şu anda uyuyo canım ama durumu çok iyi değil şimdi eczaneden aradılar klamer yokm uş muadili varmış bende ben onıu istemem dedim getirtecekler aksam üstü bende regl oldum hiç keyfim yok ya bide yarın dışarı çıkacaktık sancılı oluyorum offf ya
aaa ben mesajı yazınca çıktı emine,bence kesin eşi o dediğiniz gibi,adam şimdi eşini kontrol ediyor,ne yazdı ne yaptı falan diye,enteresan ya,benim kocam şu an yanımda onun yanında yazıyorum ben bunları,hiç karışmaz öyle şeylere,ne saçma ya...
cnm belki gene eşidir.gene hakaret edecektir...cevapları okuyupta...
hiç şaşırmam...
hoşgeldin tatlım bu arada...
ben dün sana özelden msj atmıştım yaaa
senin mesajına cvp...
birşeylerden bahsettim ama sen geri dönmedin
aaa görmedim canım,bana mesaj falan gelmedi,acaba mesaj kutummu doldu,bakayımda sileyim,tamam sen şimdi git canım,sonra tekrar görüşürüz,ne yazdıysan birdaha yazarsın olurmu,merak ettimde:82:
ağrı kesici iç tatlım...
geçmiş olsun
hadi cümleten iyi günler kızlar bu kadar mola yeter
kardeeşim şimdi majezik getiriyo içerim canım birazdan hadi sana kolay gelsin
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım?ben çok yorgunum ve uyksuzum çağan uyusada bende uyusam
ama yavrum akut bronşit olmuş duramıyo sabahta dudakları kurumuş çatlamış kanamış canım benim kıyamam ben ona o iyileşsin biran önce
Allah hepinizin belasını versin insanlık dışısınız hepiniz yuva yıkarsınız bu siteyi kuranında allah belasını versin beyninizzden şüphe ediyorum
kızlr kendimi çok kötü hissediyorm inanın((((( gıda zehirlenmesi geçirdm. su peri hakkını helal et güzelm telefonuna mesaj attım ama almadın sanrm. eşime dedm foruma girip yaz diye ama beceremedm falan dedi korktu o da. sonra hber verirsn falan dedi.
kızlr kendimi çok kötü hissediyorm inanın((((( gıda zehirlenmesi geçirdm. su peri hakkını helal et güzelm telefonuna mesaj attım ama almadın sanrm. eşime dedm foruma girip yaz diye ama beceremedm falan dedi korktu o da. sonra hber verirsn falan dedi.
geçmiş olsun ceyda...
iyi misin şimdi?
hg bu arada.:
kızlar ____________::::::
emineyi hem online gördüm hem msn açıldı....
emineye dedim ki
sesini duydum msninn çevrim dışıydı varmı bi açıklaman cnm?
sadece merak ediyorum iyi misin?
ama eşymiş....hakaret etti...
çoğul konuştu hepimize....
tabi ben verdim ağzının payını...
erkekten daha erkeyimdir ben.....tabiki sınırı aşmadan..
nyse topice gelmiş cvp yazıyordu...
bildirdim konu sorumlusu geldi...
o anda kayboldu nicki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?