sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bide bişey diycem bugün hep altta bir ziyaretçi vardı,biliyorumki emine bizi okuyor.
tatlım merhba
emine değildir cnm...zaten geç saatlere kadar oturduğu için tartışma oldu.birde gecenin üçünde dördünde sanmam emine olsun.
emine kim nedne gizliden okusun :26:
cnm uyarı var bu konuda...naslnn?

kurdelam hoşgeldin tatlım

hoşmulduk miniğim:78::78::78:
bende sabahtan beri anca otura bildim..bi bakayım dedim.
alış verişe gidiyorum kocam tatlı istedi akşama
yapaym bari...
sizler nasılsınız tatlım?

valla dün gece bir gibi çıktım çok şükür uyudum ohhh sabah çok rahat kalktım valla...

gel şekerim gel bi kahve sigara yaparız beraber[/QUOTE]

su perim bak buna yok hayır diyemem geliom.markete çıkmışken sanada uğrayayım

ohhh ne güzel etmişsin tatlışım ya.bende yattım ama uyuyamadım 5-6 gibi ancak uyudum.ellerine sağlık tatlı için şimdiden.ne tatlısı yapıcan ?

kızlar şunu belirteyim..
yeni gelenler bilmeyenler soruyor çünkü...
emine ile ilgili olan konu önceki sayfalarda var.
merak edenler geçmişte bulabilir kızlar.
'uzman'kibar bir şekilde uyardı...
lütfen konuyu kapatalım.ben çok üzüldüm bu konuda ve sürekli emine deyince hatırlıyorum ve üzülüyorm.

kuşumm sen ne yapıyorsun nettesin...
ne var ne yok tatlım:82:

kahvaltı yaptım bulaşıkları falan yıkadım bi yandan da buraya baktım canım birazdan derse başlıcam.hatta şimdi çıkayım artık.mola verdikçe girer bakarız napıyorsunuz diye .hadi öptüm seni canım

tamm meleğim bende çıkıyorum görüşmek üzere Allahın izniyle mucuk Allah zihnini açık etsin by

canlarııım ve kurdelaaam bitaneem anca eve geldim evimi bi süpürüp yemeğe girişiceem köpeğim gene evi birbirine kamış
bu arada iyice iş kadını oldum kızlarrrr çok seviniyoruuum eşim bugün eleman alıcagıma sen gel senn sigortanı yatırırım dedi bnmde işime geldi vallahi bunun ilerisini düşünmek lazııım emekli olurum hiç değilseee hem arrtı birazcıkta para alırııım ohhh kurtuldum evde kafayı yemekten
sonunda zaferi kazandım gerçi gene onun yanında çalışıyo olucam ama olsun

iyi akşamlar kızlarr...
anam buranın sezon daha acılmamıs geceyı beklıcess anlaşılan
kurdelam su peri de çıkmıslar
ne tatlısı yapıcan kıs kocene tarifini buraya da yaz kolay bişeyse ben de yapem gelince şaşırtayım kocişi
hoşgeldin derin55

bende doktordan geldım az önce ,rahim ağzı kanserı aşımı oldum canım çok yandııı hala daha alev alev yanıyor yanii... sanki birazda atesım var gibi (yada ben evham yaptım iyice )
mantardan baska bişeyim çıkmadı neysekı bu asıyıda onlem amaclı yaptım (istege baglı) içinizde yaptıran var mı bu aşıyı benden 220 tl aldılar.. kazık mı yedım yoksa normali bu fiyat mı anlayamadım..

