hahaha alemsiniz ya,tam bana görebiryermiş aslında,tamam bende buradayım bundan sonra.
sağol tatlım çok mutlu oluyorum böyle yeni kalemler ajandalar falan görünce nedense.sen neler yaptın
sembas naber hiç sormuyorsun hatrımı
kızlar selam napıyorsunuz çalışmıyorum ama üzerimde pazartesi sendromu var:44:
hoşgeldin dedm görmedin herhalde kuzuum nasılsınn napıyosuuun ben bi yandan facede bişi çözmeye çalışıyorumda gec görüyorum yazılanlarııı
aynn cnm bende çalışmıyorum şu an ama her pazartesi eşimden ayrılma sendromu sıkıyor
yok cnm hg dediğini gördümde sadece okadar ben muhabbet edelim diye demiştim
ama sen bak işine gelirsin sonra burda olursan cnm
aynn cnm bende çalışmıyorum şu an ama her pazartesi eşimden ayrılma sendromu sıkıyor
saat 23-05 arası çalışıyor bu topik.
slm kızlar hb....teldeyim ondan yazmıyorum...
avatarımı görün diye yazıyorum...
sabah 5 mi?gündüz nasıl kalkıyorsunuz kızlar ya,bende sizin gibi gece uyumayanlardanım ama 3'e kadar anca dayanabilirim.dayanabildiğim kadar artık
sabah 5 mi?gündüz nasıl kalkıyorsunuz kızlar ya,bende sizin gibi gece uyumayanlardanım ama 3'e kadar anca dayanabilirim.dayanabildiğim kadar artık
öyle cnm ya zaten doğalı bu tabi..:78:hayatım biraz özlersiniz birbirinizi küçük heyecanlar bunlar
yok güzelim ya ben genelde en fazla üç....hafta sonu diye dörtte çıktım c.tesi günü ..sabah 5 mi?gündüz nasıl kalkıyorsunuz kızlar ya,bende sizin gibi gece uyumayanlardanım ama 3'e kadar anca dayanabilirim.dayanabildiğim kadar artık
selammmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?