bak bu konuda cok haklısın canım..damat sahibi olan kaynanalar hiç böyle davranmıyor çok seviyorlar damatlarını ama gelinler sevilmiyor işte
Sağol canım amiiiinnnnnn... valal ne yalan soyleyeyım alısamıyorsun bi turlu hep gidio aslında ama benım içinmde her gdisinde bi burukluk oluyorr.. hüzün saplanıp kalıyor sanki çıkartamıyorsun..ama senınkısı azmıs bıde sabıt bıyerde ya okadar takılma.. telefonu acık olacak nasılsa demi? her aradıgında cevap verebılecek yani.. için rahat olsun ama özlemekte baska yaa :ayy allah kavuştursun canım benim ya ne zordur.benim eşimde denizle ilgili bi işe girecek inşallah.ama öyle sefer falan değil. 3 gün devamlı çalıştıkları eve gelmedikleri olcakmış çok üzülüyorum.zor oluyormu?
çok tşk ederimm ..aminnn... yok artık korkmam burdayımay cnm ne mutlu bize ne güzel sevdiysen topici..
her zaman buyur dilediğin zaman..
Allah yalnız hissettirmesin kendini üzülme..korkma sakın.
güle güle canımbenden bu akşamlık bu kadar.size hoş sohbetler hanımlar.
ayyyy yerim onu ben yaaaaa
ne kadarlıktı aldığınızda tatlım?
bende mi alsam ne_?
demek incik kızımın adı burdan geliyormuş
bu ne ya fare kadar alcan mı büyük al her şeyin büyüğü makbul
bugun biraz kkda fal kısmına baktımda öyle can sıkıntısına..
fala inanma falsızda kalma demişler eğlencessine fal baktırmayı çok severim..kahve falı...
ama tarotun ne kadar doğru çıktığını işte alınan enerji ile bazı doğru tahminlerde bulunduğunu ve en önemlisi bakan kişiinin ellerinden başka el değmemesi gerek miş tarot kartlarına..
bedensiz varlıklara sebep olurmuş bu tarot..
diyeceğim taksimde cafelerde hep duymuşmdr fal bakıldığını..ama hiç baktırmadım..
diyorum ki eşimle gitskte bi tarot mu baktırsak bebişimiz için.
tabiki Allahtan başka hiççç kimse bilemez ama o anki ruh hali için vAkit geçsin diyebaktırayım mı sizce__?
çok tşk ederimm ..aminnn... yok artık korkmam burdayım
yatıp kalkıp elektrıge dua edıcem kesılmesın dıyeee
bu arada masallah sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı... emınım ben bunu yazana kadar 2sayfa ilerlicek(benım sayfa ayarlarım 1sayfa=40 cevap oldugu için)
valla herhalde 1.5 aylık falandı yavruydu.evet şekerim incik kızım boncuk kızım ordan geliyor.krakerleri var kemirme taşları var herşeyi alıyorum ona.çok mutlu oluyor.poşet sesi duyunca maydanozun gelcegini anlıyo ayakalarıma dolanıyor.ellerimi yalıyor minicik dili var çok sevimli
beni tavuk kovalar biliyormusun o evde olsun ben içeri giremem
oyyyyy çok tatlı ani sesten çok korkarlarmış tavşanlar ölemi?
kız bırak şimdi tarotu kağıttan bebekmi olacak sen tarota gidene kadar hadi bakalım yatağa kocanın yanina git orda bak bakalım bebege durumlar neymiş:)
bi irkiliyor ama tv sesinden falan hiç etkilenmiyor bişey düşerse öyle bi bakıyor.o anlık.bn henüz korktugunu görmedim
bız üni 1deyken baktırmıstım canım bi bar cafe tarzı biyerde bide aksam vaktıydı sanırım yada içerisi karanlıktı sımdı tam hatırlayamıyorum heheheh :):)bugun biraz kkda fal kısmına baktımda öyle can sıkıntısına..
fala inanma falsızda kalma demişler eğlencessine fal baktırmayı çok severim..kahve falı...
ama tarotun ne kadar doğru çıktığını işte alınan enerji ile bazı doğru tahminlerde bulunduğunu ve en önemlisi bakan kişiinin ellerinden başka el değmemesi gerek miş tarot kartlarına..
bedensiz varlıklara sebep olurmuş bu tarot..
diyeceğim taksimde cafelerde hep duymuşmdr fal bakıldığını..ama hiç baktırmadım..
diyorum ki eşimle gitskte bi tarot mu baktırsak bebişimiz için.
tabiki Allahtan başka hiççç kimse bilemez ama o anki ruh hali için vAkit geçsin diyebaktırayım mı sizce__?
yaaa sende taktın bana he
valla geçende söyledin yakalamayım seni şimdi..birde gülmüştün baya bi o zaman
eminim şimdide gülüyorsundur
bız üni 1deyken baktırmıstım canım bi bar cafe tarzı biyerde bide aksam vaktıydı sanırım yada içerisi karanlıktı sımdı tam hatırlayamıyorum heheheh :):)
neyse adam bakıyordu ve bana ne dedıyse çıktı..arkadasımada aynı sekılde.. zaten adam hiç kartlara bakmadan bize şu olcak bu olmuş ona sebeb filan dıye anlatmıstı ..ozamanlarkı erkek arkadasım için o çocuktan uzak dur iyi değil demıstı..neyse bız ozamankı sevgılımle kavga edip ayrılmıstım cocuk ertesı gun hapse dusmus ben şookkk... bence kahve falından daha gercekci..
kahve falı içinde bi yere gıtmıstık lise arkadasımla..o kadının dedıklerının biri bile tutmadı..
cm akşamları hızını alamıyor maşallah gündüzde anca bir kaç sayfa ilerliyor:)
kesilmez umarım ama en kötüsüne alıştır kendini derim cnm korkma ya ne olacak gelir hemn
bende mi alsam acaba senin gibi minicik birşey:26:
ayy çok güzell olurr.buluştuturz belkim onları parka götürürüz.boynunda minicik tasmaları
anladım cnm çok sağol
ben bi eşimle konuşayımda bi kere eğlence için baktıralım
başkada kimse yorum yapmamış benm soruma:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?