sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

damat sahibi olan kaynanalar hiç böyle davranmıyor çok seviyorlar damatlarını ama gelinler sevilmiyor işte
bak bu konuda cok haklısın canım..
benım k.validem esımel aramızı bozmak için neler neler yaptı...
bu dunyada saygımdan ödün vermeyecegım(oğlunun hatrına) ama obur tarafta iki elim yakasında olacak
Sağol canım amiiiinnnnnn... valal ne yalan soyleyeyım alısamıyorsun bi turlu hep gidio aslında ama benım içinmde her gdisinde bi burukluk oluyorr.. hüzün saplanıp kalıyor sanki çıkartamıyorsun..ama senınkısı azmıs bıde sabıt bıyerde ya okadar takılma.. telefonu acık olacak nasılsa demi? her aradıgında cevap verebılecek yani.. için rahat olsun ama özlemekte baska yaa : hele o ilk seyırdne gelısı tutkuyla sarılmamız ..biz hala daha sevgılı gibiyiz meselaa ,yılın 4te2siinde evli olarak yanyana gecırınce oyle oluo sanırım..
ay cnm ne mutlu bize ne güzel sevdiysen topici..
her zaman buyur dilediğin zaman..
Allah yalnız hissettirmesin kendini üzülme..korkma sakın.
çok tşk ederimm ..aminnn... yok artık korkmam burdayım
yatıp kalkıp elektrıge dua edıcem kesılmesın dıyeee

bu arada masallah sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı... emınım ben bunu yazana kadar 2sayfa ilerlicek(benım sayfa ayarlarım 1sayfa=40 cevap oldugu için)

benden bu akşamlık bu kadar.size hoş sohbetler hanımlar.
güle güle canım
ayyyy yerim onu ben yaaaaa
ne kadarlıktı aldığınızda tatlım?
bende mi alsam ne_?
demek incik kızımın adı burdan geliyormuş

valla herhalde 1.5 aylık falandı yavruydu.evet şekerim incik kızım boncuk kızım ordan geliyor.krakerleri var kemirme taşları var herşeyi alıyorum ona.çok mutlu oluyor.poşet sesi duyunca maydanozun gelcegini anlıyo ayakalarıma dolanıyor.ellerimi yalıyor minicik dili var çok sevimli

bugun biraz kkda fal kısmına baktımda öyle can sıkıntısına..
fala inanma falsızda kalma demişler eğlencessine fal baktırmayı çok severim..kahve falı...
ama tarotun ne kadar doğru çıktığını işte alınan enerji ile bazı doğru tahminlerde bulunduğunu ve en önemlisi bakan kişiinin ellerinden başka el değmemesi gerek miş tarot kartlarına..
bedensiz varlıklara sebep olurmuş bu tarot..
diyeceğim taksimde cafelerde hep duymuşmdr fal bakıldığını..ama hiç baktırmadım..
diyorum ki eşimle gitskte bi tarot mu baktırsak bebişimiz için.
tabiki Allahtan başka hiççç kimse bilemez ama o anki ruh hali için vAkit geçsin diyebaktırayım mı sizce__?

kız bırak şimdi tarotu kağıttan bebekmi olacak sen tarota gidene kadar hadi bakalım yatağa kocanın yanina git orda bak bakalım bebege durumlar neymiş:)

cm akşamları hızını alamıyor maşallah gündüzde anca bir kaç sayfa ilerliyor:)
kesilmez umarım ama en kötüsüne alıştır kendini derim cnm korkma ya ne olacak gelir hemn

bende mi alsam acaba senin gibi minicik birşey:26:

kız bırak şimdi tarotu kağıttan bebekmi olacak sen tarota gidene kadar hadi bakalım yatağa kocanın yanina git orda bak bakalım bebege durumlar neymiş:)

yaaa sende taktın bana he
valla geçende söyledin yakalamayım seni şimdi..birde gülmüştün baya bi o zaman
eminim şimdide gülüyorsundur

bız üni 1deyken baktırmıstım canım bi bar cafe tarzı biyerde bide aksam vaktıydı sanırım yada içerisi karanlıktı sımdı tam hatırlayamıyorum heheheh :):)
neyse adam bakıyordu ve bana ne dedıyse çıktı..arkadasımada aynı sekılde.. zaten adam hiç kartlara bakmadan bize şu olcak bu olmuş ona sebeb filan dıye anlatmıstı ..ozamanlarkı erkek arkadasım için o çocuktan uzak dur iyi değil demıstı..neyse bız ozamankı sevgılımle kavga edip ayrılmıstım cocuk ertesı gun hapse dusmus ben şookkk... bence kahve falından daha gercekci..

kahve falı içinde bi yere gıtmıstık lise arkadasımla..o kadının dedıklerının biri bile tutmadı..

yaaa sende taktın bana he
valla geçende söyledin yakalamayım seni şimdi..birde gülmüştün baya bi o zaman
eminim şimdide gülüyorsundur

ya canım sana takmadım sende valla dayanamadım ne yapayım ALLAH senide güldürsün inşallah ben sana olması gerekeni söylüyorum :)))))))

anladım cnm çok sağol
ben bi eşimle konuşayımda bi kere eğlence için baktıralım

başkada kimse yorum yapmamış benm soruma:84:

ayy çok güzell olurr.buluştuturz belkim onları parka götürürüz.boynunda minicik tasmaları

kızlar sohbete katıldım. oğluşumu ayaklarımda sallıyorum bi taraftan yazıyom.kızlar süt yaparken oğlum sütaş almıştım resmin üzerinde inek resmi var tutturdu onla uyucam diye iki saat sütü boşalt içini yıka. ya çocukların ne tuhaf istekleri var

anladım cnm çok sağol
ben bi eşimle konuşayımda bi kere eğlence için baktıralım

başkada kimse yorum yapmamış benm soruma:84:

kurdelam bebegim ne gerek var ki baktırmaya.nolacak baktırınca ? bence baktırma ama sen bilirsin tabi.mutlka bir zamanı vardır olacaksa.baktırınca ne erkene alıncaka bu zaman nede gecikecek.o yüzden bence baktırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…