azcık melikeciğimin topişine bakayım gelırım yinee ,,,öptümm hepiciniziiii

çok sevındımmm canıııımm benımmmm
özelıkle sigorta acısından cok iyi olmussss öyle deme kıss esının yanındasın daha iyi senı koruyup kollar :13: destek olur sana her acıdan.. eve beraber gidip gelırsınız

selam kızlarrrr.....
çok katılamıyorum aranıza çoluk çocuk iş güç bitmiyor.
ay ay ay hoşgeldin annecik.
olsun müsait oldukca gel derin bekleriz seni..
ne güzel kuşum ya valla çok sevindim...
birimizden biri bu ev kadınlığından emekli olsun bari
başarılarının devamını dilerim tatlım
ilersi içinde harika ya ohh emekli paranı yersin çatır çatır.eniştemizde çok iyi düşünmüş seni işe almakla vallahi...ele gideceğine sana gider sgrta parası
ne güzel bak eşinle çalışıyorsun herkeze nasip olmaz kuşum

ay cnm çok geçmiş olsun...bnde klomeni bitirdikten sonra gidecem bakalım benm yııımırtılar ne alemde,
duaaa edin banaaa kızlarrr:78::78:
cnm hiç o aşıdan yaptırmadım yaptırsam mı ya??
onun için bir bilgimde yok malesef..
tatlıya gelince pasta yaptım cnm...krem şantili yapıyordum hep bu sefer daha haf,f olsun diye pudingli kek tarsında yaptım deli oldummm
iki buçuk su bardağı süt koydum ölçüdeki gibi ama çorba oldu puding resmen
bende unla koyulaştırdım falan..
bnm gibi tatlı ustasına bu acemi iş yapılır mı yaa
neyse hallettim tabi bnm elimden kaçar mı:)
bu ara bulaşık çıkıyor ediyor yada vakit alıyor diye uğraşıcı şeyler yapmıyorum ya.
cnm istemiyo uğraşmak...
bide yemek yaptım daha yeni oturdum..

bende çok sevindim canım yaa tek üzüldüğüm sey malesef roziyi vermek zzorunda kalıcaaam yavrum ben evde yokken ac kalır
bide zaten durmuyo her işten geldiğimde komple ev toplayıp süpüremem yaniii... bakalım bnm kuzenim istiyodu zaten roziyi benden eşimle konuscam olmadı ona veririm hem gidip görebilirimde

oo süper olur ya
hemde bol bol görürsün işte.üzülme tatlım yabancıya gitmiyor rozi.

ooo afiyet şeker olsun fıstıgımmm ..
haklısın canım bende nısastayla koyulastırıyorum cunku ne hıkmetse koyulasma alametını henuz goremedım
tatlımm benım insallah Allah gonlune gore verır dularım senınle olacak..
sen calısıyosun sanırım..valla ben ev hanımıyuken uğrasmak istemıyorum..herseyın kolayına kacıyorum
bu ası 3 asamadanmıs.. ben sımdı ilkini oldum ..bundan 2ay sonra dojtor yazdıydı dur bulim kagıdı hangi zamanlarda olmam gerekıyormus..
12.03.2011 II.doz ası
12.07.2011 III.doz aşı... ve her aşı fiyatı 220 biraz pahalı bi ası olsada yarın daha buyuk dertler acmaması için oldum acıkcası..

benim bu aşıdan haberım bile yoktu.. almanyadakı ablam aradı bi guzel payladı benı nıye olmuyosun sagllık bu diye..
orda kapı kapı gezmıs hekımler 15 yasından buyuk 30 yas son arası kadınlara yapmıslar.. ablamın eltısının ve gorumcesının kızlarına hep olmus (yaslarıda asagı yukarı benle)..
burdada bi arkadasım ablası demıs (hemsıre kendısi cocuk acılde) oda arkadasıma demıs ,niye olmuyosun dıye..bende doktora dedım oda bana istege baglı dedi.. bende yaptırdım ilerde basıma dert olmasın diye.. (teyzelerım ve annemın bu konudan rahmi yumurtalıklar vs hep aldılar ,doktora bunun irsi olup olmadıgını sormayı unuttum ama :44::44: ) ben tedbir amaçlı oldum yani. bide doktor dısarda eczanelerde 270 bizde kampanya olduguna hastane afişini gostererek (afişte bu asıyla ilgili kampanyadan söz edıyordu) 220 dedi..bende yaptırttım insallah kazıklanmamısımdır ne diyim.. )

sende yine bi doktoruna sorarsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…