sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bize selam yok galiba?

kız delüü 1 kısı gorunuyodu su perısı sadece senı gorsem nıe slm vermıyım ya cocugu yuvaya bıraktım bende geldım cokk uzuldum ılk defa tanımadık bırıne bıraktım ve ılk defa ayrı kalcam oyle 2 saatlıgıne falan kaynanaya yada anneme bırakıyoduk ama bu ılk oldu cok koydu be olsun ama cocugumun mutlulugu daha onemlı cok mutlu gorunuyodu orda

senin yerine koydum bi an kendimi..bnde bıraktıktan sonra çok üzülürdüm ya bildiğin gibi değil...çok duygusalım galiba...
Allah başağlasın cnm...
ama üzülme şaka maka yuvada arkadaşlarının içinde çok mutlu olur bak gör..
yeni ortamlar görür kndini geleceğe hazırlar çocuğun...ağaç yaşken eğilir.en güzel eğitim yıllarının en başında cocuğun valla çok iyi yapmışsın dniz hayırlı olsun cnm Allah devamını getirsin...çocuk bu gitmicem diye tutturur falan:):

günaydıııııın ben 7.30da kalktım ama anca girebildim büroyu aferdesiniz b.k götürüyodu anca temizledim oturdum çayımı içiyorum. napıyosunuz bakalım

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım?ben çok yorgunum ve uyksuzum çağan uyusada bende uyusam
ama yavrum akut bronşit olmuş duramıyo sabahta dudakları kurumuş çatlamış kanamış canım benim kıyamam ben ona o iyileşsin biran önce

slm kızlar derfat çok geçmiş olsun canım çağana çok üzüldüm Rabbim şifa versin biran önce iyileşir inşallah doktora götürdünmü ıhlamur falan iyi gelirmi acaba

slm kızlar derfat çok geçmiş olsun canım çağana çok üzüldüm Rabbim şifa versin biran önce iyileşir inşallah doktora götürdünmü ıhlamur falan iyi gelirmi acaba

sağol bebeğim ya nane limon yaptım ama hiç nişey almıyo antibiyotik verdi doktor akşam başlıycam çocuğum tabiri caizse hortlak gibi oldu dua edin ne olur....

herkese merhaba kızlar,kahvaltımı yaptım,bulaşıkları yıkadım,evi toparladım sildim süpürdüm,basketimede gittim ve işte geldiiiiimmmmm.

bu arada dün akşam çıktıktan sonra yazılanları okudum,emine şu an burada aşağıda ismi var,noluyor ya anlamadım ben bişey?

hoşgeldin canım bizde bilmiyoruz ne olduğunu canım..

cnm belki gene eşidir.gene hakaret edecektir...cevapları okuyupta...
hiç şaşırmam...
hoşgeldin tatlım bu arada...
ben dün sana özelden msj atmıştım yaaa
senin mesajına cvp...
birşeylerden bahsettim ama sen geri dönmedin

valla cnm zıp zıp çekirge gibi mutfaktaydım son yarım saattirde banyodaym..
eşim aradı öyle bıraaktım sizede bi bakayım dedim
nasıl oğluşun cnm??

şu anda uyuyo canım ama durumu çok iyi değil şimdi eczaneden aradılar klamer yokm uş muadili varmış bende ben onıu istemem dedim getirtecekler aksam üstü bende regl oldum hiç keyfim yok ya bide yarın dışarı çıkacaktık sancılı oluyorum offf ya

aaa ben mesajı yazınca çıktı emine,bence kesin eşi o dediğiniz gibi,adam şimdi eşini kontrol ediyor,ne yazdı ne yaptı falan diye,enteresan ya,benim kocam şu an yanımda onun yanında yazıyorum ben bunları,hiç karışmaz öyle şeylere,ne saçma ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…