bana....
onları diyorum oje vardı bi resminde tırnaklarında...
çok hoş durmuştu onu diyorum
he bacı
gene bacıııı oldukkkkkkkk peki bacııııı:78::78::78:
bende dört ay önce çektirdim cnm...
o kadar korkuyordum ki anlatamam
ama çok rahat geçti..
acısız ağrısız bitti gitti...
tertemiz çıktı tüplerim açık....
olmuyooooo işte
kısmet yazı ne yapalım..
ne gelir elden...
bak burdaki arkadaşlar çok mütevazi çok şeker insanlar...
hiç sıkılma kuşum..
ama sen daha çok sakin takılmayı seviyorsun galiba:)
böyle üstüne tıklıyorum nickinin bi bakıyorum konu okuyor bi bakıyorum gene konu okuyor:)
sohbet topiclerinde yoksun hiç..
ama dertleşmek istediğinde gene söylüyorum gellllll bebeğimmmmm
inşallah hamiş olursun filme gerek kalmadan ya valla bıktım:78::78::78::78:
evet canım genelde okumayı seviyorum canım,buradaki arkadaşlarıda okuyorum,hepsi saf,temiz,iyi niyetli arkadaşlar belliki ama sizin önceden bir konunuz oluyor,ben orta yere atlamak istemiyorum,aranızda konuşuyorsunuz işte,ben arada gelir bakar yoklarım seni,sende beni unutma bebeğim,öpüyorum seni.
ayrıca superisi ve derfat ne güzel ikinizinde bebişleri var ne kadar şanslısınız,Allah size bağışlasın,kurdelam ve benim için ayrıca isteyen herkes içinde dua edin kızlar.neyse kurdelam ben fazla kalmıyım burada direk dramatik hava estiriyorum yoksa topikte,kafamı toparlıyim,neşem yerine gelsin uğrarım yine.hadi kaçtım ben
evet canım genelde okumayı seviyorum canım,buradaki arkadaşlarıda okuyorum,hepsi saf,temiz,iyi niyetli arkadaşlar belliki ama sizin önceden bir konunuz oluyor,ben orta yere atlamak istemiyorum,aranızda konuşuyorsunuz işte,ben arada gelir bakar yoklarım seni,sende beni unutma bebeğim,öpüyorum seni.
ayrıca superisi ve derfat ne güzel ikinizinde bebişleri var ne kadar şanslısınız,Allah size bağışlasın,kurdelam ve benim için ayrıca isteyen herkes içinde dua edin kızlar.neyse kurdelam ben fazla kalmıyım burada direk dramatik hava estiriyorum yoksa topikte,kafamı toparlıyim,neşem yerine gelsin uğrarım yine.hadi kaçtım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?