sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

slm kızlar ben geldimmmmm
holgeldin kuşummmmm
ayy çok güzell olurr.buluştuturz belkim onları parka götürürüz.boynunda minicik tasmaları

kurdelamcım bende baktırmaman taraftarıyım iyi birşey çıkar sevinirsin Allah korusun olumsuz birşey çıkarsa çok üzülürsün Rabbim göstermesin...

en iyisi doktor takipinde olman veya internette araştırabilirsin bitkisel yöntemlerde olabilir :26:

olurrrr o da bizimkileri korur:13::13: ben götürücem havalar azcık güzelleşsin ormana doya doya yeşillik yesin topragı kazsın

bende alıyım çıkarcm hep çok uysallarmış gezeriz eşim köpüş benkıyafetler gydrcem diorum eşim ben taşımam ozaman hayatta dio

slm kızlar ben geldimmmmm

hoşgeldin canım şimdi senle oturup her şeyi boş verip :))) sohbet etmek isterdim ama sürem doldu ben kaçar kendinize iyi bakın kimseye karışmayın kaynanaları çatlatın kendinizi üzmeyin kocişleride fazla bekletmeyin hadi bye hepinize

bende alıyım çıkarcm hep çok uysallarmış gezeriz eşim köpüş benkıyafetler gydrcem diorum eşim ben taşımam ozaman hayatta dio

yahşideki simge gibi diyosun yani....
ay bayılıyorum onun köpeğine...
çok kokoş yaaa...

ne güzel ya bende küçükken bakmıştım ama 1güncük atlayıp kaçmıştı
ayy kıyamam napmıştır acaba.soğukta üşümüşmüdür.bnmki kaçsa çok üzülürüm ağlarım heralde baya.

çok şeker yaaa yavrum benim.inekle uyucak ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…