slmmm su perısı
hımmm bence dinlen kuşum
karışmak gibi olmasında...
akşama hiç enerjin kalmaz..
daha yemek falan yaparsın cadıyla uğraşırsın biraz enerji topla derim..
senin kız kaça kadar uyur artık?aman maşallah diyimde.
neyse su perisi görüşmek üzere ben kaçıyorum cnm iyi uykular diyim sana byby
bize selam yok galiba?
kız delüü 1 kısı gorunuyodu su perısı sadece senı gorsem nıe slm vermıyım ya cocugu yuvaya bıraktım bende geldım cokk uzuldum ılk defa tanımadık bırıne bıraktım ve ılk defa ayrı kalcam oyle 2 saatlıgıne falan kaynanaya yada anneme bırakıyoduk ama bu ılk oldu cok koydu be olsun ama cocugumun mutlulugu daha onemlı cok mutlu gorunuyodu orda
slm kızlar derfat çok geçmiş olsun canım çağana çok üzüldüm Rabbim şifa versin biran önce iyileşir inşallah doktora götürdünmü ıhlamur falan iyi gelirmi acaba
kızlarrrr selamlar bi mola vereyim dedim işim var kolum ağrıdı valla
kolay gelsin kuzum ya bitmedimi çokmu daha işin?fazla yorma kendini...kıyamam..
herkese merhaba kızlar,kahvaltımı yaptım,bulaşıkları yıkadım,evi toparladım sildim süpürdüm,basketimede gittim ve işte geldiiiiimmmmm.
bu arada dün akşam çıktıktan sonra yazılanları okudum,emine şu an burada aşağıda ismi var,noluyor ya anlamadım ben bişey?
herkese merhaba kızlar,kahvaltımı yaptım,bulaşıkları yıkadım,evi toparladım sildim süpürdüm,basketimede gittim ve işte geldiiiiimmmmm.
bu arada dün akşam çıktıktan sonra yazılanları okudum,emine şu an burada aşağıda ismi var,noluyor ya anlamadım ben bişey?
valla cnm zıp zıp çekirge gibi mutfaktaydım son yarım saattirde banyodaym..
eşim aradı öyle bıraaktım sizede bi bakayım dedim
nasıl oğluşun cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?