tatlım merhbabide bişey diycem bugün hep altta bir ziyaretçi vardı,biliyorumki emine bizi okuyor.
cnm uyarı var bu konuda...naslnn?emine kim nedne gizliden okusun :26:
selam kızlar günaydıııın .... nasılsınızz??
naber kuşummm
hg kuşum nabr?günaydın htunlar nasılsınız?ben daha iyiyim çünkü çağan daha iyi bugün iyileşmeye basladı çok şükür oğlum.....bugün eşim izinli dışarı çıkcaz aksamda herhalde eşimin müdürüne oturmaya gitcez vallaha ben davet edecektim ama çağanla hazırlık yapamam çağanı ihmal etmiş olurum bu sefer bişz gidelim dedim bakalım..bugün pek giremeyeceğim
ne güzel ii olmuş oğlun maşallah
kızlar slm
hg cnm selamlarr
ben sabah yedide yaptım kuşum ama baya bi oldu geliyim bari ben aç kapıyı:)burda olanlar varmı herkeslere tünaydın ben kahvaltı yapiciğim buyurmasmısınız? sonrada derse oturacağım
günaydın canım
tatlım kasvetlim günaydın
tatlım merhba
emine değildir cnm...zaten geç saatlere kadar oturduğu için tartışma oldu.birde gecenin üçünde dördünde sanmam emine olsun.
cnm uyarı var bu konuda...naslnn?
selam kızlar günaydıııın .... nasılsınızz??
naber kuşummm
hg kuşum nabr?
ne güzel ii olmuş oğlun maşallah
kızlar slm
hg cnm selamlarr
ben sabah yedide yaptım kuşum ama baya bi oldu geliyim bari ben aç kapıyı:)
günaydın canım
tatlım kasvetlim günaydın
gel şekerim gel bi kahve sigara yaparız beraber
kurdelam hoşgeldin tatlım
hoşmulduk miniğim:78::78::78:
bende sabahtan beri anca otura bildim..bi bakayım dedim.
alış verişe gidiyorum kocam tatlı istedi akşama
yapaym bari...
sizler nasılsınız tatlım?
valla dün gece bir gibi çıktım çok şükür uyudum ohhh sabah çok rahat kalktım valla...
gel şekerim gel bi kahve sigara yaparız beraber
kuşumm sen ne yapıyorsun nettesin...
ne var ne yok tatlım:82:
kahvaltı yaptım bulaşıkları falan yıkadım bi yandan da buraya baktım canım birazdan derse başlıcam.hatta şimdi çıkayım artık.mola verdikçe girer bakarız napıyorsunuz diye .hadi öptüm seni canım
canlarııım ve kurdelaaam bitaneem anca eve geldim evimi bi süpürüp yemeğe girişiceem köpeğim gene evi birbirine kamış
bu arada iyice iş kadını oldum kızlarrrrçok seviniyoruuum eşim bugün eleman alıcagıma sen gel senn sigortanı yatırırım dedi bnmde işime geldi vallahi bunun ilerisini düşünmek lazııım emekli olurum hiç değilseee hem arrtı birazcıkta para alırııım ohhh kurtuldum evde kafayı yemekten
sonunda zaferi kazandım gerçi gene onun yanında çalışıyo olucam ama olsun
ay ay ay hoşgeldin annecik.selam kızlarrrr.....
çok katılamıyorum aranıza çoluk çocuk iş güç bitmiyor.
ne güzel kuşum ya valla çok sevindim...canlarııım ve kurdelaaam bitaneem anca eve geldim evimi bi süpürüp yemeğe girişiceem köpeğim gene evi birbirine kamış
bu arada iyice iş kadını oldum kızlarrrrçok seviniyoruuum eşim bugün eleman alıcagıma sen gel senn sigortanı yatırırım dedi bnmde işime geldi vallahi bunun ilerisini düşünmek lazııım emekli olurum hiç değilseee hem arrtı birazcıkta para alırııım ohhh kurtuldum evde kafayı yemekten
sonunda zaferi kazandım gerçi gene onun yanında çalışıyo olucam ama olsun
iyi akşamlar kızlarr...
anam buranın sezon daha acılmamıs geceyı beklıcess anlaşılan
kurdelamsu peri de çıkmıslar
ne tatlısı yapıcan kıs kocene tarifini buraya da yazkolay bişeyse ben de yapem gelince şaşırtayım kocişi
hoşgeldin derin55
bende doktordan geldım az önce ,rahim ağzı kanserı aşımı oldumcanım çok yandııı hala daha alev alev yanıyor yanii... sanki birazda atesım var gibi (yada ben evham yaptım iyice )
mantardan baska bişeyim çıkmadı neysekı bu asıyıda onlem amaclı yaptım (istege baglı) içinizde yaptıran var mı bu aşıyı benden 220 tl aldılar.. kazık mı yedım yoksa normali bu fiyat mı anlayamadım..
azcık melikeciğimin topişine bakayım gelırım yinee ,,,öptümm hepiciniziiii
ne güzel kuşum ya valla çok sevindim...
birimizden biri bu ev kadınlığından emekli olsun bari
başarılarının devamını dilerim tatlım
ilersi içinde harika ya ohh emekli paranı yersin çatır çatır.eniştemizde çok iyi düşünmüş seni işe almakla vallahi...ele gideceğine sana gider sgrta parası
ne güzel bak eşinle çalışıyorsun herkeze nasip olmaz kuşum
..
bende çok sevindim canım yaa tek üzüldüğüm sey malesef roziyi vermek zzorunda kalıcaaam yavrum ben evde yokken ac kalır
bide zaten durmuyo her işten geldiğimde komple ev toplayıp süpüremem yaniii...bakalım bnm kuzenim istiyodu zaten roziyi benden eşimle konuscam olmadı ona veririm hem gidip görebilirimde
ooo afiyet şeker olsun fıstıgımmm ..ay ay ay hoşgeldin annecik.
olsun müsait oldukca gel derin bekleriz seni..
ne güzel kuşum ya valla çok sevindim...
birimizden biri bu ev kadınlığından emekli olsun bari
başarılarının devamını dilerim tatlım
ilersi içinde harika ya ohh emekli paranı yersin çatır çatır.eniştemizde çok iyi düşünmüş seni işe almakla vallahi...ele gideceğine sana gider sgrta parası
ne güzel bak eşinle çalışıyorsun herkeze nasip olmaz kuşum
ay cnm çok geçmiş olsun...bnde klomeni bitirdikten sonra gidecem bakalım benm yııımırtılar ne alemde,
duaaa edin banaaa kızlarrr:78::78:
cnm hiç o aşıdan yaptırmadım yaptırsam mı ya??
onun için bir bilgimde yok malesef..
tatlıya gelince pasta yaptım cnm...krem şantili yapıyordum hep bu sefer daha haf,f olsun diye pudingli kek tarsında yaptım deli oldummm
iki buçuk su bardağı süt koydum ölçüdeki gibi ama çorba oldu puding resmen
bende unla koyulaştırdım falan..
bnm gibi tatlı ustasına bu acemi iş yapılır mı yaa
neyse hallettim tabi bnm elimden kaçar mı:)
bu ara bulaşık çıkıyor ediyor yada vakit alıyor diye uğraşıcı şeyler yapmıyorum ya.
cnm istemiyo uğraşmak...
bide yemek yaptım daha yeni oturdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?