sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet canııım maşallah misafirim bitmiyo beniim gelen giden çook bu hafta çok sosyal oldum hem gezdim hem hep misafirim vardı anca gelebildiiim akşam üstüde bi uyumuşuuum 8de uyandım

ohh misafir süper bişi ya cnm yorulyo insan ama ben isterim evime gelen giden cok olsun bende de bi dönem dolyor msafr sonra bomboz 1 yıl...
iyi ypmssn snada ddeğiklik işde hem geziosn hem gezdiorsun...
ne uykuymus bu bee masallaahhh

eminem ilaç önermiş ben doğal seyler hiç ilaç kullanmadığım içn

ne bilym askım benm aklıma drek o geldi ben hastalanmadan önce olcağmı sezdği zaman eşim yutbunu yut yut olmazsın diodu geciodu aahahaha
en guzeli doğal yok tabii iç butun btki çaylarını

sorma tatlım ama kaç gündür o kadar cok uykusuz kaldım yruldum kii dayanamadım artık yattım uyudum yemek bile yapmadım Allahtan kocişim bu konuda anlayışlı davrandıı
2 gün arayla bide yatılı misafir gelincee ee oturuyosun gece e ben mecbur kalkıyorum sabah en gec 9da eşim için uykusuz e temizlik yemek çene çall bttim bittim .. bide dün komple giriştimm eve bacaklarım çok ağrıyodu olsun ben genede seviyorum misafiri Allah eksik etmesin..

oww eşin anlayıslymıs hakketen allahdan yoksa zor olurdu misfrler nsl onlarda anlayısmıydı yoksa mızmı???

2 gün önceki mızmızzdırr bir bardak bile kaldırmaz yerinden ama dünküde sanki onun evi gibi canım arkadsııım hep yardım eder :97:

ayy cnm ölemiiii ikncisi iimişde ilki gibi msfrlerden nefret ediorm tam msafr olyorlar onlrda herseyi senden bekliolar.. ama iş gucden korktğmdan snr olmyorm sdce rahat hsstsinler kendi evleri gibi ondan kızyorm sahiplensnler diyee

2 gün önceki mızmızzdırr bir bardak bile kaldırmaz yerinden ama dünküde sanki onun evi gibi canım arkadsııım hep yardım eder :97:

ayy cnm ölemiiii ikncisi iimişde ilki gibi msfrlerden nefret ediorm tam msafr olyorlar onlrda herseyi senden bekliolar.. ama iş gucden korktğmdan snr olmyorm sdce rahat hsstsinler kendi evleri gibi ondan kızyorm sahiplensnler diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…