evet canııım maşallah misafirim bitmiyo beniim gelen giden çook bu hafta çok sosyal oldumhem gezdim hem hep misafirim vardı anca gelebildiiim akşam üstüde bi uyumuşuuum 8de uyandım
eminem ilaç önermiş ben doğal seyler hiç ilaç kullanmadığım içn
ohh misafir süper bişi ya cnm yorulyo insan ama ben isterim evime gelen giden cok olsun bende de bi dönem dolyor msafr sonra bomboz 1 yıl...
iyi ypmssn snada ddeğiklik işde hem geziosn hem gezdiorsun...
ne uykuymus bu bee masallaahhh
bitane ağrı kesici bitane de ıhlamur yaptımikinizinki de oldu
bitane ağrı kesici bitane de ıhlamur yaptımikinizinki de oldu
sorma tatlım ama kaç gündür o kadar cok uykusuz kaldım yruldum kii dayanamadım artık yattım uyudum yemek bile yapmadım Allahtan kocişim bu konuda anlayışlı davrandıı
2 gün arayla bide yatılı misafir gelincee ee oturuyosun gece e ben mecbur kalkıyorum sabah en gec 9da eşim için uykusuz e temizlik yemek çene çall bttim bittim .. bide dün komple giriştimm eve bacaklarım çok ağrıyodu olsun ben genede seviyorum misafiri Allah eksik etmesin..
yakalanmadan atlatırsın inşallah canım
oww eşin anlayıslymıs hakketen allahdan yoksa zor olurdu misfrler nsl onlarda anlayısmıydı yoksa mızmı???
2 gün önceki mızmızzdırr bir bardak bile kaldırmaz yerinden ama dünküde sanki onun evi gibi canım arkadsııım hep yardım eder :97:
2 gün önceki mızmızzdırr bir bardak bile kaldırmaz yerinden ama dünküde sanki onun evi gibi canım arkadsııım hep yardım eder :97:
ilki sahiplenmediğinden değil tembelliğindenn annesi topladığı için hep arkasını sürmez elini hiç bişeye yumurtta bile kıramaz cnslerden o
neler oldu bugün duydunuz mu ??
cyd beni ekti !!!
ilki sahiplenmediğinden değil tembelliğindenn annesi topladığı için hep arkasını sürmez elini hiç bişeye yumurtta bile kıramaz cnslerden o
hmmm anladım beceriksiz seyyy işdee
ya kuzum bu ilki ikincisi nekdr komik oldu dimi ahahah
cyd beni ekti !!!
onu bliorm baska havdislr var sandım bendeee
hmmm anladım beceriksiz seyyy işdee
ya kuzum bu ilki ikincisi nekdr komik oldu dimi ahahah
cyd beni ekti !!!
onu bliorm baska havdislr var sandım bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?